Bend3 talesemi tasiyicisyim sirf sana cevap vermek icin uye oldum diyebilirim. Cnk talesemi cok bilinen bisey degil.. banada kan ilaci verdi doktor ama ben ilk 4 ay butun ilaclardan yemekten sudan tiksindigim icin icememistim haplarimii.. su bulanti donemin gecene kadar idare et o bulanti ilactan deil bebisinden :)
Biz 28 haftadayiz suan oglusumla cok sukur cok fazla sknti olmuyor.. sen kac haftalik oldun? Allahin izniyle hicbirsey olmaz merak etme doktorunda ilgili ve deneyimliyse cok rahat gecirceksin emin ol
Selam, talasemi tasiyicisiyim hemoglabn 11,4 civarinda gebelik suan yok icin yok gebe kalirken talasemi acisindan sorun yasadinmi merak ettim ilac verildimi yani gebe kalmadanKimse böyle bir sıkıntı yaşamamış sanırım, hiç cevap gelmemiş
merhaba; ben talasemi ile ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadığım için gebe kalmayı istediğim zaman hiç talasemi aklıma gelmedi zaten doktor kontrolü ilede gebe kalmadığım için bir ilaçta kullanmadım zaten gerekte yoktu, benim gebelikten sonra ilk kan tahlilimde aklıma talasemi geldi kan değerimi düşük görünce çocuk için bir sıkıntısını olacağını düşündüm ve panik oldum, sonra doktorum sağolsun bu konuda çok bilgili çok dert etmememi diğer anne adaylarımdan bir fakım olmadığımı hemoglobin düşük olsada kandaki demir oranımın iyi olduğunu söyledi çok şükür bende sıkıntısız hamileliğimi yaşıyorum şimdi 5. ayımdayım yarısını bitirdim hamileliğimin çok şükür.Selam, talasemi tasiyicisiyim hemoglabn 11,4 civarinda gebelik suan yok icin yok gebe kalirken talasemi acisindan sorun yasadinmi merak ettim ilac verildimi yani gebe kalmadan
merhaba; ben talasemi ile ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadığım için gebe kalmayı istediğim zaman hiç talasemi aklıma gelmedi zaten doktor kontrolü ilede gebe kalmadığım için bir ilaçta kullanmadım zaten gerekte yoktu, benim gebelikten sonra ilk kan tahlilimde aklıma talasemi geldi kan değerimi düşük görünce çocuk için bir sıkıntısını olacağını düşündüm ve panik oldum, sonra doktorum sağolsun bu konuda çok bilgili çok dert etmememi diğer anne adaylarımdan bir fakım olmadığımı hemoglobin düşük olsada kandaki demir oranımın iyi olduğunu söyledi çok şükür bende sıkıntısız hamileliğimi yaşıyorum şimdi 5. ayımdayım yarısını bitirdim hamileliğimin çok şükür.
Ama sende hamilelik esnasında doktorunu iyi araştır çünkü her doktor kan tahlilini doğru okuyamıyor kan değerini düşük görünce hemen demir ilacı veriyor oda fazla demir yüklemesi yapıyor vucuduna buda halsizliğe ve kusmaya sebep oluyor.
Canım benim ben teşekkür ederim, bende demir eksikliği yok sadece kanda hemoglobin değerim düşük hamileliğin ilk zamanlarında herkeste olduğu gibi bendede halsizlik oldu ama şimdi yok çok şükür aşırı sinirde yapmıyor. bence sen çok takma canım kafana nekadar çok takarsan bu durumu sıkıntılar oluşuyor bunun için rahat ol... ne zaman bebek düşünüyorsun canım?Tesekkur ederim Rabbim bebegini saglikla dgurmayi nasip etsin..Kansizlik yok ama iste demir eksikligide halsizlik yapiyo sendede varmi ayni sorun birde gecen okudum asiri sinir yaparmis bazen gercekten cekilmez oluyorum dogru yani :)
1 senedir evliyim.yaklasik 6 aydir istiyorum haziranda kimyasal gecirdim ondan sonra bisey olmadi hayirlisi bakalim..Canım benim ben teşekkür ederim, bende demir eksikliği yok sadece kanda hemoglobin değerim düşük hamileliğin ilk zamanlarında herkeste olduğu gibi bendede halsizlik oldu ama şimdi yok çok şükür aşırı sinirde yapmıyor. bence sen çok takma canım kafana nekadar çok takarsan bu durumu sıkıntılar oluşuyor bunun için rahat ol... ne zaman bebek düşünüyorsun canım?
Hayırlısı olsun canım bende 3 yıldan sonra bebek sahibi olmaya karar verdim çok şükür sıkıntısız hemen oldu... Senin içinde inşallah herşey yolunda gider1 senedir evliyim.yaklasik 6 aydir istiyorum haziranda kimyasal gecirdim ondan sonra bisey olmadi hayirlisi bakalim..
Allah razi olsun cok tesekkur ederim ne guzel sanslisin, insallah saglikla kucagina alirsin bebegini :) dua et benim.icinde :)Hayırlısı olsun canım bende 3 yıldan sonra bebek sahibi olmaya karar verdim çok şükür sıkıntısız hemen oldu... Senin içinde inşallah herşey yolunda gider
Amin canım benim tabiki dua ederim senin için inşalah herşey istediğin gibi olur sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsınAllah razi olsun cok tesekkur ederim ne guzel sanslisin, insallah saglikla kucagina alirsin bebegini :) dua et benim.icinde :)
Hayirli olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim..Merhabalar,
bende talasemi hastasıyım. Taşıyıcısı değilim, direkt hastasıyım 3 haftada bir düzenli olarak kan alıyorum ve 15 haftalık hamileyim :) Korkma hiç taşıyıcıyım diye benim hg oranım ise 7.00 geliyor. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin hepimize bir şeycik olmaz üstelik sen üretebiliyorsun kan ben hiç üretemiyorum.
Allah razi olsun..insallah ben de bi gun o guzel haberi veririm :)Amin canım benim tabiki dua ederim senin için inşalah herşey istediğin gibi olur sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?