- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi Albatrosanda
-
Merhaba, arkadaşım sözlendi. Sözlüsü instagramdan eski flörtüyle takipleşmeye devam ediyormuş. Yani hikayelerine falan da bakıyormuş kızın. Nedenini sorduğunda da kızı zaten umursamadığını söylemiş. Ama aralarında muhabbet, iletişim yok. Arkadaşım kendini çok kötü hissediyor. Ben pek yorum yapamadım. Siz ne dersiniz ?
Aslına bakarsanız kız arkadaşımla ilişkileri de daha çok yeni sayılır yani 2 ay falan oldu olmadı sözlendiler. Flört ettiği kızla da arkadaşımdan önce yeni bitmiş. Bu yüzden sil silme meselesinden öte arkadaşım unutamadı mı ya da beni mi kullanıyor diyor nispet için.e sil desin silmiyor mu?
aynı şeyi kız yapsa durum ne olurdu?
Aslına bakarsanız kız arkadaşımla ilişkileri de daha çok yeni sayılır yani 2 ay falan oldu olmadı sözlendiler. Flört ettiği kızla da arkadaşımdan önce yeni bitmiş. Bu yüzden sil silme meselesinden öte arkadaşım unutamadı mı ya da beni mi kullanıyor diyor nispet için.
Keşke tanımadan söz olmasaydı. Önceki ilişkinin de hemen önce bitmesi ardından sözlendiği halde kızı takip etmesi pek iç açıcı değil. Acaba arkadaşınızı diğer kızı kıskandırmak için kullanıyor olabilir mi?Aslına bakarsanız kız arkadaşımla ilişkileri de daha çok yeni sayılır yani 2 ay falan oldu olmadı sözlendiler. Flört ettiği kızla da arkadaşımdan önce yeni bitmiş. Bu yüzden sil silme meselesinden öte arkadaşım unutamadı mı ya da beni mi kullanıyor diyor nispet için.
Cok hizli gelismis soz olayi. Neden boyle oldu
Aileler birbirini tanıyor. Görücü usulü oldu.Benim fb hesabımda ekli eski sevgilim.
Hiç problem olmuyor. Çünkü kötü ayrılmadık, birbirimize sövmedik, saygımızı yitirmedik.
Adamı durup dururken silsem kendisini önemsediğimi zanneder mesela.
Bence arkadaşınızı eski flörtü konusunda değil 2 ayda sözlenmemesi konusunda uyarın. Bir insanı tanımak, çözmek için 2 ay çok az bir zaman.
Bilemiyorum bana da biraz öyle geldi.Keşke tanımadan söz olmasaydı. Önceki ilişkinin de hemen önce bitmesi ardından sözlendiği halde kızı takip etmesi pek iç açıcı değil. Acaba arkadaşınızı diğer kızı kıskandırmak için kullanıyor olabilir mi?
2 ay tanışıp sözlenmek mi karşı tarafı kıskandırmak içindir dikkat2 ayda tanısılıp sözlenmek? Kızı kıskandırmak icin yapıldığı muhtemel.. arkadaşın biraz dik durmalı ve sildirmeli silmiyorsa da hadi eyv demeli..
Görücü usulü oldu biraz da. Arkadaşım kızın profilini incelemiş. Yani açıkçası çocuğun seçtiği iki kişinin tarzı da birbirine zıt. Kız biraz daha havalı. Bir sürü meziyeti var. Arkadaşıma göre de çocuğa göre de 3-4 tık daha iyi. Bu yüzden diğer kızı kıskandırmak için yapması saçma geliyor.2 ayda tanısılıp sözlenmek? Kızı kıskandırmak icin yapıldığı muhtemel.. arkadaşın biraz dik durmalı ve sildirmeli silmiyorsa da hadi eyv demeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?