Merhaba arkadaşlar,daha önce bi çok kez konu açmıştm
evliligini yoluna koymak adına binbir mücadele veren kadınn .bu arada 5,5 haftalık hamileyim bebegim olacak ama ben sevineyi m mi üzüleyim mi bilmiyoru mm.....eşimle aramız iyiydi bayadırr ...bazı şeyler i kabullendigim için sanırsamm.....en son 2 ay önce eşimle annem benim yüzümden tartıştıııı...eşim hiç alakasız bi yerde sizin kızınız ŞÜKÜRSÜZ hiçbirşeyle yetinmiyor dedii ve annem eşime sesini yükselltii(annemlerdeyiz bu arada)yeter x.... kızıma yaptıgınız herşeye bgune dek sustum sırf kızım seviyor diyee yeter kendiniz e gelinn ..şükürsüz diyorsun kızım 1000 tl maaş aldıgı haldee evini geçindirmekten ve diger tüm sorumluluklarından dolayıı 4,5 ay doğalgazını açtırmadıı ve küçük tüpün üzerinde yemek yaptıı sen nasıl hala şükürsüz diyebiliyorsun neysee annem baya sesini yükseltincee eşim de çıktıı gittii ben ne yapacagaımımı şaşırdım kısacasıııı evliligim kaldıgı yerden devam etti ama eşim anneme kin besliyorrr.ve hatta eşimin aileside ailemle görüşmüyorrr. ve bu beni çok yürekten yaralıyorr..dün annemde sinir sıkışması olmuşş doktorlar ameliyat diyor eşim bi telefon bile etmedii.işin içinden çıkamıyorum yüregim sızlıyorrrrr canım çok yanıyorrrrrr sonuçta o benim annem ve adım gibi eminimmmmmm o sadece annelik içgüdüsüyle öyle davrandıı.....sürekli gelir evime maddi maneviiiiiii destegini bizden esirgemezz ama eşimmm annem haklı oldugu halde ona kin besliyorrrrr.çok zor bi durum ..üstelik önceki hamileligimde evlilik srunlarına üzülmekten düşük yaşadım bu 2.hamileligim ilk bebegim olacak üzülmemek elde deill en başından bu evliligi bitirmeliydim belkide.....ne yapmam gerek dostlarım nasıl davranmalıyımmmmm nolursunuz yardımcı olunn
(((((

Son düzenleyen: Moderatör: