Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Talasemi taşıyıcısı olan çiftler ve tüp bebek deneyimleri
Bende talesemi taşıyıcısıyım eşimde yok. Bu durumu doktora sordum çocuğunuz ya taşıyıcı olur yada hiç geçmez dedi. Eğer eşimdede olsaymış ya talasemi hastası ya taşıyıcı yada hiç almaz dedi. Bende tüp bebek yaptırıyorum ama başka sorun. Size bu hastalık için mi tüp bebek önerildi.
Uzun yıllar talasemi cihazları üzerinde çalıştım. O kadar fazla alt varyantlari var ki ... Her ikinizde taşıyıcı olduğunuz için hasta veya taşıyıcı olma oranı yüksek .aman kontrollerinizi aksatmayin .Rabbim daha iyi bilir sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşallah .kötü niyetle sormuyorum . Nerelisiniz araplik akrabalık var mı
Bizde eşimle Talasemi taşıyıcısıyız 6 haftalık gebeyken eşimin bir de sma taşıyıcısı olduğunu söylediler (arayıp sorduğumda bi sorun olursa arıyorlar aramazlarsa sorun yok demişti aile hekimliği oysa) bende ama için test verdim bekliyorum ama ne beklemek