iphone olunca extra bir program yuklamaya gerek yok. iphonumu bul diyip bakiyordur nerede oldugunuza. rahatsiz olduysaniz kendisine soyleyin, yaptigi hos degil, gerekirse hesap sifrenizi değiştirin bulamasin. ama ben eslerin konum paylasmalarina hic karsi degilim acikcasi, o nedenle yalnizca uyarirdim esimi boyle bir durumdaEvet ıphone
Yok kimse görmedi bomboştu avm , teknik konularda iyidir kendisitelefonunu alıp yükleme yapabilir mi yani teknikten anlar mı ya da alıp birisine götürür mü ? uzun uzun telefonunu elinde tutar mı bunu yapıcak kadar çünkü 2 dk da olucak iş değil diye biliyorum? bir de kendisi ya da başka birisi sizi görmüş olabilir mi herhangi bi yerde? Burka'yı gördüm vs diye. Bana da bi kere babam yine ne aldın X'ten gidip diye takıldı bi akşam meğer minibüste beni görmüş arabayla geçerken tesadüf , o minibüsle oraya gittiğimi tahmin etmiş.
O belli zaten de sanirim kendiyle ilgili bir problemi var kiskanclik takinti vsYok kimse görmedi bomboştu avm , teknik konularda iyidir kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?