Takipçilerinden Ebru Şallı'ya sert tepki!

nuryolu

Naber kiz sinsi !
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
10.135
17.418
298
1450683212289.jpg

Pilates önerileriyle kadın takipçilerini zayıflatan Ebru Şallı, gece yarısı paylaştığı sarma dolma fotoğraflarıyla kızdırdı. Takipçileri 'Senin yüzünden kilo alıyoruz' diye tepki gösterdi.
İki çocuk annesi olmasına rağmen pilatesle formunu koruyan Ebru Şallı, instagram'daki takipçilerini şaşırttı. Paylaştığı videoları büyük ilgi gören ve takipçilerinden tebrik mesajları alan Şallı, önceki günkü paylaşımıyla kızdırdı.

1450683233063.jpg

Gece yarısı elinde yaprak sarma dolma ile fotoğrafını paylaşan Şallı'ya kadın takipçileri isyan etti. Ebru Şallı'nın bu pozuna, "Sayende iki kilo verip 3 kilo geri alıyoruz", "Bu saatte bu poz olur mu?" yorumları yapıldı.

Geçen gunde bir restauranttan cikarken elinde dolma tabagi vardi oyle acik ne sarılı ne bisey almis eline cikmis tabagi dedim ki reklam yapiyor zaten tanidiginin yeriymis bunu gordum bu sefer sasirmadim nasil ilgi cekegini sasirmis durumda

ay yazık çünkü hiç yiyemiyonuz dimi şu kilo vermeye çalışanların alınganlıkları da beni bitirecek şimdiye kadar yediklerinize sayın sizin gibi bir tencere mi yiyor acaba sizde arada şımartma günleri yapın kendinize bir kaç tane yiyin

Aynen ya :KK70: Tencereyle degil de tabakla yeseler sorun yok halbuki.

aman ne var bundan o kadın bu resmi koydu diye bi insanın yemek yeme ihtiyacı artıyosa o kişi kendini doktora göstersin zaten :D

Sanki kadın ağızlarına zorla tıkıyo da senin yüzünden kilo alıyoruz demişler ağzını tut yeme kadın senin başında bekçilik mi yapcak sanki :KK51::KK51:

Zaten kilolara bahane bulmakta harcadiklari enerjiyi zayiflamak icin kullansalar hersey cok daha iyi olacak.

Gosterdigi sarmalar guzel sarilmamis bunun neyini gorup canlari cekiyormus milletin ben kalem gibi incecik severim accik mukemmelliyetci olsunlar kimsenin bir yeri sismez o zaman

Bu kadın mümkün değil ki gece kalksında dolmayı yesin .O yüzden inandırıcı gelmedi.öyle iştahlı bi tip değil ki. Zaten Geçendede bi yerden elinde dolmayla çıkıyodu.Dolmacımı sarmacımı açcak nedir???

amacı millete kilo aldırıp zayıflamak için ona gitmeleriyse belki:KK53:

Back
X