- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
herkese merhaba hanımlar 27 yaşında evli ve bir çocuk annesiyim her evlilikte az çok olduğu gibi benimkinde de problemler oldu kayınvalide ve eltimlerle aynı binada oturuyoruz.ve ben ne olursa olsun ufak bile olsa çok kafaya takıyorum işin sonunda da kimsenin umrunda olmazken ben hastalık sahibi oluyorum.az önce doktordan geldim yine biri sırtımda ve biri de belimde olmak üzere 2 tane fıtığım varmış.doktor bile daha bu yaşta çok erken çıkmış bu dedi. hipotroidi hastasıyım evlendikten sonra çıktı bu da.devlet dairesinde memurum 1 buçuk yıl oldu memur olalı.eşim kendi işini yapıyor aslında yapmaya çalışıyor diyeyim borçlar oluyor doğal olarak oğlum 1.sınıfa başladı bu yıl.onunla bile oldukça ilgilenemez hale geldim ağrılarımdan.insanlarla arama mesafe koyamıyorum.özellikle de eltim ve kayınvalidemle.içli dışlı olmak istemiyorum.kötü olmak da istemiyorum.bir sohbet oluyor ben haksız olmasam bile haksız oluyorum eltimin gözünde mesela günlerce konuşöuyor benimle neden böyle oldu diye kafamı takıp duruyorum.ben daha fazla hastalık sahibi olmadan yaşamak istiyorum arkadaşlar.yaşadıklarımdan örnekler verebilirim soran olursa.şimdiden teşşekkürler hepinize