- 6 Ekim 2008
- 405
- 82
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son ses müzik Açıyor mu,gece yarısı Elektirik süpürgesi acıyor mu evin için de paldır küldür koşup oynuyor mu etrafa zarar veriyor mu gece yarısı makina çalıştırıyor mu pat pat eşyalarını çekiyor mu eğer cevabınız hayır ise kapısına gidip hiçbir şey diyemezsiniz.Zira Gülme etrafa zarar veren bir olay değil.kızlar alt katımda oturan yeni evli bir çift var..geçtiğimiz zamanlarda çok fazla misafirleri geliyor ve çok gürültü yaptılar. Bu yüzden bir kere çok ses yaptıkları abarttıkları bir gün aşağı kapılarına indim ve kibarca uyardım tamam dediler. Artık öyle eve misafir toplayıp bağırıp çağırmıyorlar ama tabü duvarlar ince olduğundan çok yüksek sesle konuşan gülen bir kadın olduğundan kendisi acayip sesi geliyor..deli gibi kahkaha atıyor sürekli ve ben o sesten artık nefret eder hale geldim. Duydukça kalbim hızla çarpıyor..gidip tekrar uyarsam ne diyeceğim yüksek sesle gülme mi diyeceğim..veya nasıl bu takıntımı yenerim. Gidip uyarsam bu sefer çirkeflik yaparlar biliyorum..bu takıntımı yenmem konusunda nolur bana yardımcı olun..
Evet onlar da benim bu kadar psikopata bağladığımı bilseler korkarlar sanırım. Ama bu raddeye kolay gelmedim. Hergün her gün misafir maç izleme gürültü patırdı deli ettilerIyi ki alt katımda siz oturmuyorsunuz
televizyonun sesini aç, radyoyu aç... yapcak bişey yok insanlar apartmanda yaşadığının farkında değil. benim üstkatımdaki de 12 de elektrik süpürgesi çalıştırıyo, pazar sabah 9da halı çırpıyo pat pat vuruyo... düşünmemeye çalışıyorum sende düşünme çünkü insan kafayı yiyo düşündükçe
Çok doğru. Yeni binalarda inşaat malzemesi olarak ne kullanıyorlar bilmiyorum ama yani berbat. Yan komşumuz çok gürültü yapan biri değil ama evde ne konuşulduğunu eksiksiz duyuyoruz. Bizimki de onlara gidiyor kesin offfArkadasima oturmaya gittigim bir aksam alt kattaki misafirlerin sesi cok fazla geliyordu goren duyan evde ordu var zanneder sanki salonun ortasindalardi hatta kavga ettiler, cocuk dustu gibi farkli bir durum sandik. Sonradan ogrendikki ne gelen sayisi fazla ne anormal durum var sadece ses iletimi bozuk binalardan biri. Garip olan alt kattaki ses duyulmasi onlar ust kattan gurultu duymamalariydi.
Gulmesine bsy diyemezsinizki en azindan ben demenin karismanin yanlis oldugunu dusunuyorum farkli bsyle oyalanmaya calisin emin olun yeni binalarda bu sorun yasaniyor sorun binanin ses iletiminde.