Takıntılı mıdır nedir

Konuşmalar çok tuhaf
Hacı macı ne iş ?
Askerlik arkadaşı gibi

Sende üf saçmalama ya modundasın ama neticede yanıt veriyosun
Yazsın istiyosun yani

Bence çok anlamsız, zaman kaybı resmen

Mesaj içeriği kadının ruhuna işleyecek boyutta gerçekten !
İnsan bu adama aşık olmazda kime olur yahu Hacıy mış pess.....
Muhatap olmayın hatta her yazdığına cevap vermeyin ,telden de engelleyin olsun bitsin
....
Yeni nesil böyle şeylerden hoşlanıyo :KK53:
Çok duyuyorum
Kızlar bile sevgilisine hacı diyo, hani çoook havalı duruyo sanıyorlar ağızlarında

sil engelle ya.

bu tiplere ters de olsa cevap yazıyo olman onlar tarafından naz olarak algılanıyor yani.

Yeni nesil böyle şeylerden hoşlanıyo :KK53:
Çok duyuyorum
Kızlar bile sevgilisine hacı diyo, hani çoook havalı duruyo sanıyorlar ağızlarında

O zaman şu yeni nesil bayağı bir romantik takılıyor desene
xenforo-smilies-kk53.gif

Erkek sevgilisine
''hacı'' der kız ise ne haber ''bırree '' der oldu bitti güzel çok etkileyici heycan verici .
Romantizim hat safhada
xenforo-smilies-kk53.gif
xenforo-smilies-kk53.gif
xenforo-smilies-kk53.gif
havada aşk kokusu var sinyallerini veriyor gerçekten ;)

yazmadım başka numaradan aradı numaramı dağıtmasın diye cevap veriyorum bir de iş yerime geliyor diye
telefonunun değiştir kendinden eminsen muhattap olma iş yerindede geliyorsa geslni hiç sıfır temassa girme ne uyduracakkki hakknıda yaşanmamış sdeylerimi uyduracak korkun yosa dik dur agzının payını ver dön sırtını gitsin kimseye kıslı kalmana gerek yok kendinden emin ol uzatırsan bu işi polie şikayet ederim seni de git başımdan de yanlış iler neler tam anlamadım alet etmeye calsıtıkları

şöyle bir durumda var ssapık takıntılı vs olabilir uzatma dialoga girme aile bireylerinden birisine söyle işyerinde
yetkili amire söyle
attıgı videoları silme polise vermen gerekebilir vede korkma sinip adımı cıkararı diye korkma sinersen sendne olmadık şeyler talep eder dengesiz insan yürü işine gücüne bak muhattap olma işi büyütme p

İstemem yan cebime koy misalisin. Nazlanıyorsun sanıyordur. Anında cevap vermişsin bir de.
Hiç cevap verme mesajlarına, yok say kendisini.

takıntılı değilde ağır melankolik gibi geldi. hacı gereksiz olmuş ama :D

ne gibi şeylere alet etmek istediler?

valla mesajda hiç net göremedim seni söz gümüşse sükut altındır deyip sesiz kalıp onu yok sayabilirdin olmadı engellerdin ya da terslerdin hiç biri yok hiçbiri yok net olman lazım

Sizi ne tür işlere bulaştırmaya çalıştılar ki? Bence de takıntılı bir kişiliğe benziyor. Mesajlardan elinde teabih sallayan ağır abi takılan bir apaçi gördüm.

Hacı mı? Gidip önce Türkçe öğrensin iki gıdım, hanzo işte. Kendine yeni bir hat al, iş yerinden sadece patronuna ver ve kimseye vermemesi için rica et.
O insanla bağlantısı olanlara da yeni telefonunu verme.
Bu tehditlerinin ekran görüntüsünü al, beni biraz daha rahatsız edersen seni şikayet ederim de ve devam ederse et.
Hakkında kötü şeyler uydurursa da alt tarafı 1 hafta çıktık, psikolojik sorunları varmış zaten diye sen de konuş.

9o7b69.jpg

Buraya fotoğraf attım kısaca anlatıcam 1 hafta sevgili olduktan sonra ailesinin çok sorunlu olduğunu öğrendim beni de yanlış işlere alet etmeye çalıştılar ayrıldım 3 gün sonra mesajlar atmaya başladı sen nasıl çabuk unutursun nasıl rahatsız bn sensiz yapamam demeye evlenip ayrıldık mı sanki sçmalama dedim hem 1 hafta sevgili olduk iş yerime iş bağlantısı dolayı ile geliyor onun dışında görüşmedik bile şimdi de bana aşık olacaksın bırakmam diyor çok eskiden sözlüydüm o zamandan beri bana takıntılıymış meğer napıcam şimdi
Önemsemeyin

Back
X