TAKSİMDE PATLAMA

evet eskiden siz daha huzurluydunuz
çünkü eskiden ölenler sınırdaki asker, güvenlik güçleri polisti
şimdi gerçeklerle yüzyüze huzurunuz kalmadı
bu ülke suriyeliler geldiğinden beri mi terörle mücadele ediyor?
bu ülke ezelden beri mücadele içinde
sizinki biraz bana dokunmayan yılan bin yaşasın olmuş
Sinirdaki askerler hala öluyor cok yogun bir sekilde sehit veriliyor.
Eskiden bu derece yogun şehit haberleri ve canli bomba olayi yoktu.
Kimsede aksini iddia edemez.
Niye onlem alinmiyor pkk kamplarini Suriye'ye tasiyor esed bile teror orgutlerine silah yardiminda bulunuyor.
Suriyelilerle bu olaylarin alakasi yok demek cok yanlis olur. Sinir ihlali ulkemizi cok olumsuz etkiledi. Bircok suriyeli canli bomba haberlerinide izledik.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dusuncesinde degilim ne goruyorsam onu soyledim.

Allah korusun ama evladı şehit olan tek anne olmam
Ağıt yakar kahrederim belki ama kaçmam
Çünkü batan gemiyi önce fareler terk eder

Oyle kolay degil iste evlat acisi. Sen git bi de sehitlerin anasina babasina sor.
Evladinin parcalarini etekligine alan anaya sor.
Elin yabancisi bomba icin önlem alirken bizimkilerin umrunda olmamasi, hic niyetine ölmek zoruma gidiyor.. paramparca olarak ölmeyi kimse istemez..

Allahım ulkemiz ne hale geliyor, bi suriyeden ne farkımız vsr. Bu mu bizim gelişmiş guçlu turkiyemiz.. Neden hiçbirimiz guvenle dolaşamıyoruz sokaklarımızda :(

Sırf muhalefet olmak adına yazılıyor bazı şeyler
İlk yorumumda da dedim amaç zaten korku salıp kutuplaşmaya düşürmek
Ekmeklerine yağ süreyim diyen buyursun
Ben ceddime ihanet etmem, Çanakkale Zaferi'mizin 101 yılıydı dün
Neden yenisini yazamayalım ?
İşte kalleş medya ve ocu şucu bucu diye ayrıştırıp batsın bu devlet kaçalım göçelim sadece kendimize müslüman olalım diyenler yüzünden tek vücut olamıyoruz.
Suçlamak en kolayıdır nasılsa

Saat 13:00 mesaim bitti
Nasip artık
Sağ kalırsam görüşürüz
Kalmazsam hakkınızı helal edin
Ölürsem de vatan sağ olsun, benim canım Çanakkale'dekilerden daha tatlı değil
1 yaşında kızımda bu vatana bıraktığım en güzel mirasımız olacaktır
Eşimle beraber gelip gidiyoruz, muhtemelen ben ölürsem o da ölür
Hadi kalın siz sağlıcakla, ilk rampada pes edip yeni ülkelere göç edin

Saat 13:00 mesaim bitti
Nasip artık
Sağ kalırsam görüşürüz
Kalmazsam hakkınızı helal edin
Ölürsem de vatan sağ olsun, benim canım Çanakkale'dekilerden daha tatlı değil
1 yaşında kızımda bu vatana bıraktığım en güzel mirasımız olacaktır
Eşimle beraber gelip gidiyoruz, muhtemelen ben ölürsem o da ölür
Hadi kalın siz sağlıcakla, ilk rampada pes edip yeni ülkelere göç edin
Allaha ısmarladık Allaha emanet canım normalde sıradan gelen bu söz nasıl da anlamlı bugünlerde

Hergün acaba bugün nerde bomba patlayacak diye korkarak bakıyorum medyaya..
ALLAH bunu yaptıranların,ve teröru gerçekleştirenlerin bin türlü belasını versin.!!tez zamanda yok olsunlar!

Sinirdaki askerler hala öluyor cok yogun bir sekilde sehit veriliyor.
Eskiden bu derece yogun şehit haberleri ve canli bomba olayi yoktu.
Kimsede aksini iddia edemez.
Niye onlem alinmiyor pkk kamplarini Suriye'ye tasiyor esed bile teror orgutlerine silah yardiminda bulunuyor.
Suriyelilerle bu olaylarin alakasi yok demek cok yanlis olur. Sinir ihlali ulkemizi cok olumsuz etkiledi. Bircok suriyeli canli bomba haberlerinide izledik.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dusuncesinde degilim ne goruyorsam onu soyledim.

size hala katılmıyorum
fakat bu konuları tartışmak istemediğimden konudan çekiliyorum

26_d.jpg

Taksim'de İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Son dakika haberine göre 2 ölü 7 yaralı var. Saldırının bombalı saldırı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

39_d.jpg

27_d.jpg
Lütfen yerde yatanların olduğu fotoğrafı kaldırın.

Ya da Mune Mune lütfen müdahale eder misiniz?

Allah hepimizi korusun kizlarimin 23 nisan gösterisi var şimdiden kara :cry:kara düşünüyorum ne yapsak diye ya kötü birşey olursa allahım ne günlere kaldık korkuyoruz yolda yürümekten herşeyden

Allah hepimizi korusun kizlarimin 23 nisan gösterisi var şimdiden kara :cry:kara düşünüyorum ne yapsak diye ya kötü birşey olursa allahım ne günlere kaldık korkuyoruz yolda yürümekten herşeyden
jozefin jozefin
İkinci resmi ne amacla paylastin

Lutfen kaldir misin

Mune Mune @ kazen
kızlar çocuk gibi yazıp durmayın bir sitenin haberinden servis ettim saçmalama sonra düzenledim şimdi ben göremiyorum siz sürekli aynı mesajdan yazdığınızdan geliyor olabilir...

Yazin ülkeye yazikk:( simdi sokağa cikamaz olduk korku yüzünden bu saldiriyi gerçekleşen türk vatandaş vardi ona vatan haini derim. Kime guvencez biz bi yere gidince kime yapcsz bilemiyoz:( hepimzin basin saolsunn.. Bu vatan için herşey yapariz biz..

rabbım zalımlere fırsat vermesın vatanımızı bölmesın.. onları ya ahhar ısmının gucuyle kahreylesın ınsaallah...

Paylasimlara gore olmuyor gitceksin nu ülke için savascaz.. Yazip yazip duruyor sora unutuluyor
EE bu ülke için sadece paylaşmakla olmaz savascaksiniz siz..

kızlar çocuk gibi yazıp durmayın bir sitenin haberinden servis ettim saçmalama sonra düzenledim şimdi ben göremiyorum siz sürekli aynı mesajdan yazdığınızdan geliyor olabilir...
Ben mesaji yazdigimda resim hala duruyordu
Sacmalayan sizsiniz ayrica
Cocukluk edip paylasmasaydin o zaman

Back
X