yazık ki ne yazık işte benim en büyük hatam bu oldu.aslında evlenmeden önce böyle değildim ben evlendim aman iyi olayım aram bozulmasın diye ne dedilerse yaptım kendi fikrim olmadı hiç kandi hayatım olmadı giyimime bile karışıldı kv ile çıkıldı zmaanında giyip alışverişine bile.bu yüzden de benim kendime olan saygım da güvenimde kalmadı.her lafımda kavga oldu zamanında eltimle.kv de de ona yaranacağım diye beni ezdi geçti git sen özür dile diye kaç defa kapısına yolladı beni.bende özür diledim haklı olsam dahi.bunlar bende özgüven eksikliği yaptı işte.dün eşofman altı aldım kendime dar değildi tayt gibi olandan değil ama kv dedi insan yanında da giyilecek al bir tane bende dedim bunun neresi insan yanında giyilmeyecek dedim.ne bileyim eşofman bol olur bu o kadar bol değil dedi.kızdım kendi kendime bende.
işte o size insan yanında giyilecek al dediğinde hiiiiiçç cevap vermeyeceksınız :)
çnk amacı sizi sinir etmek
surat da asmayacaksınız
ama sık gorusmeyın , çağırdıklarında her seferınde gtmeyın, onlar her geleceği zaöan kabul etmeyın , kendinizle ilgili birseyler yapın .
kv yüzünden özgüven eksıklıgı olusur mu canım :)
ne derse desin ciddiye almayın.
bir de herseyınızı paylasmayın bırakın merak etsınler
misal eşofman aldıgınızı yenı aldıgınızı bılmesın
evınızle sızle ılgılı seylerı paylasmayın
daha guncel konusun
kendınıze de guvenin ltf.
bu yuzden özgüven kaybı olusmaz
herkesı sevmek , herkesle ıyı olmak zorunda değilsiniz ki
ben de bastan kv ile hep ii olalım istedim ama ben arayıp sordukca o ağırdan aldı kendını,
zamanında anne bi kere de sen ara dediğimde, beni değil bari oğlunu ara dediğimde.
biz çok samımı olmayı sevmıyoruz annecim derdi:)
bahanesı buydu halbukı cok sıcak herkesle dıyalog kurabılen sosyal bır ınsandır
eşim bnm için sehır değiştirdi diye bır turlu benı kabul edemedıler
e snr ne oldu,
şimdi onlar bana hıc aramıyorsun dıyorlar
desinlerrrrr hiçççç de umrumda değil.
ben de artık ıyı olmak sıcak olmak ıstemıyorum.