Takmamak için öneri çıldıracağım

Lipbalmi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
405
82
kızlar alt katımda oturan yeni evli bir çift var..geçtiğimiz zamanlarda çok fazla misafirleri geliyor ve çok gürültü yaptılar. Bu yüzden bir kere çok ses yaptıkları abarttıkları bir gün aşağı kapılarına indim ve kibarca uyardım tamam dediler.

Son düzenleme:
Ama çok bağırıyor saat kaç olursa olsun çok gürültülü insanlar hele evlerine biri gelse bizim salonda oturulmuyor..napsam bilemedim çok fena takıyorum kalbim atıyor hıxlı hızlı ses geldikte..

Benim ust katimdakiler iyle. Yazin gece 11de balkon yikar, suyu damlayan camasirini camasirimin ustune asar. Gecenin bir yarisi elektrik supurgesi acar. Esim uyardi bana misin demedi. Kayinvalidem bile cikti uyardi yok yok. Bufe mi isletiyorlar nedir gece 3te gacur gucur sesler esya tasima sesleri gulusmeler biktik artik onlar kiraci biz ev sahibi ama biz tasinmayi dusunur olduk...

insan gibi yasamayi bilmeyene ne desen bos canim anlamayan anlamıyor.

kızlar alt katımda oturan yeni evli bir çift var..geçtiğimiz zamanlarda çok fazla misafirleri geliyor ve çok gürültü yaptılar. Bu yüzden bir kere çok ses yaptıkları abarttıkları bir gün aşağı kapılarına indim ve kibarca uyardım tamam dediler. Artık öyle eve misafir toplayıp bağırıp çağırmıyorlar ama tabü duvarlar ince olduğundan çok yüksek sesle konuşan gülen bir kadın olduğundan kendisi acayip sesi geliyor..deli gibi kahkaha atıyor sürekli ve ben o sesten artık nefret eder hale geldim. Duydukça kalbim hızla çarpıyor..gidip tekrar uyarsam ne diyeceğim yüksek sesle gülme mi diyeceğim..veya nasıl bu takıntımı yenerim. Gidip uyarsam bu sefer çirkeflik yaparlar biliyorum..bu takıntımı yenmem konusunda nolur bana yardımcı olun..
Son ses müzik Açıyor mu,gece yarısı Elektirik süpürgesi acıyor mu evin için de paldır küldür koşup oynuyor mu etrafa zarar veriyor mu gece yarısı makina çalıştırıyor mu pat pat eşyalarını çekiyor mu eğer cevabınız hayır ise kapısına gidip hiçbir şey diyemezsiniz.Zira Gülme etrafa zarar veren bir olay değil.

Evinizde hiç mi ses yok tv açın müzik açın nasıl duyuluyor bu sesler böyle ?

televizyonun sesini aç, radyoyu aç... yapcak bişey yok insanlar apartmanda yaşadığının farkında değil. benim üstkatımdaki de 12 de elektrik süpürgesi çalıştırıyo, pazar sabah 9da halı çırpıyo pat pat vuruyo... düşünmemeye çalışıyorum sende düşünme çünkü insan kafayı yiyo düşündükçe

Arkadasima oturmaya gittigim bir aksam alt kattaki misafirlerin sesi cok fazla geliyordu goren duyan evde ordu var zanneder sanki salonun ortasindalardi hatta kavga ettiler, cocuk dustu gibi farkli bir durum sandik. Sonradan ogrendikki ne gelen sayisi fazla ne anormal durum var sadece ses iletimi bozuk binalardan biri. Garip olan alt kattaki ses duyulmasi onlar ust kattan gurultu duymamalariydi.
Gulmesine bsy diyemezsinizki en azindan ben demenin karismanin yanlis oldugunu dusunuyorum farkli bsyle oyalanmaya calisin emin olun yeni binalarda bu sorun yasaniyor sorun binanin ses iletiminde.

televizyonun sesini aç, radyoyu aç... yapcak bişey yok insanlar apartmanda yaşadığının farkında değil. benim üstkatımdaki de 12 de elektrik süpürgesi çalıştırıyo, pazar sabah 9da halı çırpıyo pat pat vuruyo... düşünmemeye çalışıyorum sende düşünme çünkü insan kafayı yiyo düşündükçe

Aynen.. sanki mustakil evde yasiyor. Kac kere gece sesle korkuyla uyandik. Ya elit bir yerdeyiz ama bir tek bu komsu degil gecenlerde ne oldu anlatayim.

Sonbahar zamani gibi saat aksam 9 balkonun onunde de bizim agac var agactan garip sesler geliyor Alah Allah diyorum balkondan bir baktim agacin altina minder sermis bir rus kizi sitedekilerden birinin sevgilisi mi karisi mi ne. Adam bunu evden atmis bu da gelmiş bizim agacin altina rusca bagiriyor. Hayir o zaman isin ic yuzunu de bilmiyorum agacin altinda oturan bagiran rus bir kadin biriylr mi konusuyor dayak mi yiyor dallar da var goremiyorum. Aradim polisi burada kavga olabilir yabanci uyruklu bir bayan var sizlanip duruyor dovuluyor mu telefonla mi konusuyor bilmiyorum dedimpolis geldi 10dkya sarhosmus megersem kendi kendine konusuyormus. Neler neler var yarabbi...

Bizim yan tarafta oyle yatak odalarimiz yan yana ve duvarlarin inceligi yetmiyormus gibi aşırı derecede gürültü yapıyorlar delirmek uzereyim :mad: sabahin körü gecenin bi yarısi bütün gün yatak odasindalar 3 cocuk ve tv sesine dayanamiyoruz artik evi saticaz.. defalarca uyardim 2 gün duzeliyorlar yine aynı. Ya cocuklari gectim kadinin annesi babasi gelse yine yatak odasindalar bazen msafirle bile. kocasida aynı hepsi bagira cagira konuşuyorlar haftasonu gürültüyle uyanmakktan haftaici uyuyamamaktan biktiiimm. Biz de hala saf gibi rahatsiz etmemek için uğraşıyoruz karakter meselesi işte. Bazı insanlara apartmana taşınmadan önce kurs vermeli galiba anlamiyorlar hicbirseyden

İnsanlar kendi evlerinde de rahat edemeyeceklerse nerde edecekler ki. Diğer tüm sesleri anlarım ama gülme engellenemez. O kadının yapısı öyledir muhtemelen ve siz uyarsanız da değişmeyecektir. Ya ses yalıtımı yaptırın evinize ya da ses yalıtımlı başka bir yere taşının. Tek çare bu sanırım :KK51:

Sizi o kadar iyi Anlıyorum ki... Bazılarına abartı gibi geliyor ama ben de sizin durumunuzdayım bundan önce oturduğum apartmandaki dengesiz insanlar beni ses hastası etti. Aynen sizin gibi bir gürültü duyduğumda içim daralıyor, kalbim hızlı hızlı atıyor. Hamile hâlimle ev taşıdım varın siz düşünün. Şu anki evim öncekilere göre çok çok iyi Allah'a şükür... Duyma, takma diyorlar olmuyor. Imkanınız varsa taşınmanızı öneririm. Aslında psikolojik olarak yardım almakta da fayda var. Allah kolaylık versin

bu duruma verebileceğim en güzel cevap siz de aynı şekilde karşılık verın yok ben beceremem dersenız bir kahkaha müziği ındırım son ses açın

Kadinin kahkahasina bile takiyorsaniz bence siz biraz abartiyorsunuz, bizim duvarlarimiz inanilmaz kalin olmasina ragmen ben yandaki ögrencilerin sevismesine kadar duyuyorum, üstüne hele bide avluya bakan tarafta penceremi acarsam toptan bütün apartmanin sevisme sesini duyuyoruz ne yapalim yani, kimse gülmesin evine arkadas caarmasin, cocuk yapmasin, sevismesin mi?

Arkadasima oturmaya gittigim bir aksam alt kattaki misafirlerin sesi cok fazla geliyordu goren duyan evde ordu var zanneder sanki salonun ortasindalardi hatta kavga ettiler, cocuk dustu gibi farkli bir durum sandik. Sonradan ogrendikki ne gelen sayisi fazla ne anormal durum var sadece ses iletimi bozuk binalardan biri. Garip olan alt kattaki ses duyulmasi onlar ust kattan gurultu duymamalariydi.
Gulmesine bsy diyemezsinizki en azindan ben demenin karismanin yanlis oldugunu dusunuyorum farkli bsyle oyalanmaya calisin emin olun yeni binalarda bu sorun yasaniyor sorun binanin ses iletiminde.
Çok doğru. Yeni binalarda inşaat malzemesi olarak ne kullanıyorlar bilmiyorum ama yani berbat. Yan komşumuz çok gürültü yapan biri değil ama evde ne konuşulduğunu eksiksiz duyuyoruz. Bizimki de onlara gidiyor kesin:KK17: offf
Bir de tuvalet banyo durumu var. Havalandırma pencereleri dipdibe olduğu için her şeyi en ince ayrıntısına kadar duyuyorsunuz. Ben lavaboyu kullanmadan önce gidip bir dinliyorum yan taraf da wc'de mi diye.. Böyle Şey olur mu ya....

X