Üzüldüm, gerildim, bunaldım.Hassas bir dönemdesiniz, kendinizi yıpratmayın bu kadar.Anneniz de eşinizin ailesiyle görüşmek zorunda değil zaten (Görüşmüyor diye belirtmişsiniz) Eşiniz ya da siz de sürekli karşı tarafın ailesiyle bik bik iç içe olmak zorunda değilsiniz.Sabah akşam birliktelik yerine, bayramda seyranda gidersiniz olur biter.Siz annenizi dilerseniz hergün, o da kendi ailesini canı istediği kadar sık görür böylelikle de sorun çıkmaz.Eşinizin yaptığı büyük densizlikmiş.Annenizi haksız bulmadım, ne demeliydi? "Ah oğlum, aynen öyle Allahtan sen aldın bunu da ben de bundan kurtuldum" falan mı? Her annenin yapacağı gibi, davranacağı gibi davranmış.Kimi kime şikayet ediyor bu arada? Her durumda şikayete annenize mi gidecekmiş? Yarın öbürgün; "Annesi, casio bugün gaz çıkardı,casio bugün ayaklarını yıkamadı, casio bana yemek yapmadı"..Ee alıp yenisiyle mi değiştirelim? Bazı erkeklerin kendi annelerine gidip bik bik her şeyi yetiştirip dert yanmalarını o kadar duydum ki artık alıştım, ama karısının annesine gidip şikayet edip, söylenmek de artık pes dedirtiyor.Neyse, karnınızda minik var, bence rahatlayın, daha güzel şeyler düşünün ve özellikle de forumdaki dert köşesinden uzak durun :)