Arkadaslar allah bagislasin ablamin 4 yasinda bir kizi var problemli bir dogum yasadi ikiside bebek kordonundan koptu yasamasi bile mucize dendi falan sorun su ki dogdu dogali cok huysuz bir cocuk doktorlar en basta stresli bir dogumdu bebege yansimasi gayet normal falan deyip doguma bagladilar ama gel gelelim ciddi anlamda kiyafet ve giyinme gibi bi takintisi var bizim ufakligin
simdi diyceksiniz ki kiz cocugu iste elbisele,r tokalar ,cicili bicili kiyafetler falan ama bu oyle bildigimiz giyinme suslenme gibi bir sorun degil
mesela kisin hic giyinmek istemiyor resmen koca kisi corapsiz gecirdi kisin disarda karda buzda montsuz dolasiyo konuyu acmamada az once yasdiklari ve sahit oldugum olay sebep oldu ablamla disariya cickicak ve yine her zamanki gibi basladi onu giymem bunu giymem kadincagizda sasirdi artik napsin onune secenekler sunuyoruz bi kac kiyafet koyup bak bunlardan birini secebilirsin,beraber gidip istedigi kiyafetlerden alindi yok banamisin demiyo az oncede bu sicakta disari cikarken kadife bir pantolona takti ille onu giyicek kadin koca kis giydiremedi simdi yazin ortasinda onu giymek istiyo altinada yun kulotlu corap
ablam her yolu denedi guzellikle anlattik ,kandirmayada calistik kizdi bagirdi ,o Zaman gelemezsin evde kal dedi
gelicem diye agliyo tamam o Zaman bu kiyafetlerden birini giy diyoruz tekrar kadife pantolonu icin aglamaya basliyo
en baslarda pek ciddiye almamistim ama bi kac kere sahit olunca bende normal olmadigini gordüm.Bi pedegoga falan gidelim dedim ama yasadiklari yer cok kucuk ve maalesef Boyle bir imkan yok
bu tur cocuklari olan anneler varmi ,varsa nasil basa cikiyosunuz yada bu sorunu asabildinizmi?Obsesif bi bozukluk olabilirmi diyede dusunmuyo degiliz ama daha cok kucuk,sasirdik kaldik resmen