talihsiz kaza :(:(

ya da bir baska üyeninkini (abla, kuzen, vs) kullanıyor olabilir ... derdini anlatmak için şifre vs sini aldı :S:S:S kendi üye olmaya üşenmiş olabilir

Son düzenleme:

saol cnm. evt gitmişken onuda anlatrm. bn boşuna evham ypyrm bnce. emn olaym die gdicm.

mesaj tekrarı..............

Son düzenleme:
bebeğm fln yk bnm. daha bn 18 yasındaym bekarm.. o konularn acılıs amacı farklı smdi bnu anlatamycm. dalga geciyor fln die de düsünmeyn sakn.

allah aşkına makinen,n kenarındaki demirin üstüne nasıl bi açıyla düştün de bundan şüpheleniyon... onu da geçtim kim bayılırken bacakları açık vaziyette düşer........ yazılan cevapları okuyup eğleniyosun sanırım.............1!!!

böyle ciddi bir konuda eğlenmek gibi bir amacım olabilir mi ? bence siz tartışma ortamı yaratarak eğlenmeyi amaçlıyorsunuz. tekstille ilginiz yoksa o makineyide demirlerinide bilmezsiniz. ayrıca bayılarak düştüğümü söylemedim. iyi okursanız dengemi kaybedip düştüğümü söyledim. açısını falan bilemem o durumdayken açı hesaplayamazdım. bacaklarım açık şekilde demirin üstüne oturdum kaldım. cevap yazan arkadaşlardanda gereken bilgiyi aldım zaten. doktora gideceğim işte. belki gerek bile yok. boşuna büyütüyorum ama sadece içim rahat olsun diye gitmeyi düşünüyorum.

bebeğm fln yk bnm. daha bn 18 yasındaym bekarm.. o konularn acılıs amacı farklı smdi bnu anlatamycm. dalga geciyor fln die de düsünmeyn sakn.

18 yaşında bekar birinin hamileyim diğye konu açmasının ne amacı olabilir
haaaa başkasının üyeliğini kullanıyorsan bu da yasak

Son düzenleme:
o konuların açılış amacı farklı ne demek ya
bence önce sen bunu bir açıkla bize?

Konu açıklığa kavuşana kadar yorumlara kapatılmıştır.

Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz...

KK belediyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…