önerilerine teşekkür ederim canım, duydum tabii özellikle altın küreleri topladıktan sonra duymamak mümkün değil ama hiç izlemedim açıkcası bi kaç bölüm izleyip tartmak lazım, şuan ne izliyosun
bi de prison break i çok övüyolar ama bana hapishane dramalarını çağrıştırdığından sıcak gelmedi, belkide önyargılıyım
Prison Break bana da hiç sıcak gelmiyor. Ama bir gün annem 9 bölüm birden izlemişti. :s Başına geçince kalkamamıştı yerinden. Ben şoka girmiştim tabi. Hiç yapmaz böyle şey çünkü. Çok çabuk sıkılır. :s Tabi buna rağmen hiç izlemeyi düşünmüyorum, annem de etkileyemedi beni. Bir de ben baş roldeki mavi gözlü adamı çok itici bulduğum için de yanaşmıyorum sanırım. :/ İzleyecek bir sürü dizi var, kalsın bu.
Şu an Six Feet Under'ı izliyorum. Hatta bugün bitiyor. Son 2 bölüm kaldı, az sonra izleyeceğim onları. Ben de çok çabuk sıkılırım mesela ama bunu günde 6 bölüme kadar izlediğim oldu. /: Ne kadar beğendiğimi anlatacak kelime bulamıyorum. :/ Çok sarstı beni.
Bu arada benim izleme listemde The Wire ve Sherlock da var. Sherlock çok kısa zaten. The Wire'ı daha çok merak ediyorum. 9.4 imdb puanı cezbetti beni.Bunlar da senin izlediğin tarzda diziler. Hareketli ve dinamik. :)
prison break aslinda hapishane dramasi gibi degil,
son sezonlara dogru her dizide oldugu gibi uzatma hevesi oldugundan biraz sacmaliklar var..
ama izlemeni tavsiye ederim...
su anda benim dizilerde sezon finali yapti bosluktayim..
dexter bir kac bölüm izledim ama beni sarmadi..schorlek güzel deli bir tip:)
pretty little liars lise dizisi gibi görünsede gizemli,gerilimi yüksek bir dizi tavsiye ederim..
ama nedense prison break benim icin cok ayri bir yerde, ben lostan daha cok begenmisitm..
yeniden cekilsede izlesem dedigim bir dizi...siddetle tavsiye ediyorum.
birazda gülsek diyorsan how i met your mother...
ben bilim kurgu meraklısı olarak özellikle Doctor Who diyorum izlemeni tavsiye ederim.ben izlemesem de bir çok arkadaşım how ı met your mother izliyor onu da önerebilirim
9 bölüm ha woow, işte şimdi dikkatimi çekti,six feet under ı izlemem herhalde bazı başlıklarda rastladığım kadarıyla acıklıymış, ağlamak istemem , the wire ı bende puanından dolayı izledim 2 bölüm ama sarmadı
The Killing (Benim gibi korku gerilim sevdalısı birinin bile katil tahminlerinin hepsini yerle bir eden, hırs yaptıran dizi.:) )
House M.D (Yiğidim, aslanım canım doktorum gitti, dizi bitti. Yastayım.)
Lie To Me ( Bana kalırsa varlığını Sir Arthur Conan Doyle'a borçlu olanlardan, Sherlock gibi, House gibi, Mentalist gibi...)
önerilerine teşekkür ederim canım, duydum tabii özellikle altın küreleri topladıktan sonra duymamak mümkün değil ama hiç izlemedim açıkcası bi kaç bölüm izleyip tartmak lazım, şuan ne izliyosun
bi de prison break i çok övüyolar ama bana hapishane dramalarını çağrıştırdığından sıcak gelmedi, belkide önyargılıyım
alcatraz, person of interest, big bang teori, fringe, supernatural, grimm, mentalist, sherlock...
bunlar sezon finali yaptı tabii, izleyecek bişey bulamıyorum, bi kaç bölüm once upon a time izledim hoşuma gitmedi. criminal minds çok gerçekçi psikolojisi bozuluyo insanın bi süre sonra hoşca vakit geçirmeye çalışırken bu kadar gerilmemeli insan, amerikan horror story de ilkin sarmış gibiydi sonradan hoşuma gitmedi
takip ettiğim bu dizilerin benzeri sürükleyici ne izleyebilirim sizce
Ringer a baslayabilirsin. bu sene basladı guzel ve surukleyici. ayrıca listende goremedim lost u izlemedim deme sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?