takıntılı olmak...

  • Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
merhaba arkadaşlar bu aralar çok sık konu açıyorum ama içim rahat etsin diye yazmak istiyorum.umarım yardımcı olursunuz.ben kendimi anladım galiba.herşeyi çok kafaya takan bir yapıya sahibim ve hepte hangi olay olursa olsun daha olay olmadan kötüye yoruyorum herşeyi.benim gibi herşeyi takıntı haline getiren arkadaşlar var mı? yardımcı olabilirler mi acaba?sizce ne yapmalıyım?
 
estağfurullah canım..takıntılı olduğunu neden düşündünki...
 
 
bende herşeyi kafama takıyrum zaten kesn buyüzden erkenden çökerim
eşim genelde hep rahat ol ben halledicem sen ne takıyosun sana gelip bişey diyen yok desede evle ilgili çocukla ilgili ailemle ilgili ne olursa herşyi takarım ama ben bunlaı eşime hep anlatıyorum oda sen çok taıyosun diyip duruyo:26:
eşim istediği kadar çok takıyosun desin ben ne düşünürsem o olayların sonunda hep olur o bakımdan endişelenmiyoda değilim yani:44::44:
 
demekki benim gibi olanlarda varmış:)şaka bir yana bazen bu takıntılar insanı çok yoruyor gerçekten sanki o gününü kaplıyor gibi bana arkadaşlarım hep der sakin ol herşey olacağına varır işte sanırsam yapım böyle.artık herşeyin hayırlısını istiyorum. Allahım diyorum sen herşeyin hayırlısını ver bana.Dua edince birde böyle anlatınca rahatlıyorum..
 

var canım var yanlız değilsin yani
 
ben ya ben..hergünüm mutsuz bıktım hayattan...
yok biri bana neden öyle baktı yok o ne demek istedi
babamımı üzdüm ki bugün.... ben kesin kapıyı kilitlemedim yaaa kesin musluk açık kaldı yada kesin ocak açık kaldııı
beynimi kemiriyo bunlar bıktım hayattan yemin ediyorum
sevgilim geç msj attı neden?yanında birimi var cvp atar yemin et doğru sölediğine yemin eder sen neye yemin ettin bide onu söyle
sınavda acaba boş soru bıraktım mı soruların numaraları dğrumu ya atladıysammm
çıldırmak üzereyim:18:
 

sanırsam sakin olup iyice düşünüp bu yaptıklarımızın hatalı olduğunu görmemiz gerekiyor.bol bol dua edelim o zaman o kadar rahatlıyorum ki anlatamam.Allah hepimize bu konuda yardım etsin.
 
arkadaşım geçmişte açmış olduğun konulara şöyle bir baktım.yaklaşık 3-4 kez takıntı ve evham ile ilgili,bikaç kez de ailen ve arkadaşlarınla ilişkilerinle ilgili konular açmışsın.anladığım kadarıyla ailenle ilgili onlardan kaynaklana ciddi sıkıntıların var ve ünv. de onların yanında okuman sıkıntılarını daha bir artırmış.lütfen bi uzmana git ve uzmanın görüşleri doğrultusunda kendin için bişeyler yap.burda bizler sana ne kadar yardımcı olabiliriz ki?
 

çok haklısın çok konu açtım ama kimselerle dertleşemiyorum ki o kadar sorunum var ki ne arkadaşlarıma anlatabiliyorum nede aileme
sadece beni anlayan birileri çıkarda belki bir içim rahatlar diye yazmak istiyorum.bazen o kadar bunalıyorum ki alıp başımı gitmek istiyorum.ben üniversiteyi ailemle okuyorum ve ilerde işe başladığım zaman sudan çıkmış balığa döneceğim onların olmadığı yerde.hayatım boyunca hep beni takip ettiler.ne yapıyorum,ne ediyorum hep peşimden geldiler.hakları var ona birşey demem.ama sadece biraz olsun beni rahat bırakabilirlerdi.belki onlardan ayrı kaldığımda beni anlayabilirlerdi.sanırsam beni uzman paklayacak bu gidişle haklısın arkadaşım.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…