• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılı Olduğum Bir Durum Var

sogukahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
21
0
86
35
Ankara
Selam hanımlar;
Ben bu siteye yeni üye oldum, size bir şey sormak istiyorum.Ben 15 yaşındayım ve boyum şu aralar takmış durumdayım.Boyum 159-60 civarı.Doktora gittim biraz daha uzayabileceğimi söyledi.Fakat sizce en fazla kaç olabilirim?164 olabilir miyim?Cevap yazarsanız mutlu olurum.

Merhaba canım. Bende de aynı sorun vardı, boyumu çok takıyordum. 15 yaşındayken 1.58- 1.59 civarıydı boyum ve şimdi 1.66 yım ve 24 yaşındayım. Yani daha gelişme dönemindesin tabi ki boyun uzar. Dert etme hiç. :)

kardeşim de boyuna takmış durumda bu konuda çok araştrma yapıyor..ve dediğine göre boy 25 yaşına kadar uzayabiliyormuş..ki bence sen tam boy atma dönemindesin:16:

Senin yaşlarında normaldir canım. Bende 1.60'ım ama umrumda değil :ssz:

Çıtı pıtı minyon tipli olmak iyidir. Takma kafana. Hayatın tadını çıkar. Boşver. :51:

Canım sana rahatlıkla söyleyim kızlar 20 yaşına kadar uzuyo ama bol bol peynir yoğurt ye sırf boy için değil ileride kemik erimesi için de önemli. Şimdi senin vücudun bi banka gibi ne kadar sağlıklı beslenirsen ilerde o kadar güzel ve sağlıklı bir vücudun olur bu arada voleybollbasketbolun ve yüzmenin sana yararı çok olur bunları 175 boyunda bi ablan olarak söylüyorum :)

Back
X