- Konu Sahibi queen_power
Gençlik yıllarımın bir kısmı kilolarımla gelen sıkıntılarla geçti , sıkıntı derken çok şükür sağlıklı biriyim ben psikolojik yönden kaynaklanan sıkıntılardan bahsediyorum.Canıma tak ettirecek kadar,üniversiteye kilolu gitmiycem dedim dedim ama şu an başlayalı 3 ay oldu ve 87 kiloyum vahim bir durum 18 yaşında bir genç kız için. aslında çirkin biri değilim yani ayna karşısına geçtiğim de kendimi beğeniyorum insanların da tepkilerinden dolayı şımarmış olabilirim biraz herr zaman böyle değildim çünkü hep balık etli bir kızdım 68 civarlarında 2 sene önce hiç bir diyet yapmadan kilo vermeye başladım ve 59 a kadar indim dünyalar benimdi tabi o aralar mini etekler ,şortlar ,bikiniler elbiseler çeşit çeşit farklı farklı giyiyor bir yandan da salak gibi yemeye devam ediyordum sonra birşeyler ters gitmeye başladı sosyal yaşantım bozuldu ilk 68 sonra 72 sonra 78 daha sonra tartıya cıkmamaya başladım ama tabiki susmadılar kilo aldın kilo aldın bir gün cesaret edip çıktım tam 81.2 ydi birden yemeyi kestim vs kaç. gün dayanabildim ? 3. sonra aynı şeyler devam uzun bir süre tartıya cıkmadım cıktığımda da 2. bir şoku daha yaşadım 87 çok üzüldüm ne ara nasıl bu kadar fazla aldım inanın bende bilmiyorum kabullenemiyorum da kendimi. ama bildiğim başka birşey var böyle olmak istemediğim bugün başlıyorum ve bitirdiğimde bütün kilo problerim bitmiş olucak kendime şu kadar zamanda vericem şu kadar kilo vericem diye sınırlama getirmek istemiyorum ama yaza kadar versem fena da olmaz hani :)