takip ettirdim

konunun bır cumlesıne dahş ınananamadım nedense .

konu da esınızın sızın aldatmasından cok dedektıf ön plana cıkmıs .

her satırda çok uyguna tuttugunuz dedektıften bahsetmıssınız

reklam kokan hareketler bunlar:ssz:

inşallah arkadaşlar inşallah...
piskolojim o kadar bozuldu ki anlatamam kadın benim 15 yıllık arkadaşım yaa:(:(:( offff
tutturmak istedigi dedektif te kendi arkadaşıymış megerse:((((( ama başka bir arkadaşımın önerisi ile googleden buldugum dedektif çok iyiydi sagolsun
ALLAH RAZI OLSUN VALLA avukat bile bu fotograf ve görüntüleri gören hakim hemen boşar sizi dedi. benim için oglumun velayeti de çok önemli
ama %90 alırmışım oglumun velayetini... gerek olmaz inşallah ama olursa dedektifin numarasını verebilirim istediginiz zaman benim için dua edin lütfeeennn:(((

Bu mesaj herşeyi anlatıyor. Deddektifiniz iyiymiş evet...

ay evet konuyu tekrar okuyunca sureklı para bırıktırmeye gerek yokmus ucuzmus yok google sunu yazınca cıkıyormus felan.hakkaten reklam gıbı geldı bana da sımdı bıde boşuna beddua ettık ıyı mı

1.si hiç bir kadın böyle bir şeyi öğrendiğince,zafer kazanmış gibi yazmaz,üzülür !!
2.si bir kadın eğer bulmak istiyorsa kanıt dedektife gerek kalmadan bulur,
Kafasına takan kadının yanında en iyi dedektif halt etmiş..
3.sü daha yaratıcı etkileyici hikayeler bulmalısınız :34::34::
4. sü :27::27::27::27: :33::33::33::33:

Son düzenleme:
Filmlerde olan bir olay dedektif tutulur arkadaş çıkar aldatıldığı kişi hatta o arkadaşta dedektif önermiştir de falan filan...REKLAM ARASI EKMEK PARASI gibi geldi kusura bakmayın ama öyle burnum snıf snıf:51:

nasıl şüphelendiniz eşinizden, 2 yıl boyunca hiç delil bulamadınız mı. Dedektifin bulduğu deliller videolar neler
Bunlar hakkında hiç bilgi vermemişsiniz

Bende ne safım ya hemen inandım:17:
Konu başlığı bile her şeyi anlatıyor aslında gayet net bir şekilde:1:

Okurken önce ağzım açık kaldı daha sonra nasıl bu kadar rahatlıkla yazmış cümlelerini dedim.Aldatılan kadın böyle mülayim mi olur ???:19:

İyi yere tezgah açmışsınız reklamınız için fakat yemedik cicim :32:

su dedektiflik sirketinin nosu ne . reklamda guzel olddu :)) urun yerlestirme bulunuyor yani.

Olaydan cok dedektifin basarisindan bahsetmissiniz. Esinizi de araya sikistirmissiniz.

Tam tersi olsaydi da esinizden ve olaydan uzun uzun bahsedip dedektifi araya serpseydiniz inanirdik.

Senaryo gercekten cok zayif.

Allah Allah Neler Duyuyoruz Yahuu :ssz:
"Allahım Beni Dostlarımdan Koru, Düşmanlarımı Ben Hallederim" Sözü Günden Güne Değer Kazanmaya Başladı:52:

Eee,
Arkadaşınıza söylediğinizde, sizin dedektif tutacağınızı bile bile, neden size git dedektif tut desin ki.
Foyası ortaya çıkacağı için, ''yok ya, saçmalama'' demez mi.

İlginç.
Hangi dedektif bu?
Özelden yaz da, kimin için çalıştığınızı bilelim:36:

Arkadaşınız paniklemedi di mi hemen rahatça git dedektif mi bul dedi?Peki 2 yıldır aldatıldığınızı düşünüyormuşsunuz ..Bunu nereden anladınız peki ? Ben olsam 2 yıl para biriktireceğime kendim takip ederdim. Ben de inanmadım bu konuya cümleler bile bi garip geldi.Rahatça yazılmış.

Back
X