Takip programı

Burka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
1.075
2.228
133
İstanbul
Telefonumda bir takip programı olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? Cuma günü bir avm ye gittim eşime babalar günü hediyesi almak için . Oradayken aradığında marketteyim. Dedim . 1 saat sonra tekrar aradı evdeyim dedim. Akşam geldi surat 10 karış direkt yattı uyudu. Babalar gününde hediyesini verene kadar surat taptı. Hediyesini verirken AA bunun için mi gittin n... ya ben seni takip ediyorum yalan söyledin diye bozuldum dedi. Sonra sorduğumda yok ben öyle demedim vs diye geçiştirdi .

Ala ala daha neler duyacağım ..neden takip etsin ki sizi

Arkadaşımı bul uygulaması yüklüydü ikimizde birbirimizi görüyorduk. Telefonumda yer kalmadı ve zaten ev market dışında bir yere gitmiyorum diye sildim o uygulamayı. Sildirdim diye şüphelenip gizli bir uygulama yükledi herhalde

telefonunu alıp yükleme yapabilir mi yani teknikten anlar mı ya da alıp birisine götürür mü ? uzun uzun telefonunu elinde tutar mı bunu yapıcak kadar çünkü 2 dk da olucak iş değil diye biliyorum? bir de kendisi ya da başka birisi sizi görmüş olabilir mi herhangi bi yerde? Burka'yı gördüm vs diye. Bana da bi kere babam yine ne aldın X'ten gidip diye takıldı bi akşam meğer minibüste beni görmüş arabayla geçerken tesadüf , o minibüsle oraya gittiğimi tahmin etmiş.

iphone olunca extra bir program yuklamaya gerek yok. iphonumu bul diyip bakiyordur nerede oldugunuza. rahatsiz olduysaniz kendisine soyleyin, yaptigi hos degil, gerekirse hesap sifrenizi değiştirin bulamasin. ama ben eslerin konum paylasmalarina hic karsi degilim acikcasi, o nedenle yalnizca uyarirdim esimi boyle bir durumda

Yok kimse görmedi bomboştu avm , teknik konularda iyidir kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…