Taktiksiz sevmek

Bu benim konum değil gereksiz polemik yapmayalım :)

Ama yani bu konu için çok keskin bir şekilde önceliği sen değilsin deyince, ben de sizi tanımam etmem 2 defa konunuza denk gelince, öncelik oluşturmak için kişilik yapısı ya da başka bir şey bilemem direk açtığınız konulardaki tavrınız canlandı.

Polemik yaratma gibi bi amacım yok ;)

Sonuçta sen onu nasılsın demek için değil, acil bir durum için de arıyor olabilirsin.
Allah korusun başına bir iş geldi belki ona ihtiyacın var.

Hadi açmadı telefonu, mesaj yazmalı o zaman.
Ben seni ararım şu işim var diye bilgilendirmeli.

Ona bu düşüncelerinden bahset.
İlişki bu demektir.
Ben senin meşguliyetini neden 20 dk sonra öğreniyorum ben de böyle yapsam biz
nasıl BİZ olacağız diye sor.

Sonuçta sen onu nasılsın demek için değil, acil bir durum için de arıyor olabilirsin.
Allah korusun başına bir iş geldi belki ona ihtiyacın var.

Hadi açmadı telefonu, mesaj yazmalı o zaman.
Ben seni ararım şu işim var diye bilgilendirmeli.

Ona bu düşüncelerinden bahset.
İlişki bu demektir.
Ben senin meşguliyetini neden 20 dk sonra öğreniyorum ben de böyle yapsam biz
nasıl BİZ olacağız diye sor.
Haklısın canım aynen sorucam böyle. :KK51:

Ama yani bu konu için çok keskin bir şekilde önceliği sen değilsin deyince, ben de sizi tanımam etmem 2 defa konunuza denk gelince, öncelik oluşturmak için kişilik yapısı ya da başka bir şey bilemem direk açtığınız konulardaki tavrınız canlandı.

Polemik yaratma gibi bi amacım yok :KK66:
Ama erkek arkadaşı ona aşık olmadığını söylemiş en yakın arkadaşıyla görüşmek istiyomuş sürekli konu sahibini erteleyip ve aramalarını meşgule verip bi saat sonra dönüyomuş sizce bütün bunlar önceliği olmadığını göstermiyomu

Ama erkek arkadaşı ona aşık olmadığını söylemiş en yakın arkadaşıyla görüşmek istiyomuş sürekli konu sahibini erteleyip ve aramalarını meşgule verip bi saat sonra dönüyomuş sizce bütün bunlar önceliği olmadığını göstermiyomu
Sürekli erteliyor diye bir şey söylemedim ki :) ayrıca "sana aşık değilim" demedi bu şekilde.
Ki biz o konuyu halletmiştik zaten.

Ben ilişki de taktik uygulamayı bilmem.
Ben neysem oyumdur , net .
Böyle şeylere de gelemem .
Size muhakkak değer veriyordur ama ! yeteri kadar değil bencede.
Yani öncelikleri farklı.

Benm erkek arkadasimda oyle yalniz benimki okadar coook yogunki ya noterde ya musteyle felan oluyor mesajda atmiyor beni gun boyu hic aramaz mesela ben ararim .. bu onceligi ben olmadgimi degil daha cok sorumluluklari var ben evde oturup syrekli ilgi bekleyemem .. ama a eger sizin sevgiliniz musait okdgu halde msj atmiyorsa gecerli bir sebeb yoksa sizden kaciyor muhtemelen yada bunlamis!

Ve şimdi konularını inceledim.
Gerçekten ilişkin de büyük bir problem var.
Aşık bir adam değil karşında ki .
Eğer sorun yoksa buralara konu açıp kafanı bulandırma.
Çünkü gerçekten önceliği sen değilsin gibi duruyor.

biliyorum biraz zor olacak ama;
üsteleme baktın açmadı aramanı sorma neden diye
üstüne gitme, bırak arama mesela o gün telefonu sen bekle
onun yaptığının aynısını sen ona yap, seyret sonra olanları

aslında sana katılıyorum çok anlamsız böyle şeyler ama maalesef flörtün gibi erkek ve kızlar yüzünden bu gibi durumları öğrenmek durumunda kalabiliyorsun
bu bir oyunsa sende oyna gitsin ;)

Back
X