Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni nesil böyle şeylerden hoşlanıyoMesaj içeriği kadının ruhuna işleyecek boyutta gerçekten !
İnsan bu adama aşık olmazda kime olur yahu Hacıy mış pess.....
Muhatap olmayın hatta her yazdığına cevap vermeyin ,telden de engelleyin olsun bitsin....
Yeni nesil böyle şeylerden hoşlanıyo
Çok duyuyorum
Kızlar bile sevgilisine hacı diyo, hani çoook havalı duruyo sanıyorlar ağızlarında
telefonunun değiştir kendinden eminsen muhattap olma iş yerindede geliyorsa geslni hiç sıfır temassa girme ne uyduracakkki hakknıda yaşanmamış sdeylerimi uyduracak korkun yosa dik dur agzının payını ver dön sırtını gitsin kimseye kıslı kalmana gerek yok kendinden emin ol uzatırsan bu işi polie şikayet ederim seni de git başımdan de yanlış iler neler tam anlamadım alet etmeye calsıtıklarıyazmadım başka numaradan aradı numaramı dağıtmasın diye cevap veriyorum bir de iş yerime geliyor diye
aynı yere takıldım nedir bu ailenin alet etmeye calsıtıg kurtul bunlardan hasta insanlar belliki ne istediler sendentakıntılı değilde ağır melankolik gibi geldi. hacı gereksiz olmuş ama
ne gibi şeylere alet etmek istediler?
Onun ekran görüntüsünü alacaktınız kanıt olarak.dün bana biraz ahlaksız videolar attı seni anlatıyor dedi engelledim her yerden
Önemsemeyin![]()
Buraya fotoğraf attım kısaca anlatıcam 1 hafta sevgili olduktan sonra ailesinin çok sorunlu olduğunu öğrendim beni de yanlış işlere alet etmeye çalıştılar ayrıldım 3 gün sonra mesajlar atmaya başladı sen nasıl çabuk unutursun nasıl rahatsız bn sensiz yapamam demeye evlenip ayrıldık mı sanki sçmalama dedim hem 1 hafta sevgili olduk iş yerime iş bağlantısı dolayı ile geliyor onun dışında görüşmedik bile şimdi de bana aşık olacaksın bırakmam diyor çok eskiden sözlüydüm o zamandan beri bana takıntılıymış meğer napıcam şimdi