• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takip eden varmi?

Adinibilenyazsin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2016
209
52
13
32
Kizlar kocamizin telefonuna bakmadan onun vatsapta instagram facede kiminle yazistigini ettigini biliyomusunuz.bilen varsa soylesin nasil yapiyo???

Özellikle takip etmiyorum ama benim bir keresinde şöyle oldu. eşimin telini ben almıştım.b enim kartim takılı olduğu halde ona gelen her mesaj benim tele geliyordu.mesela benim face im açık olduğu halde messenger e gelen herşey benim ekranda beliriyordu.o konuşuyordu ben de tikir tikir yazıyordu.ben sinir olmuştum söyledim nasıl yaptıysa düzeltti.bilemiyorum ama nasıl olmustu

Özellikle takip etmiyorum ama benim bir keresinde şöyle oldu. eşimin telini ben almıştım.b enim kartim takılı olduğu halde ona gelen her mesaj benim tele geliyordu.mesela benim face im açık olduğu halde messenger e gelen herşey benim ekranda beliriyordu.o konuşuyordu ben de tikir tikir yazıyordu.ben sinir olmuştum söyledim nasıl yaptıysa düzeltti.bilemiyorum ama nasıl olmustu

Güvenmemeniz boşanmak için yeterli bir sebep. Yapacak olan facebooktan yapsa da gerçekte yapar. Ruhunuzda duymaz.
Kuşkunuz güçlüyse geçmiş olsun.

Yeğen yaptıysa neden takip etme ihtiyacı?

Takip etmeyin, bakmayın, görmeyin. Nasıl olsa ne bulursanız bulun affedeceksiniz. Boşu boşuna üzmeyin, yormayın kendinizi.

Watsapp web var
İnstagram ve messengerde hesap ekleyebiliyorsun
İlişkimde yok nerden biliyorsam :KK53:

Yalnız diğerleriyle aynı fikirdeyim günahını almışım muhabbeti yapacaksanız
Bakmamanız daha iyi olur :eğlence:

Yahu siz deli misiniz? Güvenmediğiniz bir adamla neden evlisiniz anlamıyorum.
Hafiyecilik yapmaya ne kadar meyilli kadınlarımız.

adam aldatmış ayrılmamışsın şimdi takip etsen aldattığını öğrensen yine ayrılmayacaksın.bari ortalığo eşeleme de birazcık gururlu bilsin seni adam.

Kusura bakmayın ama yasal olmayan yollarla eşlerinizin görüşmelerini kayıt altına alıyorsunuz, aldattığını öğrenince üzülmekten başkada hiçbirşey yapmıyorsunuz.

Lütfen yasal olmayan casus programların tavsiye edileceği konular açmayınız, ayrıca eşiniz dahi olsa bir kişinin görüşmelerini izni olmadan takip etmek özel hayatın gizliliğini ihlal suçudur ve cezası vardır.

Back
X