bekliyorum... ilk hangi gerizekalı sabahın 4ünde orada ne işi varmış diyecek diye
bekliyorum... ilk hangi gerizekalı sabahın 4ünde orada ne işi varmış diyecek diye
belkide senin gibi hem cinslerine saldırmak isteyen birisi çıkıp bulunabilir.
Gerçek bir olay paylaşımım sizinle,
İlgilterede bi kadın gece saat 3 sıralarında bir erkek tarafından tacize uğramış. Polise şikayet etmiş adama 8 yıl 8ay hapis cezası vermişler. Adam itiraz ediyor sadece sözlü tacizdi diye. hakim bey Diyoki, bir bayana tacizde bulunduğun için sana 8ay hapis cezası veriyorum ama burası İngiltere ve İngiliz kadınları özgürdür. Özgür bir İngiliz kadınının özgürlüğünü kısıtlamaya çalıştığın için 8yıl daha veriyorum demiş.
Ah ahhhh bu düzen memleketime ne zaman gelceek
Off çok iyiymiş ya !!!
Bizde sözlü tacize böyle ceza uygulansa sokakta erkek kalmaz. Hepsi 8 yıl hapse
Yani öyle hale geldik ki, yolda tek yürürken laf yemeyince kendimizde bir anormallik görür olduk.
Sanırım bizde erkeğin laf atması, ayıp şeyler söylemesi, garip sesler çıkarması; bir nevi beğeni ifadesi olarak kabul ediliyor.
Gerçi hiç duymadım bir kadının bana sözlü tacizde bulundu diye şikayet ettiğini, acaba eden olmuştur muhakkak bizde nasıl bir hukuki süreç işliyor? Bilen var mı?
Gerçek bir olay paylaşımım sizinle,
İlgilterede bi kadın gece saat 3 sıralarında bir erkek tarafından tacize uğramış. Polise şikayet etmiş adama 8 yıl 8ay hapis cezası vermişler. Adam itiraz ediyor sadece sözlü tacizdi diye. hakim bey Diyoki, bir bayana tacizde bulunduğun için sana 8ay hapis cezası veriyorum ama burası İngiltere ve İngiliz kadınları özgürdür. Özgür bir İngiliz kadınının özgürlüğünü kısıtlamaya çalıştığın için 8yıl daha veriyorum demiş.
Ah ahhhh bu düzen memleketime ne zaman gelceek
Gerçi hiç duymadım bir kadının bana sözlü tacizde bulundu diye şikayet ettiğini, acaba eden olmuştur muhakkak bizde nasıl bir hukuki süreç işliyor? Bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?