peki ne yapmayalım ?Takıntılarınız olabilir ama bu konuda asıl soeun nişanlınızın sizin fikirlerinizi önemsemeyip, başkalarının fikirleriyle hareket etmesi. Bunlar evlendikten sonra da olacak, hatta daha sıklıkla yaşanacak ve belkide aile ilişkileriniz konusunda bile başkalarına danışarak hareket edecek. Şu aşamada bu sizi rahatsız ederken evlendikten sonra neler yaşayabileceğinizi düşünün.
bunun önune geçmem lazım ne yapmalıyım.. bunlar bnm fikrim diyor kimsenn bir şey dediği yok diyor ama bana öyle gelmiyorAynı şeyleri nişanlıyken yaşadım defalarca kavga ettim bu huyundan vazgeçmesi için yeminler etti sözler verdi sonuc olarak evlendık 5 ayda yasamadıgımız sorun kalmadı.
Kimsenn bir şey dediği yok annemn üzerine yemın ederim ki dedi takıntılı olma bu kdr dedi. kendi fikirlerim dedi.Siz takıntılı değilsiniz de nisanliniz sıkıntılı.Kafa karıştırmaya gerek yok.Cok kolay tesir altına aliniyorsa evlendikten sonra da çok sorun yaşamanız muhtemel .
Kimsenn bir şey dediği yok annemn üzerine yemın ederim ki dedi takıntılı olma bu kdr dedi. kendi fikirlerim dedi.
Ben sizi cok ıyı anlıyorum ,bunun önune geçmem lazım ne yapmalıyım.. bunlar bnm fikrim diyor kimsenn bir şey dediği yok diyor ama bana öyle gelmiyor
umarım inş bana öyle geliyordur..Gerçekten başkalarından etkileniyorsa işin zor maalesef.
Ama adam yeminler etmiş,belki sana öyle geliyordur.
Bu kadar kolay yemin eden insan da sikinti. Insan hakli oldugu konuda yemin etme geregi duymaz.
Durduk yere dusunmuyrumdur yada sezmıyorumdur bence. tesir altında çok kalıyor sanırım. evet ne oluyorsa sonunda yine benm dediğim oluyor yada istediğim olana kadr bırakmıyorum susmuyorum soğuk davranıyorum yazmıyorum hpsi bu..Ben sizi cok ıyı anlıyorum ,
ben bır konu hakkında boyle yaparız dıyordum tamam dıyordu ertesı gun bana baska bır fıkırle gelıyordu ve ben o fıkırlerın gorumcemden cıktıgını bılıyorum ,
ınsan bırseyler sezmese zaten boyle dusunmez ıllakı gordugunuz seyler vardır ınsan anlar yanı
bunun onune nasıl gecılır bılmıyorum malesef bende bır cozumunu bulamadım .
evlenınce o oyle olmuyor ıste , sımdı sızın dedıgınız oluyor benımde dedıgım seyler oluyordu evlendık hersey tersıne donduDurduk yere dusunmuyrumdur yada sezmıyorumdur bence. tesir altında çok kalıyor sanırım. evet ne oluyorsa sonunda yine benm dediğim oluyor yada istediğim olana kadr bırakmıyorum susmuyorum soğuk davranıyorum yazmıyorum hpsi bu..
devam edin huyunuzu evden çıkıyorsa çıksın yatagı ayırıyorsa ayırsın yemegını çamaşırını yıkamayın kendi halinizde takılın.. bir şey derse de kimin tesiri altında kalıyorsan kimin fikrini dinliyorsan o yapsın diyin.. Benim arkadasım şuan öyle yapıyor..evlenınce o oyle olmuyor ıste , sımdı sızın dedıgınız oluyor benımde dedıgım seyler oluyordu evlendık hersey tersıne dondu
kımsenın tesırın altında kalmıyorum kendı kendıne trıplere gırıyorsun der :) herseye muhalefet olur herseyı o bılır daha dogrusu aılecek oyleler . ben yandım sız yanmayın ıyı dusunun nolur , dengem bozuldu ınanındevam edin huyunuzu evden çıkıyorsa çıksın yatagı ayırıyorsa ayırsın yemegını çamaşırını yıkamayın kendi halinizde takılın.. bir şey derse de kimin tesiri altında kalıyorsan kimin fikrini dinliyorsan o yapsın diyin.. Benim arkadasım şuan öyle yapıyor..
sen niye bu kadar takıntılısın diyor bana .. Kendi kendmi sorgulamamı sağlıyor. Düne kdr söylemişim tamam demişim fikir değişikliği neden diyorum insanların fikri değişir diyor.. o böle yaptıkça benm içimden de bişiy yapmak gelmiyor.. Gelinlik bakmaya hevesim yok. . yada eşya bakmaya.. Belki ben bosch istiyorum. Millet bu ii dedi ama son karar senn diyorkımsenın tesırın altında kalmıyorum kendı kendıne trıplere gırıyorsun der :) herseye muhalefet olur herseyı o bılır daha dogrusu aılecek oyleler . ben yandım sız yanmayın ıyı dusunun nolur , dengem bozuldu ınanın
daha duğün nisan 2020de..düğün esnasındamı böyle yoksa geneldemi böyle sadece düğün esnasında ise skınıtıdan da olabilir
ya canım 2020 ye çok fazla zaman kalmadı biraz alttan al. Eğer ki düğün haricinde başka bir konu içinde bunu yaparsa sıkıntı var demektir. İşte o zaman allah yardımcın olsun kuzumdaha duğün nisan 2020de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?