Takintili patron

Ne sabrı ?
Tazminat vermemek için atmıyorlar
Ve üstelik mobing yapıyorlar kendi
Çıksın diye

Patronun dökülen Saçını süpürmek zorunda mi işçi ?
Bu hangi hukuka , hangi iş ahlakına , hangi insanlık kuralına uygun ?
Burada sabırlı olan işçi mi işveren mi acaba

Calisiyorum dedigi yer hukuk burosu. Patronu Avukat. Ofiste 1 patronu bir kendisi calisiyor.

hafta da bir küçük bir rezidans olduğu için süpürüp silerim

Ofisi temizleyenin kendisi oldugu ilk mesajinda yaziyor. İsinin tanimi az cok belli. Her seyi temizleyip “Kendi saclarini kendin topla” desin, ya da gudemedigi develer icin o diyardan gitsin.

İyi forumlar.
 
Calisiyorum dedigi yer hukuk burosu. Patronu Avukat. Ofiste 1 patronu bir kendisi calisiyor.



Ofisi temizleyenin kendisi oldugu ilk mesajinda yaziyor. İsinin tanimi az cok belli. Her seyi temizleyip “Kendi saclarini kendin topla” desin, ya da gudemedigi develer icin o diyardan gitsin.

İyi forumlar.
Gidemiyor işte o diyardan 13 sene çalışmış
Kolay değil tazminatını bırakmak istemiyor

Hukuk bürosunda temizlikçi olarak çalıştığını sanmıyorum , muhtemelen ofis işi yapıyor , iş tanımında olmamasına rağmen temizlikte yaptırılıyordur.
Bürolar genelde böyledir.

Allah vicdan , merhamet versin böyle patronlara ne diyeyim.
 
Kızlar yaklaşık 13 yıldır çalışıyorum 13 yıldır iyi sabrettigimi düşünüyorum. Benim bir patronum var kadın asla anlaşamıyoruz Kadın duzen titizlik ve takıntı hastası örnek vermek gerekirse yeni taşındık camlara stor perde yaptırdık hepsi aynı boyda durmaliymis ve ya odamda çantamı dolabin üstüne koyuyorum az önce geldi burası neden daginik falan filan veya saç düşmüş yere ki hafta da bir küçük bir rezidans olduğu için süpürüp silerim saç onun saçı neden supurmuyorsun diyor vs. ve bunlar gibi yüzlercesi bekar egosunu benim üzerimde mi deniyor nedir. 13 yıl emek verdiğim işten tazminatsız çıkmak istemiyorum iş bulmak sıkıntılı geçenlerde kısmı çalışma teklif ettiler kabul etmedim o halde tazminat verelim dediler tamam dedim sonra ses seda kesildi ama Sabrimin sonuna geldim zaten ayrilmam için çaba sarfediyorlar ama ben ekmeklerine yağ sürmek istemiyorum. Psikolog yardimci olabilir mi bana cikmazdayim.
Takıntınız olduğu kesin. Bekar egosu ne demek bu arada? Bekarım hiç böyle bir egom olmadı da :) Ayrıca 13 yıl az bir süre değil bunca zaman onun yanında çalışabildiğinize göre aşırı sıkıntılı biri değil demektir aksi halde 1 sene bile katlanamaz çıkardınız işten.
 
Back
X