• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taksim olayları ve akrabalarımızla birbirimize girmemiz

berrak_87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
307
35
0
Ankara
Evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi çok farklı fikirlere düşüncelere
sahip bir sülaleyiz. Bayramlarımız düğünlerimiz pikniklerimiz akraba ziyaretlerimiz bu kadar
samimi ve güzelken nasıl bu duruma geldik anlaşılır değil :43:

Herkes faceden birşeyler paylaşıyor birbirine laf atıyor
kimisi eylemde kimisi klavye başında ... hayatımız bu olaylara kilitlenmiş durumda.
Ben çoğunluktan değil çoğulculuktan yanayım.

Off allahım yardım et biz en yakınımzla kuzenimizle eşimizle dostumuzla nasıl yüzyüze bakıcaz
birbirimizi bu kadar kırıp geçirdikten sonra :2:
Polisi askeri halkı birbirine kırdıran kindarlaştıran vurduran zihniyet utansın ne diyim .

Not: Lütfen kimse hükümetimiz şöyle iyi böyle iyi veya eylemciler şöyle hakllı böyle haklı diye yorum yapmasın .
herkesin fikri kendine. Bu küslüğümüz kırgınlığımız geçer mi bilmem. Unutulacak gibi değil yaşanılanlar :25:

Yapılmak ıstenen farkındalık uyandırmaktı evet gerceklesmıs

insanların görüşleri kendilerini ilgilendirir herkes birbirini kırdı geçirdi yollar kapandı sınava hastaneye gidemedi bazıları her görüşten insanın müşterek kullandığı duraklar direkler vs. yıkıldı yakıldı bu şekilde birliğimiz zarar gördü arkadaşlar akrabalar birbirlerine kızdı kırıldı hiç bir tepki bu sonucu doğurmamalı hiç bir görüş insanları ayırmamalıydı... çok üzücü ve onur kırıcı dış medya gülüyo halimize Türkler birbirine girdi diye yazık oldu bize... işte gelinen nokta bu...

sanatcı gecınen dıye bahsedılen kısıler ıle aynı fıkırde olmayınca zaten kımse kımsenın pesınden gıtmez
fıkrımız farklı olsa bıle kımseyı kırmayıp ıtham etmeden tartısılabılır aslında.
Bırbırımıze dusmek yerıne fıkır ayrılıklarını konusabılırız mısal ben ve erkek arkadasım da aynı dusunmuyoruz. Ama bırbırımıze de kusmedık.

Bu ülke sanatçısıyla şairiyle film yıldızıyla halkıyla bir değerdir.
Off söylenen sözlerde çok ağır 2 ayyaşın askeri
din simsarı
orman bekçileri
hükümetin yalakası
daha neler neler.
Olann arkadaşlığımıza oldu .
Hayır yani bu kadar tepkiye rağmende başbakan çıkıp sağduyu çağrıasında bulunsa
anlatsa bazı şeyleri.

sanatcı gecınen dıye bahsedılen kısıler ıle aynı fıkırde olmayınca zaten kımse kımsenın pesınden gıtmez
fıkrımız farklı olsa bıle kımseyı kırmayıp ıtham etmeden tartısılabılır aslında.
Bırbırımıze dusmek yerıne fıkır ayrılıklarını konusabılırız mısal ben ve erkek arkadasım da aynı dusunmuyoruz. Ama bırbırımıze de kusmedık.

Sanatci halkin yaninda olmali acil suraya yardim acil buraya gidelim die mesaj atinca olay baska oluyor..... bende arkadaslarimla ayni degilim ama kimse kimseyi galeyana getirmiyor :(

Bundan sonra nasıl düzelicek o akrabalarımızla aramız.
kuzenlerimiz teyze çocuklarımız vs vs
bu kadar olaydan sonra yüzyüze bakıcak yüzümüz kalmadı:43:

Evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi çok farklı fikirlere düşüncelere
sahip bir sülaleyiz. Bayramlarımız düğünlerimiz pikniklerimiz akraba ziyaretlerimiz bu kadar
samimi ve güzelken nasıl bu duruma geldik anlaşılır değil :43:

Herkes faceden birşeyler paylaşıyor birbirine laf atıyor
kimisi eylemde kimisi klavye başında ... hayatımız bu olaylara kilitlenmiş durumda.
Ben çoğunluktan değil çoğulculuktan yanayım.

Off allahım yardım et biz en yakınımzla kuzenimizle eşimizle dostumuzla nasıl yüzyüze bakıcaz
birbirimizi bu kadar kırıp geçirdikten sonra :2:
Polisi askeri halkı birbirine kırdıran kindarlaştıran vurduran zihniyet utansın ne diyim .

Not: Lütfen kimse hükümetimiz şöyle iyi böyle iyi veya eylemciler şöyle hakllı böyle haklı diye yorum yapmasın .
herkesin fikri kendine. Bu küslüğümüz kırgınlığımız geçer mi bilmem. Unutulacak gibi değil yaşanılanlar :25:

herkes aynı konumda biliyor musunuz şu an kaç arkadasım arkadaslarını sildiğini paylastı ve bende 4-5 arkadasımı sildem sırf aptalca paylasmlardan dolayı

Allahtan kuzen akrabalarla aynı görüsteyizde bu durumu yasamadık

bizi bu kadar düsman ettiler ... tahammülsüz ettiler:47::47::47:

Bundan sonra nasıl düzelicek o akrabalarımızla aramız.
kuzenlerimiz teyze çocuklarımız vs vs
bu kadar olaydan sonra yüzyüze bakıcak yüzümüz kalmadı:43:

İnsanların gerçek yüzlerini böyle zamanlarda görürsün.
Görmüşsün. Bakma o zaman yüzlerine ne kaybediceksin.
Gurur denen bir duygu vardır. Ama her insanda olmaz...
Bilmem anlatabildim mi...

Tartışmanın bile bir şıklığı asaleti vardır .
Bunukarşı fikirlerdeki yakınlarımı geçim
malesef benimle aynı görüşte olan yakınlarımda dahi göremedim
çok zor bundan sonra. İki cihan bir araya gelse
bu kadar yenilir yuulur laflar edildiği müddetçe hiçkimse bu hadiseyi kolay kolay unutmaz
üstüne sünger çekemez

Bu ülke sanatçısıyla şairiyle film yıldızıyla halkıyla bir değerdir.
Off söylenen sözlerde çok ağır 2 ayyaşın askeri
din simsarı
orman bekçileri
hükümetin yalakası
daha neler neler.
Olann arkadaşlığımıza oldu .
Hayır yani bu kadar tepkiye rağmende başbakan çıkıp sağduyu çağrıasında bulunsa
anlatsa bazı şeyleri.

neden böyle şeyler söylediniz ki birbirinize?

Aynı durum bende de var. Çok ağır hakaret eden 3-4 senelik arkadaşlarımı sildim. Bir daha da yüzlerine bakmayı düşünmüyorum. Tartışmanın da bi sınırı var sonuçta. Kimse bana öyle küfür edemez.

Ama akrabalarda durum daha farklı büyük ihtimalle olaylar bitince hiçbir şey olmamış gibi davranacaklardır.

acil yardım gerekiyor demek ki. oraya gitmek istemeyen zaten gitmez ki. polisin elindeki her türlü silaha karşılık silahsız sivil halkın tek gücü birbirinden destek almaktır.

hangi sanatçı aynı fikirde olmayana insan müsveddesi demiş acaba? onlar kendi görüşünü söylüyor. hem sanatçılar halka yakın olsun diyoruz, insanlarla sosyal medya aracılığı ile iletişim kuranlara kızıyoruz. sadece bizim istediğimizi söylemiyor diye mi?

yabancı medya halimize gülmüyor. bizim yerli kanallarımız haberleri verseydi oralardan izlemek zorunda kalmazdık, sosyal medya olmasa bunlardan haberimiz bile olmayacaktı. gelişmiş ülkelerde insanların fikrini söylemesi olmazsa olmazdır. fikir ne olursa olsun. tabi hakaret ve aşırı tahrike varmadığı sürece. onu da bu hale getirmemek için insanların biraz protesto etmesine izin vermek gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence suriyenin rolu büyük el etek öpenler simdi suriyeye gidip gelenlerrrrr
öcalani yillarca besleyip bize verenlerrrr simdi ortadalarrrrr
allah yardimcimiz olsunnn hic kimseyle kavgam yokk olamazda ama biz türküz bagragimiz bir dinimiz bir eeeee
neyin cekismesii neyin kavgasiiii sag sol dediler kürt türk dediler simdi nediyeceklerrr
türkiyenin ileri gitmesini istemeyenlerrr kavga cikaracak yer ariyorlar yurt disindan bakiyorumda türkiye yangin yeri gibi :72::72:

Bir gazi de benim =)))

Ben alamıyorum ya insanlar kendi düşüncelerini savunurken oo süper haklılar yer gök inliyor ben bir şey diyince Tayyipçi geri kafalı oluyorum..anlamıyorum ya

içki yasağı bugün bir çok ülkede var..

sigara yasağı bugün bir çok ülkede var..Rusya ciddi önlemler alıyor cezayı arttıyor..

zina büyük günahlardan biri..

arkadaşım kalmış bunları savunuyor bana gelde yorum yapma..

Niye Müslüman bir ülke elin gayrimüslimi kadar olamıyor ya protestolar yakıp yıkmalar niye sen zaten müslüman bir ülkedesin neyi savunuyorsun sen..Atatürkçüymüş pehhh sen benim kadar milliyetçi ol Atatürkçü ol bakalım..Atatürk mü diyor için s. dağıtın camilere ayakkabılar ile girin biralar için adiler..ATAMIN adını ağzınıza alarak kirletmeyin...!!!!

Back
X