Taktiksiz sevmek

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Ya ben taktiksiz hesapsız kitapsız sevmek istiyorum. Ama sanırım olmuyor böyle ilşkideyken bile kaçan kovalanır diye bir şey var galiba.

Erkek arkadaşımı aradıgım zaman yarısında meşgule atıyor 5-20 dakika sonra müsait degildim bebegim diyor. Acıklama da yapmıyo yani şundan dolayı müsait değildim diye. Bu duruma sinir oluyorum. Gecen gun de aradım yine meşgule aldı. 1 saat sonra aradı neden açmadın dedim. Yemek yiyordum diyo.
İnsan mesaj atmaz mı yemek yiyorum açadım diye. ben üstüne mi düşüyorum ondan mı böyle anlamadım ya :KK55:

Bu konu ile önceliğin bağlantısını nasıl kurdunuz?

Çünkü konu sahibi önceliğinin kendisi olduğunu çok düşünüyor nişanlısının o yüzden üstüste adam yerken cevap almadığı halde mesajlar atıyor, sonra alınıyor git kendine eğlenilecek kız bul diyor, naz yapıyor, trip yapıyor, şımarıklık yapıyor. öyle böyle ÖNCELİĞİNİN kendisi olmasını sağlamaya çalışıyor.

2-3 konusuna denk geldim de naz, niyaz, şımarıklıkla ya da adamın iflah olmaz Peygamber sabrıyla gidiyor ilişki :)

Sizin konunuza gelince; önceliğin siz olmadığını değil de erkeklerin düz mantık yani bizim kadar incelikli düşünemediğinden diye düşünüyorum.

Sizi gerçekten sevdiğini Hissediyorsanız size fazla gelen bu rahatlığını çok dert etmeyin.

Keşke şöyle yapsaydim beni severdi deme.O senin için ne yaptida sevdin sanki.
Akıl işi değil,gönül sevdi mi gerisi bahane :KK14:

Çünkü konu sahibi önceliğinin kendisi olduğunu çok düşünüyor nişanlısının o yüzden üstüste adam yerken cevap almadığı halde mesajlar atıyor, sonra alınıyor git kendine eğlenilecek kız bul diyor, naz yapıyor, trip yapıyor, şımarıklık yapıyor. öyle böyle ÖNCELİĞİNİN kendisi olmasını sağlamaya çalışıyor.

2-3 konusuna denk geldim de naz, niyaz, şımarıklıkla ya da adamın iflah olmaz Peygamber sabrıyla gidiyor ilişki :)

Sizin konunuza gelince; önceliğin siz olmadığını değil de erkeklerin düz mantık yani bizim kadar incelikli düşünemediğinden diye düşünüyorum.

Sizi gerçekten sevdiğini Hissediyorsanız size fazla gelen bu rahatlığını çok dert etmeyin.

Bu konu ile önceliğin bağlantısını nasıl kurdunuz?
Daha dün sevgilim erkek arkadaşıyla buluşmaya gidiyor beni tercih etmiyor demedinmi hangi insan sevgilisinin sinema teklifini reddeder üstelik bunun sebebi önemli bişey değil erkek arkadaşını tercih etmek olur? ben seni kırmak için değil hayat kısa sevilmediğin yerde durma karşılıklı aşk yaşayacağın bir ilişkiyi erteleme diye diyorum

Daha dün sevgilim erkek arkadaşıyla buluşmaya gidiyor beni tercih etmiyor demedinmi hangi insan sevgilisinin sinema teklifini reddeder üstelik bunun sebebi önemli bişey değil erkek arkadaşını tercih etmek olur? ben seni kırmak için değil hayat kısa sevilmediğin yerde durma karşılıklı aşk yaşayacağın bir ilişkiyi erteleme diye diyorum
Ben de zaten terslemedim gerçekten soru cümlesi idi.

Bu benim konum değil gereksiz polemik yapmayalım :)

Back
X