• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Talviye edici gıda da yardımm

incibusra

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2025
412
44
13
26
Folik asit kullanıyorum içeriğinde diğer vitaminlerde var ekstra olarak bana farklı bir şey daha yazdı onu da aldım fakat onun içinde de folik asit var günde 800 mcg folik asit çok değil mi ikisini birden kullanan oldu mu bu ay kimyasal gebeliğimde oldu kullandıklarımı ekliyorum IMG_1244.webp IMG_1232.webp

Çok değil folik asit vücuttan atılıyor birikim yapmıyor ben d3 gebeyken ve kalmadan elenatal kullandım ayrıca folik asit kullandım

Çok değil folik asit vücuttan atılıyor birikim yapmıyor ben d3 gebeyken ve kalmadan elenatal kullandım ayrıca folik asit kullandım
Fazlası otizime sebep oluyor diyorlar herkes farklı bir şey diyince kullanan var mı diye merak ettim bir sıkıntı olmuyorsa gönül rahatlığıyla kullanabilirim o zaman teşekkür ederim

Fazlası otizime sebep oluyor diyorlar herkes farklı bir şey diyince kullanan var mı diye merak ettim bir sıkıntı olmuyorsa gönül rahatlığıyla kullanabilirim o zaman teşekkür ederim
Hayır folik asitin fazlası yok zaten ihtiyaç dışını atıyor aksine beyin gelişimi için faydalı

Back
X