- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
Iyi geceler hanimlar yatakta 1saat dön dön uyuyamadim icimi size dökmek istiyorum. Ben işimi degistirmek istiyorum memnun degilim bu yüzdende bugun bir gorusmeye gittim. Soru sordu cevaplar derken kac cocugunuz varlara gectik 2 tane dedim biri okula biri krese gidiyor dedim. Buyuk oglumu neden tüm gün bir okula vermedigimi sordu daha rahat olabilirsiniz calisma saatleri acisindan dedi bende oglumun otizmli oldugunu ve terapi gordugunu o yuzdende tüm gün okulun ona iyi gelmiyecegini soyledim. Hemen uzgun bir ifadeyle aaa öylemi dedi kücük oglunuzda SAKAT mi dedi?
Pardon dedim otizmlilik bi sakatlik degil dedim tabi actim agzimi cünki cocuklarim Benim ince cizgim. O densizin lafida degil beni üzen sadece bazen burnunuzun direği sizliyor biri en ufak birsey ima etse ister istemez üzülüyorsun. O benim canim ya cok basarili o cok akilli kendi isini kendi yapan 8yasinda bir beyefendi. Hala gunumuzde otizmli degince sepici bir hastalik oldugunu dusunen insanlar var sakat diye dusunen insanlar var buna insan üzülüyor. Otizm bi sakatlik veya hastalik degil farkindaliktir. Kusura bakmayin icimi birine dökmem gerekiyordu hakkinizi helal edin.