- 5 Haziran 2022
- 44
- -9
- 1
- 29
- Konu Sahibi Deniiskisiii
-
Evet ben aranızda ne oldu diye sorduğumda anlatmadı üstelik ama tekrardan affeder ve birlikte olurlar diye asıl takıntı bu işteDaha anlaşılır yazarak baslayabilirsin.
Çocuktan ayrılarak devam edebilirsin.
Kız ahlaklı çıkmış ustetelik..Siz "ne mânâ"dediğinizde çok daha sert bir cevap da verebilirdi.
Bu takıntı değil ayrıca..Zayıflık ,yoksunluk.Belki de bağımlılık ama takıntı değil.
Yahu neden anlatsın,sen kimsin ki o kıza sual ediyorsun ?Evet ben aranızda ne oldu diye sorduğumda anlatmadı üstelik ama tekrardan affeder ve birlikte olurlar diye asıl takıntı bu işte
Birlikteyken olmadığı için aldatmaya saymıyorum ben. Ama yapması asla hoş değil kabul edemem ben beklerken uzulurken böyle yapması üstüne Instagram'da kalsın diye diretmesi barışmak için geldiğinde bile. Ben okey desem o kız hep instada kalacaktı yani mantığa bakCanımmm bu çocuk seni Bi sefer aldattım aldattı ha Ayşe ha Fatma şans verilecek bir durumda değil insanın hayatı bu kadar değersiz olmamalı ne hali varsa görsün hem seni hem o kızı kullanmış deyyus kendine gel hemen ondan vaz geç
Birlikteyken yapmaması aldatma degilse de 1 ay icinde hızını alamamasi sana olan hislerinin gercekliginden süphe ettirmeli.Anlasilan o ki yaslar kücük..Birlikteyken olmadığı için aldatmaya saymıyorum ben. Ama yapması asla hoş değil kabul edemem ben beklerken uzulurken böyle yapması üstüne Instagram'da kalsın diye diretmesi barışmak için geldiğinde bile. Ben okey desem o kız hep instada kalacaktı yani mantığa bak
Cok mantıklı evet. 25 aslındaBirlikteyken yapmaması aldatma degilse de 1 ay icinde hızını alamamasi sana olan hislerinin gercekliginden süphe ettirmeli.Anlasilan o ki yaslar kücük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?