Senin face inde olmayan biri sana nasıl gönderme yapacak. Diğer sana laf taşıyan arkadaşlarına bunu iletirsen birdaha sana söyleme gereği duymazlar. Ben yokum onların sayfasında kendi kendine bana laf yazacak hali yok ya. Başka bir anlama geliyor dur diyin.Merhaba,
Kendimle bir problemim var , o kadar rahatsız oluyorum ki hangi yolu denersem deneyeyim geçmiyor.Ablalarım,kardeslerim,arkadaslarım lütfen çözümü olan varsa sunsun.En yakın arkadasım sandıgım ama hayatı benim üzerimden menfaatleri üzerine şekillenmiş bir arkadasımla yüz yüze geldiğimde sahtekarca gülümsemek yerine kendime olan saygımdan yaptıklarından rahatsız olduğumu sert bir şekilde belirterek konuşmama kararı alıp sosyal medyadan,telefondan falan sildim.Ama o kadar kafaya takıyorum ki onlarla yatıp onlarla kalkıyorum,kafamda sürekli kavga ediyorum,aklım sürekli onlarda.Asla barısmak ıstemıyorum ama yapılanları sindiremiyorum sürekli aklım orda.Ben sildiğim halde cevremdekı dıger arkadaslarım sana facebookta şöyle gönderme yapmıs boyle gonderme yapmıs dıye soyluyorlar daha cok takıyorum.Cevap vermek istiyorum sonradan çirkinleşmeye gerek yok diyorum.sadece bu kızı taksam sorun değil.Eltimle bir ara epey samimiydik.Ama tüm ailenin beni haklı bulduğu bazı sebepler nedeniyle (konu zaten uzun anlatırsam aşırı uzayacak) araya mesafe koydum.cevremde cogu ınsan eltısıyle samimi degil fazla samimiyet tez ayrılık dusuncesınde ilerlemeye calıstım.Ama bu onu aşırı rahatsız edıyor olmalı ki facebooktan cirkin yorumlar,nispet yapar gibi paylasımlar,fotoğraflar falan paylasıyor dikkatle herkesin herseyini begeniyor ama benim ve eşimin paylastıgı hicbiseyi begenmiyor kendince dikkat cekiyor. Gormemek ıcın sılemıyorum da yuz yuze bakıyoruz dıye.o mesafe koymayı hıc konusmayalım küselim olarak algılıyor. Ve ben bu ikisini aşırı kafaya takıyorum.Asıl sorun bu. Süreklı onların konusu kafamda.aşamıyorum.Nolur varsa bir yol gösterin.Hayatımı o kadar etkiliyor ki yatıp kalkıp dua ediyorum aşayım artık diye. Uzun oldu ama kusura bakmayın
Eltinize gelince yine siz öyle anlıyor olabilirsiniz. Daha önce bana da aynı durum oldu bazı kişiler bence bu lafı senin için paylaşmış dedi. Gelip yüzüme soylemedikce ustume alınmam hiç dedim ki gerçekten de öyle. Eğer sizi kastederek yapılıyor ise bütün bu paylaşmışlar sadece siz değil cevrenizdekiler de takıntılı insanlar demektir.