• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taktik

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
kizlar 8 ay once sevgilimden ayrilmistim daha dogrusu o istemisti ayriligi bunalimdaydi is guc baska nedenler falan

su gunlerde iki uc gunde bir bana faceden yazmaya basladi

surekli bulusalim bi gun dedi durdu zoraki bulustum bi kahve ictim ordada bi iltifatlar ovguler falan

simdi yine bi gun bulusalim diyo yanlis mi anliyorum bilmiyorum ama sanki yeniden baslamak icin bi caba icinde

aslinda ben de onu hic unutamadim yeniden deneyebiliriz ama cok da hevesli gorunmek istemiyorum ya da duygularimi aciga mi vurmaliyim ne dersiniz

onu tekrar istiyorum ama biraz ugrassin istiyorumm zamaninda baya uzmustu cunku beni

belki oyle bi niyeti yoktur kendi kendime gelin guvey oluyorumdur belki ama niye benimle konusmak istiyo bilmiyorumm kafam karisik

nasil davranmaliyim kizlar ne onerirsinizz ben araftayimm

kizlar 8 ay once sevgilimden ayrilmistim daha dogrusu o istemisti ayriligi bunalimdaydi is guc baska nedenler falan

su gunlerde iki uc gunde bir bana faceden yazmaya basladi

surekli bulusalim bi gun dedi durdu zoraki bulustum bi kahve ictim ordada bi iltifatlar ovguler falan

simdi yine bi gun bulusalim diyo yanlis mi anliyorum bilmiyorum ama sanki yeniden baslamak icin bi caba icinde

aslinda ben de onu hic unutamadim yeniden deneyebiliriz ama cok da hevesli gorunmek istemiyorum ya da duygularimi aciga mi vurmaliyim ne dersiniz

onu tekrar istiyorum ama biraz ugrassin istiyorumm zamaninda baya uzmustu cunku beni

belki oyle bi niyeti yoktur kendi kendime gelin guvey oluyorumdur belki ama niye benimle konusmak istiyo bilmiyorumm kafam karisik

nasil davranmaliyim kizlar ne onerirsinizz ben araftayimm

ben bir ilişki bittiyse bitmiştir diyenlerdenim daha önce denemeyi denedim olmuyor. bence boşver başka hayatlarla başka güzel hayatlar yaşa

8 ay cok uzun bir sure.
Ben aylik kopmalardan sonra donen insanlarin sevgisine inanmiyorum.
Cunku aylar boyunca bensiz olabilmisse, cok gecerli sebebi olmadan, bundan sonra da olabilir diye dusunurum ve bosta kaldigi icin dondugunu dusunurum.
Siz kendinizi geri cekin bence.
Cok istiyorsa ugrassin.

Henüz daha çok belli bir adım atmamış anladigim kadariyla.o yüzden sen duygularını belli etme.sen karar verirsen beni istersen olur ben hazırım modunda olma bi kere.kendine güvenli ol.o uğraşırsa ben de bi düşünürüm tarzı yaklaş

8 ay cok uzun bir sure.
Ben aylik kopmalardan sonra donen insanlarin sevgisine inanmiyorum.
Cunku aylar boyunca bensiz olabilmisse, cok gecerli sebebi olmadan, bundan sonra da olabilir diye dusunurum ve bosta kaldigi icin dondugunu dusunurum.
Siz kendinizi geri cekin bence.
Cok istiyorsa ugrassin.

mantıklı:31::31::31::31:

Eski sevgilimle 7-8 aylık bir ilişkiden sonra 1 yıldan fazla ayrı kaldık. Sonra tekrar birlikte olduk 3 yıla yakın bi zaman sürdü yine bitti. Olmayınca olmuyor işte. Kaç kez denesende sonuç yine aynı olacak muhtemelen. Tabi burda ayrılığı getiren neden de önemli.

Back
X