Abla ben 1 haftadır kişisel foto paylaşımlarini görmezden geliyorum mesela.tamam paylaşılsin ancak şehit verdiğimiz ilk gün bile kocişimle aşk yuvamizda ya da kızımın doğum günüsüü diye paylaşılan şeylere de el insaf diyorum.geçen bir grupta birisi örnek modeli sormuş,vayyyy bu günlerde nasıl sorarmış,şehitlerimiz varmış falan filan.yaaa arkadaşlar tabii ki herkes çok üzülüyor,tabii ki saçma paylaşımlar olmamalı ama bu kadın paralı el işi yapıyormuş neden sorması hata olsun ki.
acaba bu tepki verenler günün 24 saati göz yaşı mı döküyor.
bende sosyal medya mağduruyum, facebook ve instagramda hiç paylaşım yapmadım, elim gitmedi, paylaşsam ne olacak neyi değiştireceğim dedim. aaaaa bi mesajlar bi yorumlar ne utanmazlığım ne terbiyesizliğim ne pkk sempatizanlığım kaldı. ben ve pkk sempatizanlığı ay gülemedim bile.
ki bunu yapanlar beni çok iyi tanıyanlar. paylaşım yapmaktansa şehitlerin ruhuna okumayı, 1 haftadır müzik dinlememeyi falan tercih etmiştim oysa.
anlayamıyorum insanları herşeyi göstere göstere yapmak zorundamı?
belkide üzülmüyor şehitlere bize ne yahu?
yani heralde herkes hayatını durdurmuyor ama paylaşım üstüne paylaşım yapıp, akşam barda dans ederken foto eklenmesi tuhaf geliyor bana. bi ortası olmalıyani değil mi, ona buna çemkireceğin vakti, otur dua et, hem sana hem şehitlere faydası olsun, birbirimize düşmenin şehitlere ne faydası var
Evet aynen.yani heralde herkes hayatını durdurmuyor ama paylaşım üstüne paylaşım yapıp, akşam barda dans ederken foto eklenmesi tuhaf geliyor bana. bi ortası olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?