Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bencede.... bana biri böyle bi laf edecek ha onu doğduğuna pişman ederim kötükedihüso
bide acaba beni seviyo mu kıskanıyo mu diye mi düşüncem canı cehenneme kötükedihüso
bu lafı hakedıyomusun sen ya nasıl yakıstırırsın kendıne hayatından cıkar onu demekkı kendısı 30 gunde 30 kadınla beraberkı bunu sana solemıs pes ya sakın bacım sakın helede bı sıte ortamında olan bı adama sakın guvenme derım rezıl herıf
"30 gün oldu ayrılalı 30 günde 30 farklı erkekle beraber olmuşsundur dedi" çok terbiyesizce bir laf,bu sözden sonra bu insanın taktik yapıp yapmadığını düşünmeniz bana açıkçası garip geldi,size zerre saygı duymayan bu adamdan uzak durmaya çalışın derim lmaz:
ortada ilişki mi vardı ki , ben anlatılanlardan hiç bişey anlamadım , sen hangi siteye giriyorsun, onun girdiği siteye erkek nikiyle kayıt oluyorsun , nereye kimi ekliyorsun :1shok: neden sahte niklerle dedektiflik yapılıyor :bbo: Dallası yeniden çevirme ihtiyacı neden duydunuz ki çoktan demode oldu o dizi ......brezilyalı dizi senaristleri bile bu kadar entrikayı bir araya getiremezler alkisalkisalkis