- 19 Ağustos 2023
- 968
- 534
- 33
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Merhaba arkadaşlar ben öğretmenim geçen yıl bi törende görevliydim ve törenlerden sorumlu bi okul müdürüyle karşılaştım aynı memlekettenmişiz benden 2 yaş büyük törenden sonra beni instagramdan ekledi mesaj atmadı daha sonra kendi okul müdürümle samimiyetleri varmış ona sormuş ne düşünür diye müdürümde bana sordu evlenmek istiyor fikrini soruyor gibisinden . Benim okulda geçen sene yakın olduğum 2 arkadaş vardı birisi bu kişiden 3 yaş büyük daha önce bu adam o arkadaşımla da görüşmek istemiş yazmaya başlamış sonra çay içmişler arkadaşım olmayacağını söylemiş bunu anlatmıştı daha önce ama anlatırken hoşuna gidiyor gibiydi. Törenden sonra da bu adam bana böyle haber yollayınca ona anlattım ve nasıl böyle bir şey yapar gibisinden aşırı tepkiler verdiler. Sonra bende instagramdan çıkarttım bu adamı. Bana mesaj attı rahatsız mu ettim diye bende hayır daha önce bir arkadaşımla sohbetiniz olmuş bana uygun olmaz diye düşündüm dedim . O da herkesin herkesle sohbeti olabilir ben kimseye kötü bir şey yapmadım ki dedi ne anlatıldı bilmiyorum ama dedi. Ben de kötülük değil de münasebetiniz olmuş gibisinden söyledim. O da kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama o kişiyle aramdaki bir yere evrilmedi çok umursucağını düşünmüyorum üzüldüm dedi bende cevap vermedim. Sonra benim hesabım açıktı o ara hikayelerime bakıyordu bende gizledim . Sonra baktım beni engellemiş öyle kaldı o zaman. 2 ay sonra da bu iki arkadaşımla aram bozuldu ve durduk yere benimle konuşmamaya başladılar. Nedenini bile söylemediler aradım açmadılar. Birisi bana ben arkadaşlıklarımda çok vericiyim karşıdan aynı göremeyince sınır koyuyorum dedi bende sen bilirsin dedim ki ben bu kişinin ameliyatında kimse yok diye yılbaşı gecesi yanında kalmıştım. Bir daha konuşmadım ikisiyle de . Okulların açılmasına yakın bu adam engeli kaldırmış. Dün de sınavda karşılaştık bakıp durdu. Bu iki arkadaşla aramda bozuldu adama ayıp mı ettim hata mı yaptım bu ikisi yüzünden artık yazmaz zaten ama yüz yüze çok geliyoruz ilçe milli eğitimde üstlerde bi görevi var bu sene de