Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçmalık olur..size bulasmamis kimseyi şikayet edemezsiniz,sonuc cikmaz. El kol hareketleri var mi ? Sizinle konusuyor mu ? Apartmanınızın oraya geliyor mu ? Böyle durumlar varsa haklisiniz ama gittiğim yerde görüyorum vs. diyerek kimseyi zan altında bırakmayın. Daha önce de böyle konunuz vardı sanki taciz gibiBugün beklediği yer tam kuytuydu mesela boş arazi yanında gecekondular var yakınında kamera olan bir dükkan yok. Caddede ise herkes orada dolanıyor tek cadde var ama fotoğrafını çekip şikayet etsem takipe ettiğinden şüpheleniyorum desem ilgilenirler mi ?
Konuştuğunuz kişiye seslenince ilk defa dikkatinizi çekmiş. O andan sonra yüzünü tanıdığınız için fark etmeye başlamışsınız bence.Yok değil çünkü şahsi bir kere konuştuğum birine seslenirken duymuştum, o günden önce hiç görmedim o günden sonra her gün görür oldum. Konuştuğum kişiye de sordum bugün cikartamadim dedi.
Onlara iş çıkmasın yeter. Savcıya gidin direkt. Artık favorim direkt Savcılığa şikayet, kendisine derdimi anlatmak.Bir aydan fazladır taş catlasin 20 yaşında olan biri beni takip ediyor. Garip bir tip. Engelli gibi ama değil. Her akşam istisnasız evimin oralarda görüyorum ya alt caddede ya üst caddede ya 50 metre otede köpeğimi çıkardığım zamanlar özellikle beni takip ediyor yanından geçene kadar bekliyor bize bakıyor. Rutinimizi biliyor bile diyebilirim. Bugün gene aynisı oldu.kopegimin hep tuvaletini yaptığı evin biraz ilerisinde boş bir arazi var köşede bizi bekliyordu yanından geçtik gittik caddeye çıktık her zaman gezdigimiz caddede gene gördüm bu defa baya yani bana baka baka geçti. Bir iki tesadüftür dedim ama değil. Çünkü hep yalnız hep eli boş ve hep bizim çıktığımız saatler bir yere gidiyormuş gibi yapıyor. Burada bilen bilir birkaç mesele için polise gitmisligim oldu yüzüme gülüp dalga geçer gibi davranıyorlar. Bana diyecekleri :
1-)Şahsi tanıyor musunuz ?
2-)Takip ettiğine nasıl karar verdiniz ?
3-)Sizinle hiç sözlü veya fiziksel temasa geçti mi ?
4-) Tesadüf olabilir mi ?????
Başlarından atmaya çalışacaklar gibi. Ama polise gitmeden de mevzu nasıl çözülecek. Ya ileride daha fazlasına cesaret ederse. Ne yapmalıyım herhangi bir arkadaşımı arasam erkek o an çalışıyor olabilir telefonumu duymayabilir bana çok uzakta olabilir. Lütfen evi oralardadir yaşı küçük mevzusuna girmeyin tesadüfle takip edilme arasindaki farkı anlayabilirim.
Ay benim annemde böyle arıyor ayy Begüm. Biri beni takip ediyor galiba ayy Begüm bir adam baka baka yanımdan geçti ikidir aynı adamı görüyorum . Bakkala giriyor bir daha bu bakkala girmem bakkalci pis pis bakıyor diyo galiba sizde de biraz takintilik varBir aydan fazladır taş catlasin 20 yaşında olan biri beni takip ediyor. Garip bir tip. Engelli gibi ama değil. Her akşam istisnasız evimin oralarda görüyorum ya alt caddede ya üst caddede ya 50 metre otede köpeğimi çıkardığım zamanlar özellikle beni takip ediyor yanından geçene kadar bekliyor bize bakıyor. Rutinimizi biliyor bile diyebilirim. Bugün gene aynisı oldu.kopegimin hep tuvaletini yaptığı evin biraz ilerisinde boş bir arazi var köşede bizi bekliyordu yanından geçtik gittik caddeye çıktık her zaman gezdigimiz caddede gene gördüm bu defa baya yani bana baka baka geçti. Bir iki tesadüftür dedim ama değil. Çünkü hep yalnız hep eli boş ve hep bizim çıktığımız saatler bir yere gidiyormuş gibi yapıyor. Burada bilen bilir birkaç mesele için polise gitmisligim oldu yüzüme gülüp dalga geçer gibi davranıyorlar. Bana diyecekleri :
1-)Şahsi tanıyor musunuz ?
2-)Takip ettiğine nasıl karar verdiniz ?
3-)Sizinle hiç sözlü veya fiziksel temasa geçti mi ?
4-) Tesadüf olabilir mi ?????
Başlarından atmaya çalışacaklar gibi. Ama polise gitmeden de mevzu nasıl çözülecek. Ya ileride daha fazlasına cesaret ederse. Ne yapmalıyım herhangi bir arkadaşımı arasam erkek o an çalışıyor olabilir telefonumu duymayabilir bana çok uzakta olabilir. Lütfen evi oralardadir yaşı küçük mevzusuna girmeyin tesadüfle takip edilme arasindaki farkı anlayabilirim.
Hayır değilim. Bir kere fiziksel tacize uğradım o şahısta cezasını aldı. Öbürü adam yaralamaya teşebbüstü kovuşturmaya yer verilmedi şahıs tespiti yapılamadığı için.
+1Zaten küçük bir yerde yaşamıyor musunuz? Hayvanınızla sizi görünce dikkat kesiliyor olabilir mi? Küçük yerlerde herkes herkesle karşılaşır.
Çok iyi ya ben de indirdim şimdi ne olur ne olmaz kötü bir zamandayız özellikle dışardan korkar olduk en ufak bi bakış ve kimse yokken böyle ıssız bir yerdeyseniz çok rahatsız edici ve korkutucu olabiliyor. Buna benzer bir durumu ben de bugün yaşadım. 55 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğim bir adam evimin önünden geçerken bana çok tuhaf baktı öyle korktum ki hemen kapı şifresini girdim şöyle bir sol arkamdan baktım ve adam da köşeden bana bakıyordu sanki nereye girdiğime bakıyordu çok korktum asansöre nasıl bindiğimi bilmiyorum eşimi aradım o daha yukarı çıkmamıştı gördün mü diye sordum yok dedi. Yani bir tuhaflık varsa kadınlar hissediyor anlıyor diye düşünüyorum,hemen biber gazı ve polis jopu sipariş ettim. Biz kadınların yaşadığı nedir ya???Kades yükleyim
Katılıyorum sizeSiz takintilisiniz diyenlere inanamadım. Hiçbir kadın takip edildiğinden şüphelenmez emin olur. Biriyle bir kere karşılaşmak farklı sürekli karşılaşmak farklı karşılaştığınızda sürekli size bakması baka baka geçmesi geçmek için size beklemesi farklı.