Taksici dehşeti! Sarhoş kadına organize tecavüz

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
İngiltere'de yaşanan olayda, sarhoş kadını arabasına alan taksici, akrabalarını ve arkadaşını arayıp tecavüz organize etti.
Sitene Ekle
taksici-dehseti-sarhos-kadina-organize-tecavuz-4999835.Jpeg

Mayıs ayında gerçekleşen olayın dehşet verici detayları mahkemede ortaya çıktı. 42 yaşındaki şöför Tamseel Virk, bir doğumgünü partisinden ayrılan müşterisini Leeds şehrinden Bradford'a götürmek üzere aldı. Aldığı alkolün etkisiyle kadın araçta uyuyakalınca, Virk, dayısı Azaj Raja, yeğeni Wakar Akhtar ve arkadaşı Najeem Ul-Saeed'i arayıp tecavüz için organizasyon yaptı.

Great Horton isimli parka götürülen kadın, burada bir bankın üzerinde sırayla tecavüze uğradı. Raja'nın kendisine tecavüzü esnasında uyanan kadına, Akhtar'ın "kendisiyle çoktan birlikte olduğunu" söylediği iddia edildi. Ul-Saeed'in ise planladığı tecavüze geç kaldığı belirtildi. Mahkemede, öğretmen olan kadının evlilik hazırlığında olduğu ve yaşananların kendisini etkilemesine izin vermeyeceğini söylediği belirtildi. Tecavüzcülerden Akhtar, ifadesini verdikten sonra yurtdışına kaçtı. 3 saldırgan, 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı. milliyet

bunlar nereli Pakistanlımı,Hindistanlımı
pis herifler,çok sarhoş olunca yalnız olmamak lazım demekki
gerçi ayıkken bile insanın başına neler geliyor ama
bu kadın da çok tedbirsiz çıkmış yola
kimseye güven olmazki.

Bizim ülkede olsaydı ellerini kollarını sallayarak geziyorlardı aramızda bu eşkiyalar sapıklar:KK62:

hakim karşıdaki mağdure sarhoşmuş diye indirim verirdi bunlara 1-2 yıl içinde çıkarlardı.

Siz siz olun taksiye bindiğinizde mutlaka durak taksisi olmasına dikkat edin, mutlaka plakasını alın ve taksiye binerken bir yakınınızı arayıp şu plakalı araca şurdan bindim, şu istikamete gidiyorum diye söyleyin ve konuşmayı taksicinin duymasını sağlayın, bana da bunu yıllar önce kızımla taksisine bindiğim efendi bir taksi şoförü söylemişti, büyük ihtimal o ara bu habere benzer şeyler yaşandı o civarlarda, adamcağızda ikaz etme gereği duydu. Allah ondan razı olsun, kaza beladan korusun inşaallah, işini namusuyla yapanda var, bu pislik gibi ahlaksızlığı boyunu aşanda var.

Annem hep tembih eder yalniz taksiye binme binrsen de ara plakasini nereye gidecegini soyle. Herkese sapik muamelesi yapmak kotu ama ne yapalim bu devirde tedbirli olmakta fayda var. Bu serefsiz givi bir pislikle karsilasabiliriz.

taksiyi bırakın, akşamları, otostop çeken liseli kızlar görüyorum hem de tek başına, arabadan inip kızın senin anan baban yok mu diyesim geliyo:KK53::KK53::KK53:

bu ne ya bir de müslüman olacaklar. nasıl bir iş bu anlamadım... bu ceza 4 e bölünecek 17 yıl kişi başı. biraz da indirim yapacaklar bi süre sonra.... 10 yıl yatmazlar büyük ihtimalle.

yine de bir kaç olay yüzünden aşırı paranoyaklaşmanın gereksiz oldugunu düşünüyorum.

Back
X