takip ediyor olduklarım ve tavsiyeleriniz

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
alcatraz, person of interest, big bang teori, fringe, supernatural, grimm, mentalist, sherlock...

bunlar sezon finali yaptı tabii, izleyecek bişey bulamıyorum, bi kaç bölüm once upon a time izledim hoşuma gitmedi. criminal minds çok gerçekçi psikolojisi bozuluyo insanın bi süre sonra hoşca vakit geçirmeye çalışırken bu kadar gerilmemeli insan, amerikan horror story de ilkin sarmış gibiydi sonradan hoşuma gitmedi
takip ettiğim bu dizilerin benzeri sürükleyici ne izleyebilirim sizce

Son düzenleme:
İzlediklerine benzer Dexter ve Breaking Bad var. Duymuşsundur gerçi mutlaka... Imdb puanları çok yüksek ve övgüyle bahsediliyor. Ben ikisini de izlemedim henüz ama indirdim. İzlediğim başka bir dizi var, o bitince bunlara başlayacağım. Belki senin de ilgini çeker.

Son düzenleme:
önerilerine teşekkür ederim canım, duydum tabii özellikle altın küreleri topladıktan sonra duymamak mümkün değil ama hiç izlemedim açıkcası bi kaç bölüm izleyip tartmak lazım, şuan ne izliyosun
bi de prison break i çok övüyolar ama bana hapishane dramalarını çağrıştırdığından sıcak gelmedi, belkide önyargılıyım

Prison Break bana da hiç sıcak gelmiyor. Ama bir gün annem 9 bölüm birden izlemişti. :s Başına geçince kalkamamıştı yerinden. Ben şoka girmiştim tabi. Hiç yapmaz böyle şey çünkü. Çok çabuk sıkılır. :s Tabi buna rağmen hiç izlemeyi düşünmüyorum, annem de etkileyemedi beni. Bir de ben baş roldeki mavi gözlü adamı çok itici bulduğum için de yanaşmıyorum sanırım. :/ İzleyecek bir sürü dizi var, kalsın bu.

Şu an Six Feet Under'ı izliyorum. Hatta bugün bitiyor. Son 2 bölüm kaldı, az sonra izleyeceğim onları. Ben de çok çabuk sıkılırım mesela ama bunu günde 6 bölüme kadar izlediğim oldu. /: Ne kadar beğendiğimi anlatacak kelime bulamıyorum. :/ Çok sarstı beni.

Bu arada benim izleme listemde The Wire ve Sherlock da var. Sherlock çok kısa zaten. The Wire'ı daha çok merak ediyorum. 9.4 imdb puanı cezbetti beni. Bunlar da senin izlediğin tarzda diziler. Hareketli ve dinamik. :)

prison break aslinda hapishane dramasi gibi degil,

son sezonlara dogru her dizide oldugu gibi uzatma hevesi oldugundan biraz sacmaliklar var..

ama izlemeni tavsiye ederim...

su anda benim dizilerde sezon finali yapti bosluktayim..

dexter bir kac bölüm izledim ama beni sarmadi..schorlek güzel deli bir tip:)

pretty little liars lise dizisi gibi görünsede gizemli,gerilimi yüksek bir dizi tavsiye ederim..

ama nedense prison break benim icin cok ayri bir yerde, ben lostan daha cok begenmisitm..

yeniden cekilsede izlesem dedigim bir dizi...siddetle tavsiye ediyorum.

birazda gülsek diyorsan how i met your mother...

Son düzenleme:
ben bilim kurgu meraklısı olarak özellikle Doctor Who diyorum izlemeni tavsiye ederim.ben izlemesem de bir çok arkadaşım how ı met your mother izliyor onu da önerebilirim

9 bölüm ha woow, işte şimdi dikkatimi çekti, six feet under ı izlemem herhalde bazı başlıklarda rastladığım kadarıyla acıklıymış, ağlamak istemem , the wire ı bende puanından dolayı izledim 2 bölüm ama sarmadı

valla ilk prison break i denicem sanırım, biliyorum öyle değilmiş diyolar ama işte afişlerinde falan öyle bi izlenim veriyo ya, sherlock u ilk mesajıma eklemeyi unutmuşum ya, süperdi, yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum, how i met your mother ı izledim bi dönem ama hiç sevmedim ya, hiç içim ısınmadı o diziye. pretty little liars hakkında hiç bişey bilmiyorum bi araştırayım

ben bilim kurgu meraklısı olarak özellikle Doctor Who diyorum izlemeni tavsiye ederim.ben izlemesem de bir çok arkadaşım how ı met your mother izliyor onu da önerebilirim

bende çok severim bilimkurgu, doctor who nun seyrediyordum ama doctor değişince bıraktım, aslında çizgisinden bişey kaybetmemişti ama alışamadım yeni doctora belki tekrar başlarım yine

hepinize teşekkür ederim:13::13::13:

Son düzenleme:
Şu sırada 2. sezonu yayınlanan Game Of Thrones ı tavsiye ederim.Bu dizi biraz Yüzüklerin Efendisini andırıyor.

Sezon finallerini yapmış dizilerden kesinlikle Spartacus, Dexter ve Breaking Bad, üçü de çok kaliteli ve sürükleyici dizilerdir.

Dexter 6 sezonu bitirdi hala ilk sezonki heyecanı devam ediyor.

Yine sezon finalini yapmış olan The Walking Dead de güzel dizilerdendir.Zombili fimleri seviyorsan bu diziyi de seversin.

Finallerini yapmış yayında olmayan eski dizilere gelirsek.

Bilimkurgu-gerilim kategorsinde X Files bu biraz eski bir dizidir ama gerilim hiç eksik olmaz.Fbi ajanları mulder ve scully garip bir şekilde işlenen ve failleri bulunamayan cinayetleri çözüme kavuşturmaya çalışıyorlar.

Julie Sezar ın galya yı fethetmesinden itibaren sezar ın nasıl roma nın başına geçtiğini ve öldürüldüğünü konu alan Rome.Bu dizi toplam 2 sezon sürüyor ben daha yeni izlemeye başladım ve çok beğendim.

Şimdiye kadar izlediğim en acayip dizilerden biri olan Nip Tuck.Estetik cerrahı olan iki tane arkadaşın hayatını konu alıyor.Her türlü entirika mevcuttur.

Son olarak tavsiye edeceğim dizi gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri olan OZ.

Bu da eski bir dizidir, 6-7 yıl önce cine 5 de geceleri yayınlanıyordu.Oswald hapishanesinde çeşitli suçlardan hapis yatan azılı mahkumların birbirleriyle olan ilişkilerini, hapishanedeki gruplaşmaları konu alan eşsiz bir dizidir.

İlk aklıma gelen diziler bunlar.

Son düzenleme:
Ahriman, önerilerine teşekkür ederim, Game Of Thrones un 1. sezonunu izledim nefes kesiciydi, ama 2. sezonu hoşuma gitmedi, Spartacus te aynı şekilde
The Walking Dead i son 3 bölüm kala bıraktım, çok yavaş ve sıkıcı gitmeye başlamıştı, pembe diziye bağladı hatta
diğer önerdiğin dizileri araştıracağım
:13:

The Killing (Benim gibi korku gerilim sevdalısı birinin bile katil tahminlerinin hepsini yerle bir eden, hırs yaptıran dizi.:) )
House M.D (Yiğidim, aslanım canım doktorum gitti, dizi bitti. Yastayım.)
Lie To Me ( Bana kalırsa varlığını Sir Arthur Conan Doyle'a borçlu olanlardan, Sherlock gibi, House gibi, Mentalist gibi...)

Lie To Me, tam bana göre o zaman, house u zaman zaman izliyorum, sürekli takipçisi değilim, the killing i hiç bilmiyorum araştırayım, teşekkür ederim önerilerin için:13:

Çok depresif gerçekten. İlk başlarda boğuluyor gibi hissediyordum izlediğimde.
Sonra alıştım, bağlandım, bırakamadım bir türlü. :))

Benim Downton Abbey de dikkatimi çekti.
Ve Suits .

Bunları da izlemek istiyorum.

size izlediklerinizin dışında en başta How I met your mother ı öneririm.ama 6 sezon bitirmesi zaman alabilir.onun dışında sever misiniz bilmem ama eski dönem ingiliz dizilerine bayılırım.Downton Abbey, north& south, Pride and Prejudice da çok güzeldir.Hem fazla bölümleri de yok bunların.Bi de ayrıca Tudors u da önerebilirim tarihi dizi olarak..

canım lie to me tam bana göreymiş gerçekten, tanıştırdığın için teşekkürler, gerçi ne sherlock ne lightman, patrick jane nin yerini tutamaz

Prison Break harikadır, izlemediysen kesinlikle izle. Esaretin bedeli veya Oz(dizi) gibi hapishane draması değil bir kaçış planı üzer,ne kurulu ve müthiş bir aksiyon... Hele ilk sezon ben birgünde 7 bölüm izlemiştim :)Haksız yere hapse düşen abisini kurtarmak ve abisni düşürünlerden intikam almak için hapse giren David Scofield ve abisinn kaçışları, başlarına gelen türlü belalar ve peşlerindeki belalılar üzerine kurulu. ama müthiş bir kurgu...

Bundan başka tarih sosuna batılılmış ama buram buram cinsellik kokan, cinsellik hat safhada ama çok güzel kurgulanmış Spartacüs'ü öneririm.

Polisiye, suç, komedi tarzlarında Leverage, Human Target, White Collar seveceğine inanıyorum. Hepsi birbirinden güzel. Hem macera hem komedi var...

Two and a half men diyeceğim ama sen onu izliyordun sanırım

En sevimli ve en babacan seri katil Dexter'ı da unutmamak gerek. Sezonlar ilerledikçe saçmalayan ve sıkan dizi klişelerindne tamamen uzak aksine her sezon daha da heycanlanan, ayrı bir macera olan bir dizi. Öyle kan sahneleri de yok...

Birde flashpoint diye bir dizi var. 1 sezon izlemiştim sonra işlerden kaldı ama hoşuma gitmişti... Aksiyon suç konulu. Swat timi tazrzı bir tim var ama bunlar rehine kaçırma operasyonlarında daha çok ikna etme üzerine çalışıyorlar. Çatışma en son işleri... Bu diziyi de çok tutmuştum ben...

Ve tabiki Lie To Me.. Jest ve mimik okuma, özellikle ilk sezon insanların yalanlarını nasıl yakalarsın üzerine baya öğretici geçiyor...

Önerebileceklerim bunlar canım... Umarım beğendiklerin olur, iyi seyirler :)

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım önerilerine prison break i izleyemedim ben ya, 2 bölüm zor izleyip bıraktım. Diğer önerdiklerine bakıcam canım.:13:

Ringer a baslayabilirsin. bu sene basladı guzel ve surukleyici. ayrıca listende goremedim lost u izlemedim deme sakın.

Ringer a baslayabilirsin. bu sene basladı guzel ve surukleyici. ayrıca listende goremedim lost u izlemedim deme sakın.

tavsiyene teşekkür ederim, bakayım o diziye, yok canım, halen devam eden final yapmayan dizileri yazdım sadece, lost u izlemez olurmuyum hiç

Son düzenleme:
Supernatural
Fringe
Game Of Thrones
Orphan Black
Da Vinci's Demons kesin takip listem....

Hemlock Groove u merak ediyorum ona bakacağım..

kesinlikle dexter ı tavsiye ederim. Sonra eski bir dizi var tüm sezonlarını dizi mag de bulabilirsin. Rome adı, romanın tarihini, kleopatra, sezar felan onları anlatıyor ama sıkıcı değil kesinlikle çok güzel bir dizi. sitcom olarak 2 broke girls ve hot in Cleveland güzel. pretty little liar yine sevdiğim dizilerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…