Takip ediliyorum.

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
Bir aydan fazladır taş catlasin 20 yaşında olan biri beni takip ediyor. Garip bir tip. Engelli gibi ama değil. Her akşam istisnasız evimin oralarda görüyorum ya alt caddede ya üst caddede ya 50 metre otede köpeğimi çıkardığım zamanlar özellikle beni takip ediyor yanından geçene kadar bekliyor bize bakıyor. Rutinimizi biliyor bile diyebilirim. Bugün gene aynisı oldu.kopegimin hep tuvaletini yaptığı evin biraz ilerisinde boş bir arazi var köşede bizi bekliyordu yanından geçtik gittik caddeye çıktık her zaman gezdigimiz caddede gene gördüm bu defa baya yani bana baka baka geçti. Bir iki tesadüftür dedim ama değil. Çünkü hep yalnız hep eli boş ve hep bizim çıktığımız saatler bir yere gidiyormuş gibi yapıyor. Burada bilen bilir birkaç mesele için polise gitmisligim oldu yüzüme gülüp dalga geçer gibi davranıyorlar. Bana diyecekleri :
1-)Şahsi tanıyor musunuz ?
2-)Takip ettiğine nasıl karar verdiniz ?
3-)Sizinle hiç sözlü veya fiziksel temasa geçti mi ?
4-) Tesadüf olabilir mi ?????
Başlarından atmaya çalışacaklar gibi. Ama polise gitmeden de mevzu nasıl çözülecek. Ya ileride daha fazlasına cesaret ederse. Ne yapmalıyım herhangi bir arkadaşımı arasam erkek o an çalışıyor olabilir telefonumu duymayabilir bana çok uzakta olabilir. Lütfen evi oralardadir yaşı küçük mevzusuna girmeyin tesadüfle takip edilme arasindaki farkı anlayabilirim.

Bir aydan fazladır taş catlasin 20 yaşında olan biri beni takip ediyor. Garip bir tip. Engelli gibi ama değil. Her akşam istisnasız evimin oralarda görüyorum ya alt caddede ya üst caddede ya 50 metre otede köpeğimi çıkardığım zamanlar özellikle beni takip ediyor yanından geçene kadar bekliyor bize bakıyor. Rutinimizi biliyor bile diyebilirim. Bugün gene aynisı oldu.kopegimin hep tuvaletini yaptığı evin biraz ilerisinde boş bir arazi var köşede bizi bekliyordu yanından geçtik gittik caddeye çıktık her zaman gezdigimiz caddede gene gördüm bu defa baya yani bana baka baka geçti. Bir iki tesadüftür dedim ama değil. Çünkü hep yalnız hep eli boş ve hep bizim çıktığımız saatler bir yere gidiyormuş gibi yapıyor. Burada bilen bilir birkaç mesele için polise gitmisligim oldu yüzüme gülüp dalga geçer gibi davranıyorlar. Bana diyecekleri :
1-)Şahsi tanıyor musunuz ?
2-)Takip ettiğine nasıl karar verdiniz ?
3-)Sizinle hiç sözlü veya fiziksel temasa geçti mi ?
4-) Tesadüf olabilir mi ?????
Başlarından atmaya çalışacaklar gibi. Ama polise gitmeden de mevzu nasıl çözülecek. Ya ileride daha fazlasına cesaret ederse. Ne yapmalıyım herhangi bir arkadaşımı arasam erkek o an çalışıyor olabilir telefonumu duymayabilir bana çok uzakta olabilir
Belki baska bir seyi bekliyor, gozluyor. Neden herkes seni taciz ediyormus gibi konular aciyorsun pati dostu? Cocuklugunda ne yasadin sen?

Ya valla yanlis anlamayin ama siz bu konularda biraz takintili olabilirmisiniz acaba? Sizin daha once de boyle tacizli falan konulariniz vardi sanki bu kadari cok fazla geldi bana. Hep bir rahatsiz ediliyorsunuz, takip ediliyorsunuz sanki gercekse urkutucu.
Ah iste aklin yolu bir

Ya valla yanlis anlamayin ama siz bu konularda biraz takintili olabilirmisiniz acaba? Sizin daha once de boyle tacizli falan konulariniz vardi sanki bu kadari cok fazla geldi bana. Hep bir rahatsiz ediliyorsunuz, takip ediliyorsunuz sanki gercekse urkutucu.
Hayır değilim. Bir kere fiziksel tacize uğradım o şahısta cezasını aldı. Öbürü adam yaralamaya teşebbüstü kovuşturmaya yer verilmedi şahıs tespiti yapılamadığı için.

Belki baska bir seyi bekliyor, gozluyor. Neden herkes seni taciz ediyormus gibi konular aciyorsun pati dostu? Cocuklugunda ne yasadin sen?
Her akşam mi biz gider gitmez o da oradan ayrılıyor on dakika sonra alakasız bir yerde gene karşıma çıkıyor

Bir süre tek başınıza çıkmazsanız en azından takip ettiğini düşündüğünüz kişiden emin olana kadar. Haberlerde neler görüyoruz. Herşey var yani. Dikkat edin bir süre tek çıkmayın. Yanınızda güvendiğiniz biri varken de takip ettiginden eminseniz birine mi benzettiniz hayirdir vs diye sorup tepkisine bakin.

Zaten küçük bir yerde yaşamıyor musunuz? Hayvanınızla sizi görünce dikkat kesiliyor olabilir mi? Küçük yerlerde herkes herkesle karşılaşır.
Yok değil çünkü şahsi bir kere konuştuğum birine seslenirken duymuştum, o günden önce hiç görmedim o günden sonra her gün görür oldum. Konuştuğum kişiye de sordum bugün cikartamadim dedi.

Bir süre tek başınıza çıkmazsanız en azından takip ettiğini düşündüğünüz kişiden emin olana kadar. Haberlerde neler görüyoruz. Herşey var yani. Dikkat edin bir süre tek çıkmayın. Yanınızda güvendiğiniz biri varken de takip ettiginden eminseniz birine mi benzettiniz hayirdir vs diye sorup tepkisine bakin.
Keşke öyle bir imkanım olsa tek çıkmak zorunda kalıyorum maalesef

Kameraya çekin polise şikayet edin. En kötü ne olabilir ? İstense kameralardan da kontrol edilebilir. Siz olmadı bir mağazadan rica edin önünden geçtiğiniz bir kaç günlük bakarsınız orada yakalarsanız görüntüyü alıp şikayet edersiniz. Yakınınız falan konuşmasın. Bundan sonra bir erkekle dışarı çıkın. Yanınızda şok tabancası olsun

Kameraya çekin polise şikayet edin. En kötü ne olabilir ? İstense kameralardan da kontrol edilebilir. Siz olmadı bir mağazadan rica edin önünden geçtiğiniz bir kaç günlük bakarsınız orada yakalarsanız görüntüyü alıp şikayet edersiniz. Yakınınız falan konuşmasın. Bundan sonra bir erkekle dışarı çıkın. Yanınızda şok tabancası olsun
Bugün beklediği yer tam kuytuydu mesela boş arazi yanında gecekondular var yakınında kamera olan bir dükkan yok. Caddede ise herkes orada dolanıyor tek cadde var ama fotoğrafını çekip şikayet etsem takipe ettiğinden şüpheleniyorum desem ilgilenirler mi ?

👏🏼👏🏼👏🏼

Keşke öyle bir imkanım olsa tek çıkmak zorunda kalıyorum maalesef
Insanlarin yoğun olduğu yerlerde yürüyün ve hala arkanizdaysa kendinizi güvende hissettiginiz bir yerde sorun 'neden gittigim heryerdesin' ya da dedigim gibi 'birine mi benzettiniz'diye. Bu defa kendini aklamak için ters bir hareket yapmasin. O yüzden terslemek yerine normal bir sekilde sorun.Olmadi görüntüye alın.

Bugün beklediği yer tam kuytuydu mesela boş arazi yanında gecekondular var yakınında kamera olan bir dükkan yok. Caddede ise herkes orada dolanıyor tek cadde var ama fotoğrafını çekip şikayet etsem takipe ettiğinden şüpheleniyorum desem ilgilenirler mi ?
İspatlamak için bir kaç günlük gittiğiniz yerleri düşünün ve oradaki kameraları kontrol edin tek resim olsa ifadesi alınır yine kameralara bakılır şahit yok zaten şikayet etseniz bile yine takibe devam edebilir. Yanınızda birisi olsun ve şahit olarak yazarsınız

Back
X