Talihsizlik peşimi bırakmıyor :(((

eşin annenin kendi tarafında olacağını düşünmüş herhalde.annende seni savununca zoruna gitmiş beyefendinin.sen onca şeyden sonra onun ailesiyle görüş kendi görüşmesin oh ne ala.şükürsüz ne demek ya.iyi tarafıda varmış demekki bizmi çok safız bilmiyoruz.neyse canım şuanda senin tek düşünmen gereken bebeğin.bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah.

Son düzenleme:
belki yanlış bir davranış şekli ama o benim aileme nasıl davranıyorsa ne kadar saygı gösteriyorsa bende onun ailesine o kadar saygı duyar aynı şekilde davranırdım.onunki anneyse benimkide anne.

kesinlikle katılıyorum...

zaten öyle davranıyorum bendee 2 aydır ailesine gitmiyorumm.ama ailesi biraz saygı deger insanlar olsa gene giderdimm.o kadar basit insanlarkiii benim ailemee böyle bi konu yüzünden trip atiyorlar :( ve 2 aydır şunu gördmkii benim eşimin ailesiyle görüşmemem ne eşimi ne de ailesini üzmüyor etkilemiyorrrrr. umurlarına bile takmıyorlarr.üzülen ben bizz oluyoruzz :(

Üzüldüm, gerildim, bunaldım.Hassas bir dönemdesiniz, kendinizi yıpratmayın bu kadar.Anneniz de eşinizin ailesiyle görüşmek zorunda değil zaten (Görüşmüyor diye belirtmişsiniz) Eşiniz ya da siz de sürekli karşı tarafın ailesiyle bik bik iç içe olmak zorunda değilsiniz.Sabah akşam birliktelik yerine, bayramda seyranda gidersiniz olur biter.Siz annenizi dilerseniz hergün, o da kendi ailesini canı istediği kadar sık görür böylelikle de sorun çıkmaz.Eşinizin yaptığı büyük densizlikmiş.Annenizi haksız bulmadım, ne demeliydi? "Ah oğlum, aynen öyle Allahtan sen aldın bunu da ben de bundan kurtuldum" falan mı? Her annenin yapacağı gibi, davranacağı gibi davranmış.Kimi kime şikayet ediyor bu arada? Her durumda şikayete annenize mi gidecekmiş? Yarın öbürgün; "Annesi, casio bugün gaz çıkardı,casio bugün ayaklarını yıkamadı, casio bana yemek yapmadı"..Ee alıp yenisiyle mi değiştirelim? Bazı erkeklerin kendi annelerine gidip bik bik her şeyi yetiştirip dert yanmalarını o kadar duydum ki artık alıştım, ama karısının annesine gidip şikayet edip, söylenmek de artık pes dedirtiyor.Neyse, karnınızda minik var, bence rahatlayın, daha güzel şeyler düşünün ve özellikle de forumdaki dert köşesinden uzak durun :)

Üzüldüm, gerildim, bunaldım.Hassas bir dönemdesiniz, kendinizi yıpratmayın bu kadar.Anneniz de eşinizin ailesiyle görüşmek zorunda değil zaten (Görüşmüyor diye belirtmişsiniz) Eşiniz ya da siz de sürekli karşı tarafın ailesiyle bik bik iç içe olmak zorunda değilsiniz.Sabah akşam birliktelik yerine, bayramda seyranda gidersiniz olur biter.Siz annenizi dilerseniz hergün, o da kendi ailesini canı istediği kadar sık görür böylelikle de sorun çıkmaz.Eşinizin yaptığı büyük densizlikmiş.Annenizi haksız bulmadım, ne demeliydi? "Ah oğlum, aynen öyle Allahtan sen aldın bunu da ben de bundan kurtuldum" falan mı? Her annenin yapacağı gibi, davranacağı gibi davranmış.Kimi kime şikayet ediyor bu arada? Her durumda şikayete annenize mi gidecekmiş? Yarın öbürgün; "Annesi, casio bugün gaz çıkardı,casio bugün ayaklarını yıkamadı, casio bana yemek yapmadı"..Ee alıp yenisiyle mi değiştirelim? Bazı erkeklerin kendi annelerine gidip bik bik her şeyi yetiştirip dert yanmalarını o kadar duydum ki artık alıştım, ama karısının annesine gidip şikayet edip, söylenmek de artık pes dedirtiyor.Neyse, karnınızda minik var, bence rahatlayın, daha güzel şeyler düşünün ve özellikle de forumdaki dert köşesinden uzak durun :)

çok saol canım yaa inan bi nebzede olsa içimi rahatllattınnn şimdi inan snki biraz daha iyi hissediyorum kendimiiiiii :)

annen iyi yapmış ağzının payını vermekle. bazı annelerde aman kızıma birşey demesin diye sessiz kalıyorlar malesef. ilk önce bebeğini düşün onu şimdiden üzme derim.

Eşin o kadar densiz laf etmişse annene bravo diyebiliyorum alkisalkisalkis
ıyi demiş...
Ne demek annesine kızını kötülemek?
Derdi varsa sana anlatsaydı, annenin yanında böyle yaparak seni küçük duruma düşürmeye çalışmış ama kendi küçük düşmüş...
Şimdi onun ezikliği var eşinde...
Allah yardımcın olsun, cidden dengesiz biri...
:umursamaz:

annen tepkisinde haklı canım
senin yapabileceğin bundan sonra arayı bulmaya çalışmak.biraz zamana bırak herşeyi

aslında konuya yorum yapmayacaktım ama dikkatimi çeken bir konu oldu, kız anneleri bağırınca annelik iç güdüsüyle bağırıyor, erkek anneleri bağırınca bir daha görüşmeyeceğim onunla deniliyorbenneyaptımki
işte bu da kaynanaın adının bir sırrı sanırım:sinifsinif:

aynı konuya bide şöyle bakarsak..anne kadının değilde erkeğin annesi yani kaynana olsaydı..şöyle dil değişirdi...kaynanam dün geldi evime mutfağıma karıştı..bana bağırdı...oğluma bakamıyorsun yeter dedi....eşimde anne işte neyapayım dedi...bu yüzden ayrılacağım....bence kocan haklı..ne karışıyor annen evine tüpüne 1000 lirana....

Çünkü damat gelip kızın annesine şikayet ediyo. Etmese annesi de bugüne kadar nasıl susmuşsa, karışmamışsa yine karışmazdı.

aslında konuya yorum yapmayacaktım ama dikkatimi çeken bir konu oldu, kız anneleri bağırınca annelik iç güdüsüyle bağırıyor, erkek anneleri bağırınca bir daha görüşmeyeceğim onunla deniliyorbenneyaptımki
işte bu da kaynanaın adının bir sırrı sanırım:sinifsinif:

Ama ortada şöyle bi durum var ; gidip gelinde kaynanasına kocasını şikayet etse, senin oğlun elindekilere şükretmiyo dese.Daha sonra da kaynanası aynı tepkiyi verse ,kaynana haklı olur . Kaynanası bugüne kadar karışmamış ama sonra gelini öyle bi laf etse tabi ki ben de olsam cevap veririm. O yüzden ben bu konuyu kaynana adının biir sırrı olarak göremedim. boshayallersmile Konu sahibi gibi herkese cevap veriyorum ama . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X