Takvime göre hamilelik nasıl hesaplanir

MaviRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
1.682
1.426
48
Geçen ay adetim 20 gün gecikti ve nerdeyse bir ay sürdü. çok silik çizgi gördüm ve kanda deger 34 çıktı. yumurtlama tarihimi bilmiyorum ama buna göre değer çok mu düşük. Adetin ilk haftasından hesaplandiginda gebelik baya geride kaliyor. Çok kafam karıştı

Eklentiler

• Screenshot_20201126_191119_com.lbrc.PeriodCalendar.webp
    Screenshot_20201126_191119_com.lbrc.PeriodCalendar.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20201126_191126_com.lbrc.PeriodCalendar.webp
    Screenshot_20201126_191126_com.lbrc.PeriodCalendar.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 15
Geçen ay adetim 20 gün gecikti ve nerdeyse bir ay sürdü. çok silik çizgi gördüm ve kanda deger 34 çıktı. yumurtlama tarihimi bilmiyorum ama buna göre değer çok mu düşük. Adetin ilk haftasından hesaplandiginda gebelik baya geride kaliyor. Çok kafam karıştı
1 ay mı surdu? o gecıkme zamanı test yapmadın mı ya da kan tahlılı. dusuk yasamıssın da kalan bhcg mıs gıbı geldı durust olmak gerekırse.. 1 ay adet surmez kı.. ya da baska bı problemın var doktora gıtmen gerekıyor.. yenı olusan gebelıkse de 4 haftalık degerın. 1 hafta sonra kesen gorunebılır boyutta olacagından doktorun ona gore hafta hesabı yapıcaktır.

1 ay mı surdu? o gecıkme zamanı test yapmadın mı ya da kan tahlılı. dusuk yasamıssın da kalan bhcg mıs gıbı geldı durust olmak gerekırse.. 1 ay adet surmez kı.. ya da baska bı problemın var doktora gıtmen gerekıyor.. yenı olusan gebelıkse de 4 haftalık degerın. 1 hafta sonra kesen gorunebılır boyutta olacagından doktorun ona gore hafta hesabı yapıcaktır.
Test yaptırdım 20 gün gecikmede kan testi negatif çıkınca eve geldiğim gibi adet oldum. Bir sorun yoktu kontrole gittiğimde az az ama bir ay geldi

Bir kere daha olmuştu o zamanda diyete girip spora başlamıştım doktor hızlı kilo alıp vermede olur demişti. 20 gun gecikmede de hızlı kilo vermiştim

Neden üzgün işareti koydunuz anlamadim

gulme ısaretı mı koymalıyım. adet duzensızlıgı yasamanız hosuma mı gtmelı ..neyse..
Şöyle ozetliyim. Geçen ay 20 gün gecikmemde iki kere kanda hcg bakıldı negatifti ve adet oldum. Hatta söktürücü verdi icmeye gerek kalmadan oldum. Kist vs sorun var mi diye bakıldı. Arada olabilir hizli kilo alip verme stres vs olabilir problemin yok dedi. Geçen sene de bir kere diyet yaparken olmuştu doktor hormona kadae baktı sorun yok hızlı kilo alıp vermede olabilir devamlı olmaması önemli dedi. Normalde döngüm 35 gundd bir düzensiz değil.

Back
X