• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taktik mi Değil mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizasli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
terbiyesizzz..
30günde 30 erkek hee
ne kolay dimi bunları sölemekkk

onur, onur, onur

aşkta sevgide gurur olmaz ama onur olur.

bencede.... bana biri böyle bi laf edecek ha onu doğduğuna pişman ederim kötükedihüso
bide acaba beni seviyo mu kıskanıyo mu diye mi düşüncem canı cehenneme kötükedihüso

abime laf edilmesin lütfen bu son dediğini bilmiyo

bu lafı hakedıyomusun sen ya nasıl yakıstırırsın kendıne hayatından cıkar onu demekkı kendısı 30 gunde 30 kadınla beraberkı bunu sana solemıs pes ya sakın bacım sakın helede bı sıte ortamında olan bı adama sakın guvenme derım rezıl herıf

"30 gün oldu ayrılalı 30 günde 30 farklı erkekle beraber olmuşsundur dedi" çok terbiyesizce bir laf,bu sözden sonra bu insanın taktik yapıp yapmadığını düşünmeniz bana açıkçası garip geldi,size zerre saygı duymayan bu adamdan uzak durmaya çalışın derim :olmaz:

bırak gitsin kuzum ya,uğraşma bu tiplerle
bu kadar terbiyesiz bir adam yanına yakıştrma bile

ortada ilişki mi vardı ki , ben anlatılanlardan hiç bişey anlamadım , sen hangi siteye giriyorsun, onun girdiği siteye erkek nikiyle kayıt oluyorsun , nereye kimi ekliyorsun :1shok: neden sahte niklerle dedektiflik yapılıyor :bbo: Dallası yeniden çevirme ihtiyacı neden duydunuz ki çoktan demode oldu o dizi ......brezilyalı dizi senaristleri bile bu kadar entrikayı bir araya getiremezler alkisalkisalkis

haklısınız kızlar ve ben bidaha o herifi düşünmedim bile

bu ne ya, o site bu site, ordan ban burdan ban, o üyelik bu üyelik. Bu kadar dejenerelik fazla sil gitsin izi dahi kalmasın.

Back
X