Tam anlamıyla çıkmazdayım arkadaşlar:(

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Benim bir yıldır düzenli çalıştığım bir iş yeri var patronla aram iyi ama herkese verildiği halde bana özel oda verilmedi henüz sürekli erteliyorlar beni oyalıyorlar seviyorlarmış dediklerine göre, bu sebepten ayrılmayı düşünüyorum üstüne birde arkamdan yüzüme gülenlerin alay edip dedikodu yaptıklarını duydum çok etkilendim sizce be yapmalıyım :(

Benim bir yıldır düzenli çalıştığım bir iş yeri var patronla aram iyi ama herkese verildiği halde bana özel oda verilmedi henüz sürekli erteliyorlar beni oyalıyorlar seviyorlarmış dediklerine göre, bu sebepten ayrılmayı düşünüyorum üstüne birde arkamdan yüzüme gülenlerin alay edip dedikodu yaptıklarını duydum çok etkilendim sizce be yapmalıyım :KK43:
Eğer başka bir iş bulma ihtimalinin varsa değerlendirin bana kalirsa

Boş bulduğum her yerde diyebilirim maalesef.
Tamamda göreviniz ne ofiste ?? Yani bizim ofiste herkesin özel odası yok sadece bazı çalışanların var göreve göre değişiklik gösteriyor.Diğerleri 2-3 er olarak odalarda çalışıyorlar.Yani birtek siz mi kaldınız? Ya da görev tanımı sizinle aynı olan kişinin odası var sizin mi yok? Ofiste uygun yer var mı oda için ??

Bulacağınız yeni işte dedikodu, adam kayırma olmayacak mı sanıyorsunuz? Bunlar iş hayatının gerçekleri. Böyle sebeplerle işten ayrılmak olmaz. Ha evde otururum çalışmam diyorsanız çıkın tabi.
Ya ben o kadar safım ki insanların yüzüne gülüp arkandan farklı konuştuğunu özel sektör de öğrendim bana çok ters bir durum demoralize oldum hiç beklemiyordum çünkü böyle bir şey. Ben İnan’ın işimi severek yapıyorum gecemi gündüzüme katıyorum millet lay lay lom altın günü modunda benden kıymetli onlar ama

Tamamda göreviniz ne ofiste ?? Yani bizim ofiste herkesin özel odası yok sadece bazı çalışanların var göreve göre değişiklik gösteriyor.Diğerleri 2-3 er olarak odalarda çalışıyorlar.Yani birtek siz mi kaldınız? Ya da görev tanımı sizinle aynı olan kişinin odası var sizin mi yok? Ofiste uygun yer var mı oda için ??
Bir tek ben kaldım aynı görevde evet üstelik performansım hepsinden iyi olduğu halde ve sürekli oyalıyorlar falanca gidecek vs diye

Ya ben o kadar safım ki insanların yüzüne gülüp arkandan farklı konuştuğunu özel sektör de öğrendim bana çok ters bir durum demoralize oldum hiç beklemiyordum çünkü böyle bir şey. Ben İnan’ın işimi severek yapıyorum gecemi gündüzüme katıyorum millet lay lay lom altın günü modunda benden kıymetli onlar ama
Heryerde aynı ne yazık ki. İş yapmayanların el üstünde tutulması, yapılan haksızlıklar gerçekten olumsuz etkiliyor. Ama ben hakkıyla paramı kazandım diyip kenara çekiliyorum artık. Hiç değilse vicdanım rahat.

Hangimizin arkasından konuşmuyorlardır? Bu kişinin kalitesizliğini gösterir takmayın

Ayrıldım arkadaşlar ama şimdi bir problemim daha var eşyalarım kaldı kardeşimi gönderip aldırsam mı görmek istemiyorum kimseyi yada bende mi gitsem ne yapayım sizce?

Benim bir yıldır düzenli çalıştığım bir iş yeri var patronla aram iyi ama herkese verildiği halde bana özel oda verilmedi henüz sürekli erteliyorlar beni oyalıyorlar seviyorlarmış dediklerine göre, bu sebepten ayrılmayı düşünüyorum üstüne birde arkamdan yüzüme gülenlerin alay edip dedikodu yaptıklarını duydum çok etkilendim sizce be yapmalıyım :KK43:
Çalışma hayatına hoş geldiniz. :KK51:

Back
X