taklitiniz varmi?

Elfslmz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
2.108
1.383
173
Benim var bi tane ben gibi olmak cok hosuna gidiyo benim gibi giyinmek benim yaptiklarimi yapmak en kotusude en yakin arkadaslarimi calip gruplasma yaratmak istiyor.siz olsaniz napardiniz?

arkadaşlarımı çalcak kadar,böyle biri arkadaşım olamaz.Taklimi yapana bakarım,kendi kişiliği olmayan biriyse ne önemi var.Ama benim düşünülmüş bir tarzım ve donanımım varsa fark yaratıyorsam ve taklit ediliyorsam ne mutlu bana.
ya ama arkadaş çalmak felan kıskançlık bu.Bana bir şeyler katabilen biri arkadaşım olmalı.

Benim var bi tane ben gibi olmak cok hosuna gidiyo benim gibi giyinmek benim yaptiklarimi yapmak en kotusude en yakin arkadaslarimi calip gruplasma yaratmak istiyor.siz olsaniz napardiniz?

kaç yaşındasınız??
lise öğrencisi için bu durum hayatın sonu gibi görünebilir ama şahsen başıma gelse hiç umrumda olmaz.ne hali varsa görsün.

Bencede bana birseyler katabilen biri arkadasim olmali ama biz yurtdisindayiz burada bir avuc turkuz naparsin ister istemez ortak yerlerde beraber olunuyo ama bu tavirlari canimi sikiyo ya.turkiyeye gidicem diyorum ayyy para veteyimde kendine ne aliyosan banada al diyo,makyajini benim gibi yapiyo ojeyi bile dusunun artik pes arkadaslarima diyomus busemk 2 hafta sonra gidiyo esler falan beraber takilalim diye daha ben burdayken planlara baslamis deli ediyo beni deli

34 yasimdayim canim ama ,inan ayni seyleri yasasan sinir olurdun gercekten umursamamayi inan denedim ama olmuyo,benim fikirlerimi bile kendininkiymis gibi yanimda bile anlatiyo sasip kaliyorum bu ne boyle ya biliyorum kisiligi oturmamis ama elimde degil

34 yasimdayim canim ama ,inan ayni seyleri yasasan sinir olurdun gercekten umursamamayi inan denedim ama olmuyo,benim fikirlerimi bile kendininkiymis gibi yanimda bile anlatiyo sasip kaliyorum bu ne boyle ya biliyorum kisiligi oturmamis ama elimde degil

hımm,anladım,sinir bozucu.ilişkiyi kesmek en mantıklısı bu durumda.

İliskiyi kesemiyosunuz turklerin takildigi toplam iki yer var alisverislerde bile butun tanidiklarla karsilasiliyo burasi kucuk bir yer,e benim samimi arkadaslarima yapismis durumda bilmiyorumki napsam

benimde 3 tane kuzenim var yaptıklarımı yapıyorlar özellikle bi tanede si ne alsam ne beğensem aynından gidip alıyor hareketlerimi bile taklit etmeye çalışıyor benim onayladığım fikirlerimi çalıyor falan gıcık oluyorum
ama annemde diyor ki özenilen sensin boşver diyor :53:

Bide mesela bir konu konusuluyor arkadaslara donup onayliyor ben bu yalnis sundan sundan dolayi diye anlatmaya baslayinca kafasini baska yerlere cevirip dinlemiyormus havasi veriyor iste buna tahammul bile edemiyorum

Ara bozma ,sinsilik dışında beni taklit edenlere sinirlenmem doğrusu.Örnek alıyor,beğeniyor der,ılımlı yaklaşırım.Diğer yaptıkları tehlikeli tabi ,haklısınız.

Arkadaslarla program yapiyoruz mesela ogreniyo bile bile arkadasa gidip bu aksam size cay icmeye gelicez diyo yaptigim programlari bozmak icin elinden geleni yapiyo

Sureklide arar kaybetmek istemez yapar eder hic bisey olmamis gibi arar gelir ne guzel valla.

Buraya ask ,aldatma,kaynana ve estetik gibi konular acsaydim eger millet toplanirdi,buda insan duygulari degilmiki dogru duzgun bakan pek olmadi,ben bugune kadar boyle biriyle hiccc karsilasmadim ufak tefek seyler elbet oldu ama boyle insanlarda varmis demek aklim alavere dalaverelere pek calismiyor o yuzdende afalladim bu durumda ne yapilir bilemiyorum

Bu kadar rahatsiz oluyorsan arani ac. Birbirinizin evine gitmeyiverin, sohbet etmeyiverin o zaman. Yer kucuk olabilir ama sen konusarak mesafeni ayarlayabilirsin. Sonra istedigin kadar markette karsilas. Oradaki Turk marketlerine giden herkesle bu kadar samimi degilsindir saniyorum. Ortak arkadaslariniz olabilir, senin samimi arkadasin onun da samimi arkadasi olabilir ayni zamanda, bunda sorun gormuyorum.

bence de en mantıklısı aranı açmandır. mesafeni koymalısın. rahatsız olduğunu hissettir. arkadaş çalma olayına gelince, senin gerçekten arkdaşın olan kişiler seninle kalacaktır. yakın arkadaşlarına konuyu aç derim. anladığım kadarıyla insanları kırmaktan çekinen kolay kolay hayır diyemeyen birisin. bunu yalnız yapman zor gelirse, bence yakın arkadaşlarından destek al. güvendiğin arkadaşlarına konuyu aç ve birkaç kişi beraber tepkinizi koyun. yanlış davrandığını anlar böylelikle..
yanına çalabildiği arkadaşlarına gelince, zaten çalabildikleri senin gerçek dostun değildir, bırak onun olsun..

Var malesef. Annem. :25:
Ben onun taklidi olmam örnek almam gerekirken o benim taklidim olmuş malesef :50:
Herşeyimi kıskanıyor bunu sadece ben değil çevremde ki herkes söylüyor.. :18:

Back
X