• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taksim olayları ve akrabalarımızla birbirimize girmemiz

neden böyle şeyler söylediniz ki birbirinize?

Hanımefendi aslında olaylar pc de paylaşımlar yapmakla başladı.
yani herkes destek olduğu tarafla ilgili yazılı görsel bir sürü paylaşımlarda bulundu.
Bazı paylaşımlar ağır tahrik içeriyorduki kimse bunu kaldırmaz
işe paylaşımlara yorumlar yazarken iş büyüdü

insanların araları sadece sülaleleriyle bozulmadı bunlar kolay aşılıcak şeylerdir sonuçta kimse kimseyi düşüncesi yüzünden yargılayamaz ya da silemez öyle şeylere şahit oldumki zemin kattaki evin camını kırıp içeriye biber gazı atan polis gördüm 30 tane adamın 1 tane kızı evire çevire dövdüğünü gördüm avmde döverek öldürdüğünü orada bırakıp gittiğini gördüm revire çevrilmiş üniversiteye gaz bombası attıklarını gördüm evlere bile saldırıyolar insanlıklarını unuttu herkes ben burda kimseyi kimseye kışkırtmıyorum bu olaylar olmasa akrabalarınızla zaten illaki fikir ayrılıklarından tartışmalar yaşayacaktınız halk bütün oldu ama bu sefer halkın polisle arası kötü oldu insanlar insanlığını unuttu inat uğruna insanlar ölüyo gönüllü doktoraın ambulansların yolları kapatılıyo yaralılara yardım edilmemesi için revire çevrilmiş yerlere gaz bombaları atılıyo halkın arasına fırsattan istifade eden yakıp yıkan insanlar karıştı akrabalarınızla sorunlarınız aşılır bu çok zor bişey değil mühim olan türkiye sorunlarını nasıl aşıcak halkla inatlaşıldığı sürece daha kötüye gidicek bu bariz belli

valla ben yurt disinda yasiyorum burda polise karsi gelince ceker vururlar hic acimdan
18 yasinda kücüksen ailene öyle ceza gelirki 5 yil belini düzeltemez
bakti cocuk düzene karsi geliyor sosyalden gelir cocugunu elinden alirlarr
birde bir yerleri kirdin döktün kayitlarda var pasa pasa onu ödetirler ödeyemezsen hapis yatarsin

Niye birbirinize giriyorsunuz? Güzel güzel tartışamıyormusunuz sülalecek?

Ayrıca herkesin aynı görüşe aynı inanışa sahip olması mümkün bişey değildir bunun için birbirine darılan kızan küsen insanın sergilediği davranış saçmadır bunun bilincine varın herkes birbirinin görüşüne saygıyla yaklaşırsa akrabalarınızla aranzdaki sorun çözülecektir

ya arkadaşlar polis görüşü ne olursa olsun görevini yapmak zorunda değil mi poliste halkta zarar görüyor maalesef niye polisten bu kadar nefret edildi bende onu anlamadım adama eylem yaptırmayacaksın deniyosa nasıl izin verebilir? gözümle gördüm bırak taksimi ankarada bile bi çok yer paramparça olmuş yanmış buna da müdahale edilmesin mi? bu şekilde hak savunulmaz şikayette bulun dilekçe yaz imza topla seçimde oyunu verme ama kırmak dökme ne diye ki?

Niye birbirinize giriyorsunuz? Güzel güzel tartışamıyormusunuz sülalecek?

Tahrik içeren gönderiler hazmedilemeyen paylaşımlar vs vs
akrabalarımı geçtim arkadaşlarımda dahi bir bölünmüşlük var.
Şu an faceimi kapatmış durumdayım.
herkes birbirini siliyor arkadaşlıktan çıkarıyor
fikirlerinden dolayı yargılıyor. bakın dikkat edin eleşirmek demedim YARGILIYOR.
tabiki bu ülkede herkesin aynı yönbde düşünmesi beklenemezde ne durumlara geldik ben ona şaşırıyorum.
Düğünümüze gelen arkadaşlarımız mezuniyet coşkusunu yaşadığımız arkadaşlarımızla dahi
bu durumdayız.
Sebep ne mi? herkesin kendince haklı gördüğü bir mevzuyu karşı tarafa kabullendirme çabası
bunu yaparkende zorbaca sarfedilen yazılan cümleler

Tahrik içeren gönderiler hazmedilemeyen paylaşımlar vs vs
akrabalarımı geçtim arkadaşlarımda dahi bir bölünmüşlük var.
Şu an faceimi kapatmış durumdayım.
herkes birbirini siliyor arkadaşlıktan çıkarıyor
fikirlerinden dolayı yargılıyor. bakın dikkat edin eleşirmek demedim YARGILIYOR.
tabiki bu ülkede herkesin aynı yönbde düşünmesi beklenemezde ne durumlara geldik ben ona şaşırıyorum.
Düğünümüze gelen arkadaşlarımız mezuniyet coşkusunu yaşadığımız arkadaşlarımızla dahi
bu durumdayız.
Sebep ne mi? herkesin kendince haklı gördüğü bir mevzuyu karşı tarafa kabullendirme çabası
bunu yaparkende zorbaca sarfedilen yazılan cümleler

bencede kimse kimseye zorla fikrini kabul etiremez 4 yilda bir oy hakkin var verirsin kazanirsanda kaybedersende böyle
demokrasi böyle bir seyyyy
her kez ayni düsünse hayat ne kötö olur her kez bir birinin düsüncesine saygi duyuyorsa demekrasi o :72::72:

Bir gazi de benim =)))

Ben alamıyorum ya insanlar kendi düşüncelerini savunurken oo süper haklılar yer gök inliyor ben bir şey diyince Tayyipçi geri kafalı oluyorum..anlamıyorum ya

içki yasağı bugün bir çok ülkede var..

sigara yasağı bugün bir çok ülkede var..Rusya ciddi önlemler alıyor cezayı arttıyor..

zina büyük günahlardan biri..

arkadaşım kalmış bunları savunuyor bana gelde yorum yapma..

Niye Müslüman bir ülke elin gayrimüslimi kadar olamıyor ya protestolar yakıp yıkmalar niye sen zaten müslüman bir ülkedesin neyi savunuyorsun sen..Atatürkçüymüş pehhh sen benim kadar milliyetçi ol Atatürkçü ol bakalım..Atatürk mü diyor için s. dağıtın camilere ayakkabılar ile girin biralar için adiler..ATAMIN adını ağzınıza alarak kirletmeyin...!!!!

Bazı şeyler birikim...
Halkı koyun gibi gütmeye çalışan biri tarafından yönetilmeye çalışıyoruz...
Tamam içki yasağı bi çok ülkede var..Bazı ülkeler kurallar ülkesi...
Ama burda bazı şeyler var ki artık milletin gözü açıldı.
Yakında ülkeyi satıcak bu adam.
Ayrıca bi dediği bi dediğini tutmayan bi konuşmasından diğer konuşması farklı zıt cümleler kuran birini savunmakta çok saçma.
Üç maymunu oynayan bi çok insanın gözü açılırken bazılarıda hala üç maymun konumunda.

Bir gazi de benim =)))

Ben alamıyorum ya insanlar kendi düşüncelerini savunurken oo süper haklılar yer gök inliyor ben bir şey diyince Tayyipçi geri kafalı oluyorum..anlamıyorum ya

içki yasağı bugün bir çok ülkede var..

sigara yasağı bugün bir çok ülkede var..Rusya ciddi önlemler alıyor cezayı arttıyor..

zina büyük günahlardan biri..

arkadaşım kalmış bunları savunuyor bana gelde yorum yapma..

Niye Müslüman bir ülke elin gayrimüslimi kadar olamıyor ya protestolar yakıp yıkmalar niye sen zaten müslüman bir ülkedesin neyi savunuyorsun sen..Atatürkçüymüş pehhh sen benim kadar milliyetçi ol Atatürkçü ol bakalım..Atatürk mü diyor için s. dağıtın camilere ayakkabılar ile girin biralar için adiler..ATAMIN adını ağzınıza alarak kirletmeyin...!!!!

Olaya tayyipçi şuncu buncu diye yaklaşmayın lüfen.
Bu konunun farklı boyutlara çekilmesini istemiyorum.
Herkesin dini imanı kendine . Allah tan başka kimsede iman sorgusu yapamaz.
En imansız görünenlerde dahi bir iman kırıntısı varsa Rabbim onun yüzü suyu hürmetine tüm günahlarını siler
belki kim bilebilir ki.
Konu benim bundan sonra akrabalarımla arkadaşlarımla nasıl bir paylaşımım olacağı.
sadece kendimide geçtim şu an bir arkadaşım yanımda o da bu durumda .
Bütün bu sarfedilen sözler unutulur mu

Bazı şeyler birikim...
Halkı koyun gibi gütmeye çalışan biri tarafından yönetilmeye çalışıyoruz...
Tamam içki yasağı bi çok ülkede var..Bazı ülkeler kurallar ülkesi...
Ama burda bazı şeyler var ki artık milletin gözü açıldı.
Yakında ülkeyi satıcak bu adam.
Ayrıca bi dediği bi dediğini tutmayan bi konuşmasından diğer konuşması farklı zıt cümleler kuran birini savunmakta çok saçma.
Üç maymunu oynayan bi çok insanın gözü açılırken bazılarıda hala üç maymun konumunda.

10 yıldır ülkeyi satacak diyosunuz daha hayrından başka bişi göremedik.
Gaybı Allahtan başkası bilemez.. Biz yaptıklarına bakarak onu seçtik, sandıkta konuşsun herkes..
Milletn %50'sinin oyuyla başa gelmiş bi hükümet için bu kadar insafsız olunmaması gerek diye düşünüyorum.
Ha ayrıca sırf aynı fikirde değilsiniz diye insanlara koyun yakıştırması yapan sizler gelip de sağduyudan hoşgörüden bahsetmeyin bi zahmet!

Son düzenleme:
bu ulkede herkes kendi istedigin olmasini demokrasi olarak gordugu surece hic bi sey duZelmez. bugun tayyip karsitlari cikar demokrasi der alkole parka kurtaja sahip cikar.. darbe olsa(ki direniscilerin amaci artik bu-bazilarinin basindan beri buydu-) hersey tersine donse bu sefer de tayyip yancilari ciksa basortusune, alkol yasagina, kurtaj yasagina vs karsi protesto yapsa. hic bisey degismez bu sefer de polis onlara saldirir. cunku bu ulkede ozgurluk ve demokrasi sadece kendi dusuncende olanlar icin vardir.

oysa birbirinin farkliliklarina ve ozgurluklerine saygi duysa herkes. herkesin herseyi dile getirme hakki olsa.

turkiyeye donmeyi istemiyorum artik cunku turkiyede bana umut veren hakli bir taraf yok. herkes haksiz.

10 yıldır evet bir çok faydasını gördük. . Ulaşım pahalılaştı , elektrik su doğalgaz ve benzine her geçen gün zam geldi
Maaşlar yerinde saydı. . . Birde diyor ki ben ofisimde otururken vapurdan inenleri görüyorum (giyim tarzından bahsediyor) sesimi çıkarmıyorum diyor. . Kusura bakmayın ama yok bide çıkarısaydı. . Herkes özgür kimi saçını açar kimi kolunu kimi bacağını . . Kafasını kapatıp tayt giyip kısa kollularla gezen kapalıdan daha iyidir böylesi . .

ya arkadaşlar polis görüşü ne olursa olsun görevini yapmak zorunda değil mi poliste halkta zarar görüyor maalesef niye polisten bu kadar nefret edildi bende onu anlamadım adama eylem yaptırmayacaksın deniyosa nasıl izin verebilir? gözümle gördüm bırak taksimi ankarada bile bi çok yer paramparça olmuş yanmış buna da müdahale edilmesin mi? bu şekilde hak savunulmaz şikayette bulun dilekçe yaz imza topla seçimde oyunu verme ama kırmak dökme ne diye ki?

elbetteki polis görevini yapıyo olay şu polis çok sert davranıyor. bi yere kadar buda kabuldür diyelim bayıltana kadar dövdüğü vatandaşı sokak ortasında bırakıyo evlerin içlerine gaz bombası atılıyo birde zemin kattaki evin demir parmaklıklarına jobla vurup giderken arkasına dönüm el hareketi çeken poliside gördük polisinde iyisi kötüsü var eylem yapanında iyisi kötüsü var

10 yıldır ülkeyi satacak diyosunuz daha hayrından başka bişi göremedik.
Gaybı Allahtan başkası bilemez.. Biz yaptıklarına bakarak onu seçtik, sandıkta konuşsun herkes..
Milletn %50'sinin oyuyla başa gelmiş bi hükümet için bu kadar insafsız olunmaması gerek diye düşünüyorum.
Ha ayrıca sırf aynı fikirde değilsiniz diye insanlara koyun yakıştırması yapan sizler gelip de sağduyudan hoşgörüden bahsetmeyin bi zahmet!

Başa geçtiyse elbette iyi şeyler yapacak. Ama yaptığı bikaç güzel şey diğer yaptıklarını kapatamıyor.

3 yanlış 1 doğruyu götürür.

Ya gözleriniz kör yada izlediğinizi okuduğunuzu idrak edemiyorsunuz. Zira artık yaptıkları bardağı taşıracak cinsten. Ama siz hala bazı şeyleri göremiyorsunuz ne denebilir ki?
Tayyip bi laf etmişti o ağaçlarda sallandırmak lazım diye, bence o ağaçlarda sallananlar olucak ama bu lafı eden ve o lafın sahibine arka çıkanlar (alın size sağduyu! Böyle sağ duyumu olur). Zannetmiyorum ki seçim zamanı bi kere daha o seçilsin.

Sanatci halkin yaninda olmali acil suraya yardim acil buraya gidelim die mesaj atinca olay baska oluyor..... bende arkadaslarimla ayni degilim ama kimse kimseyi galeyana getirmiyor :(

hem devlete karsı geleceksın, hem de ambulans bekleyecekssın dıyen devlet buyuklerımız varken ınsanların bırbıeıne gırmesı cok normal basta yonetıcıler belırler halkın gıdısatını. Halkı bırbırıne dusurmek ıcın ozellıkle demec verıyorlar kabadayı havalarında mıllet de taraf tutuyor ıste
halbukı gosterı ne kdr guzel baslamıstı oturan ınsanların ustune gaz sıkmanın ne amacı vardı. Susturamayınca gerı adım attılar ıste, yoksa dayılanmaya devam edecektı bırılerı. Yoksa kımse bırbırını suclamıyor gercekten bu fıkrı savunmayanlarla kımsenın derdı yok, ama boyle olmaya yonlendırılıyoruz...

olaylar başladığındn beri buraya açılan kaçınca konu bu bilemem
hepside tartışmayla sonuçlandı
iki farklı görüş, iki farklı kesim
bölücüler kenara cekildi bıyık altından gülüyor
olan insanlarımıza oluyor..Biz bu değiliz,değildik....
yüzyıllar boyunca kardeşçe yaşamış miilletin torunları olarak şuan sağduyu göstermemiz gereken zamandır...
protestoları fırsat bilen kesimlerin eline daha fazla koz vermeyelim, amaçlarına ulaşamasın...
........

Son düzenleme:
Suçlusun BASBAKAN asgari ücret 184 tl iken 760 tl yaptın......

Suçlusun hızlı tren... projesini başlattın

Suçlusun köyümüze kadar asfalt yol yaptın

Suçlusun yüzbinlerce konut(TOKİ) yaptın herkes ev sahibi oldu.

Suçlusun Türkiye geneli 200.000 derslik yaptın, üniversitesi olmayan şehir bırakmadın.

Suçlusun senden önce üniversite öğrencisine 45 tl veriliyordu sen 200+120=320 tl verdin.

Suçlusun Çiftçiye krediyi senden önce %59 faizle veriliyordu sen %5,2 faizle verdin.

Suçlusun Halk bankası sen den önce esnafa %47 faizle kredi veriyordu sen %13,%10 en son olarak %5 yaptın

Suçlusun Senden öncekiler camiyi medreseyi ahır olarak kullandılar sen restore ettin.

Suçlusun 18 yaşına kadar ücretsiz sağlık hitmetleri verdirdin.

Suçlusun artık kimse hastanelerde ücret ödeyemediği için rehin kalmıyor.

Suçlusun erdoğan Sosyal dayanışma fonu 892 milyon tl iken 2milyar 365milyon tl ye yükselttin

Suçlusun, enflasyon canavarını boğdun attın.

Suçlusun Borçlar ötelenip faiz alınmıyor

Suçlusun sen gelmeden önce gece yatardık ZAM, sabah kalkardık ZAM.şimdi yok.

Suçlusun Türkiye orta doğunun lideri oldu.

Suçlusun Türkiye dünyanın en büyük 15. Ekonomisi oldu

Suçlusun erdoğan ders kitaplarını ücretsiz verdin

Suçlusun erdoğan marmaray projesinin temellerini bitirdin

Suçlusun erdoğan bu ülkenin milli gelirini 800 milyar dolara çıkarttın…

Suçlusun erdoğan karadeniz sahil yolunu bitirdin

Suçlusun erdoğan türkiye’yi dünyaya duyurdun

Suçlusun erdoğan cumhuriyet tarihinde en fazla duble yol yaptın

Suçlusun başbakanım 13.000 hastaneyi 31.500’e çıkardın

Suçlusun artık aile doktorlarımız var

Suçlusun erdoğan çiftçiye mazot desteği verdin

Suçlusun bankaları batırmadın rantçıları doyurmadın kepenkleri kapattırmadın enflasyonu patlatmadın

Suçlusun erdoğan kişi başına milli geliri 1.300 dolardan 10.000 dolara çıkardın

Suçlusun erdoğan türkiyede enflasyonu tek haneli rakamlara indirdin

Suçlusun imf den alıp kodamanlara peş keş çekmedin

Suçlusun başbakanım, piyade tüfeği yapamayan ülkeye uçak fabrikası kurdun

Suçlusun erdoğan çünkü kan emici vampirlerin tekerlerine çomak soktun

Suçlusun erdoğan kardeşlik projesi başlattın

Suçlusun erdoğan türkiyede ilk defa imfsiz ekomominin olmasını sağladın

Suçlusun erdoğan çeteleri çökerttin, mafyayı bitirdin.

Suçlusun erdoğan öğretmenler eğitime hazırlık ödeneği verdin

Suçlusun erdoğan çünkü bütün arap ülkelerindeki kişiler birbirlerine türk
bayrağını nereden buluruz diye soruyarlar Suçlusun başbakanım!

Suçlusun Çünkü sen cumhuriyetten 2002 yılına kadar yapılan gerek alt yapı gerek üst yapı her türlü şeyin 8 yılda 3 katını yaptın

Suçlusun erdoğan özürlülerin maaşını arttırıp onlara bakanlarada maaş bağladığın için

Suçlusun İmkanı olmayan ailelerin kız ve erkek öğrencilerine her ay düzenli para verdin eğitim için suçlusun

Suçlusun ücretsiz kömür dağıttığın için

SUÇLUSUN GARİBAN SOFRALARINDA İFTAR AÇTIĞIN İÇİN

Back
X