Takma Kizim diyorum ama..

Bunu diyen adami/kadini ,heryerden ifsa eder.Hatta sirket onun degilse,sirkete de bilgi verirdim.Boyle sacma sapan insanlari calistirdigi icin.
Malesef kadindi. Ve burda bir arkadas fikir verdi googleden sirket yorumlarina yaz diye dun aksam ilk isim o oldu hemde isim vererek yorum yaptim.

Şahsen kimsenin evladıyla sınansın istemem. Ama bir annenin kalbinin kırmanın nasıl bir his olduğunu bilmelerini isterim. Umarım herkes üzdüğü kadar üzülür, diyorum bazı insanlar için.
Bende istemem kimsenin evladiyla sinanmasini herkes aslinda biraz empati yapsa birazcik insanlik ogrense keske. Keske diyorum bu hicbir zaman olmayacak biliyorum. Ama Allahtan oglumun sinifindaki tüm arkadaslari onu cok seviyor kesinlikle ayrimcilik yada baska sacmalik yapilmiyor ve o cok mutlu önemli olan bu

Screenshot_20210509-145549_Samsung Internet.webp

Bu bir Otizmli Annenin Yazisi daha güzel anlatiyor

Bende istemem kimsenin evladiyla sinanmasini herkes aslinda biraz empati yapsa birazcik insanlik ogrense keske. Keske diyorum bu hicbir zaman olmayacak biliyorum. Ama Allahtan oglumun sinifindaki tüm arkadaslari onu cok seviyor kesinlikle ayrimcilik yada baska sacmalik yapilmiyor ve o cok mutlu önemli olan bu

Bazı insanların kalpleri kararmış öğrenemiyorlar. Empatiyi sana kendi çıkarları söz konusu olunca kullanıyorlar.

Kızım lösemi tedavisi gördüğü sırada "ölecek mi" diye soran oldu. Hayatımın en korkunç iki senesini yaşadım. O zaman anladım ki insanlar kötü. O yüzden sizi tam olarak anlamasam da üzüntünüzü tahmin edebiliyorum. bu dünyada iyi insanlarda var. Rabbim onlarla karşılaştırsın. ( Tedavi bitti, kızım iyi, mutlu huzurlu bir öğrenci cok şükür. Şimdilik sağlığı iyi, hep böyle kalır inşallah.

Bazı insanların kalpleri kararmış öğrenemiyorlar. Empatiyi sana kendi çıkarları söz konusu olunca kullanıyorlar.

Kızım lösemi tedavisi gördüğü sırada "ölecek mi" diye soran oldu. Hayatımın en korkunç iki senesini yaşadım. O zaman anladım ki insanlar kötü. O yüzden sizi tam olarak anlamasam da üzüntünüzü tahmin edebiliyorum. bu dünyada iyi insanlarda var. Rabbim onlarla karşılaştırsın. ( Tedavi bitti, kızım iyi, mutlu huzurlu bir öğrenci cok şükür. Şimdilik sağlığı iyi, hep böyle kalır inşallah.
Cok sükür masallah Allah birdaha yasatmasin kimseye yasatmasin. Tedavi gören cocuklara sifalar versin. Evlat baska bambaska. Gecmis olsun cok sevindim masallah subhanallah

Lütfen adama kızmayın, yüklenmeyin
Ben onu da anlıyorum. Sizi de empatiye davet ediyorum
Bi düşünün arkadaşlar, kolay mı beyinsiz yaşamak? Napalım Allah onu da öyle yaratmış.
Gönül isterdi ki, herkes gibi onun da beyni olsun, düşünebilsin, idrak edebilsin ama işte kafatasının içindeki iki susam tanesi o kadarına yetmiyorsa bu, o adamın suçu mu? Sizi insafa davet ediyorum :KK43:

İyi yapmışsın canikom. Haftasonu kaldığımız otelde beş yaşlarında otizmli bir çocuk bebeğim ile çok güzel arkadaş oldu. Ardından yan masadan birisi üstüne vazife olmayan bir cümle kurdu. Aynı şekilde açtım ağzımı yumdum gözümü. Toplumun bu cehaleti beni öldürüyor....

Iyi geceler hanimlar yatakta 1saat dön dön uyuyamadim icimi size dökmek istiyorum. Ben işimi degistirmek istiyorum memnun degilim bu yüzdende bugun bir gorusmeye gittim. Soru sordu cevaplar derken kac cocugunuz varlara gectik 2 tane dedim biri okula biri krese gidiyor dedim. Buyuk oglumu neden tüm gün bir okula vermedigimi sordu daha rahat olabilirsiniz calisma saatleri acisindan dedi bende oglumun otizmli oldugunu ve terapi gordugunu o yuzdende tüm gün okulun ona iyi gelmiyecegini soyledim. Hemen uzgun bir ifadeyle aaa öylemi dedi kücük oglunuzda SAKAT mi dedi? 😏 Pardon dedim otizmlilik bi sakatlik degil dedim tabi actim agzimi cünki cocuklarim Benim ince cizgim. O densizin lafida degil beni üzen sadece bazen burnunuzun direği sizliyor biri en ufak birsey ima etse ister istemez üzülüyorsun. O benim canim ya cok basarili o cok akilli kendi isini kendi yapan 8yasinda bir beyefendi. Hala gunumuzde otizmli degince sepici bir hastalik oldugunu dusunen insanlar var sakat diye dusunen insanlar var buna insan üzülüyor. Otizm bi sakatlik veya hastalik degil farkindaliktir. Kusura bakmayin icimi birine dökmem gerekiyordu hakkinizi helal edin.
Otizmi Bulaşıcı hastalık zannedeni gözümle gördüğüm için ben insanların cehaletine artık şaşırmıyorum.

Ağzınıza sağlık bu arada ❤️

Otizmi Bulaşıcı hastalık zannedeni gözümle gördüğüm için ben insanların cehaletine artık şaşırmıyorum.

Ağzınıza sağlık bu arada ❤️
Inanilir gibi degil. Yada cocugu otizmli diye utanan aileler bile gordum onada inanamiyorum. Ben gögsumu gere gere geziyorum insanlara anlatmiyorum anlamicaklari icin ve yorgunum bide onlara anlatmakla ugrasamam

İyi yapmışsın canikom. Haftasonu kaldığımız otelde beş yaşlarında otizmli bir çocuk bebeğim ile çok güzel arkadaş oldu. Ardından yan masadan birisi üstüne vazife olmayan bir cümle kurdu. Aynı şekilde açtım ağzımı yumdum gözümü. Toplumun bu cehaleti beni öldürüyor....
agzina saglik valla ama bazi insanlar susuyor.

Lütfen adama kızmayın, yüklenmeyin
Ben onu da anlıyorum. Sizi de empatiye davet ediyorum
Bi düşünün arkadaşlar, kolay mı beyinsiz yaşamak? Napalım Allah onu da öyle yaratmış.
Gönül isterdi ki, herkes gibi onun da beyni olsun, düşünebilsin, idrak edebilsin ama işte kafatasının içindeki iki susam tanesi o kadarına yetmiyorsa bu, o adamın suçu mu? Sizi insafa davet ediyorum :KK43:
Allah kimseyi aklindan noksan birakmasin

İyi demişsiniz. Heryerde farklı bireyler olabilir.

Benimde çeşit çeşit maddelere alerjim var (astım atağı geçiriyorum), kolonya da bunlardan biri. toplu taşıma kullanamıyorum... İş yeri servisinde de istekte bulunuyorum. servis içindeyken parfüm ve kolonya kullanmazsanız sevinirim diye. aynı şeyi servisler değişirken söyleyince " ay bende astımımmm ama bana dokunmuyorr, anlamadım neden öyle dediniz" demişti. o konuşmadan sonra o yarım akıllı ben her yemek sırasına girdiğimde sürekli kolonya kullanıyordu. anlayın artık. Bir yarım akıllı da "o kişisel birşey karışamazsınız ki" demişti, evinde naparsanız yapın 30dk serviste kolonya kullanamadı diye ölen görmedim ben.... hastanelik oluyorum ama....

Engelli, otizimli, başka sorunları olan ve toplum içinde kötü davranışlara mağruz kalan o kadar çok birey var ki...

kendi sakatlıkları başka birşey değil....

Iyi geceler hanimlar yatakta 1saat dön dön uyuyamadim icimi size dökmek istiyorum. Ben işimi degistirmek istiyorum memnun degilim bu yüzdende bugun bir gorusmeye gittim. Soru sordu cevaplar derken kac cocugunuz varlara gectik 2 tane dedim biri okula biri krese gidiyor dedim. Buyuk oglumu neden tüm gün bir okula vermedigimi sordu daha rahat olabilirsiniz calisma saatleri acisindan dedi bende oglumun otizmli oldugunu ve terapi gordugunu o yuzdende tüm gün okulun ona iyi gelmiyecegini soyledim. Hemen uzgun bir ifadeyle aaa öylemi dedi kücük oglunuzda SAKAT mi dedi? 😏 Pardon dedim otizmlilik bi sakatlik degil dedim tabi actim agzimi cünki cocuklarim Benim ince cizgim. O densizin lafida degil beni üzen sadece bazen burnunuzun direği sizliyor biri en ufak birsey ima etse ister istemez üzülüyorsun. O benim canim ya cok basarili o cok akilli kendi isini kendi yapan 8yasinda bir beyefendi. Hala gunumuzde otizmli degince sepici bir hastalik oldugunu dusunen insanlar var sakat diye dusunen insanlar var buna insan üzülüyor. Otizm bi sakatlik veya hastalik degil farkindaliktir. Kusura bakmayin icimi birine dökmem gerekiyordu hakkinizi helal edin.
Hadsiz. Böyle insanlara tahammül edemiyorum

Sakat ne yahu, bu kelime sadece hakaret olarak kullanılıyor artık. Engelli insan varsa engelli deniyor, otizmli insan varsa otizmli deniyor ki onun engelle zaten bir alakası yok.

Bakın kullanıyorum cümlede ne güzel: Size bunu diyen gerizekalı insan kafadan sakat.

Şunu söylemeden geçemicem, burda hep yazıyorum kadınlar şu soruları sordurmasın, sordurmayın kardeşim. Bu tip sorulara girerlerse diyeceğiniz şey belli, bu bir iş görüşmesi ben özel hayatımı değil iş konuşmaya geldim. Bir erkeğe bu sorular sorullmuyorsa bana da soramazsınız, ben adam gibi profesyonelce çalışacak yer arıyorum, bunu sağlayamacaksanız baştan bu iş olmaz.

Bu kadar.

Back
X