Tam bir anne olmak..?!

Xykoordination

Evet...ben... (:
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
305
203
103
merhabalar .. Ne zamandır konu açacam bi fırsat bulamadım :) mesele şu ki; tam bir anne olmak nedir, hangi vasıflarla tam anne olunuyor :işsiz:
Bir arkadaşım doğum yaptı diğer arkadaşla konuşuyoruz eee diyorum E.nin Nasıl gidiyo bebişle" ay E.tam bir anne olmuş yani " cevabı
Sonra bir arkadaş doğum yapmış, soruyoruz yakın arkadaşına alıştı mı nasıl iyi mi falan, cevap " aaa sorma H. Tam bir anne oldu , tam bir anne"
Geçenlerde eşim de işyerinde benle yakın zamanda doğum yapmış arkadaşından bahsederken, "Nasıl oluyor anlamıyorum, P. Tam bir anne resmen ya, sanki 3 çocuk büyütmüş "demezmi.. Şakayla bu tam annelik nasıl oluyorsa, maşallah dedim güldüm ama; içten içe de bozuldum bayağı ya.. Benim Hakkımda kimsenin Ooo o mu ya tam bir anne oldu bir bilsen diyeceğini sanmıyorum yani :KK64: Ne yani ben beceremiyor muyum? Nedr bu tam anne vasıfları:KK14::KK61:

Canım önce çeyrekten başlamak lazımmış dersin bir daha öyle derse ..
xenforo-smilies-kk14.gif
Bdv de hiç anne olmamış bi abla böyle dedi dersin :KK53:
Anneliği şekillendirmek yani başkasına üstünlük sağlamak için kesir birimlerine ayırmak saçma..
Hele böyle insanları kafana takmak daha bir saçma
xenforo-smilies-kk14.gif

Canım önce çeyrekten başlamak lazımmış dersin bir daha öyle derse ..
xenforo-smilies-kk14.gif
Bdv de hiç anne olmamış bi abla böyle dedi dersin :KK53:
Anneliği şekillendirmek yani başkasına üstünlük sağlamak için kesir birimlerine ayırmak saçma..
Hele böyle insanları kafana takmak daha bir saçma
xenforo-smilies-kk14.gif
:KK48:Ya çok kafaya takmıyorum da.. Neymiş arkadaş dedim böyle.. Bir de öteki insanlar neyse de eşim deyince bozuldum biraz yani eşime :63:

:KK48:Ya çok kafaya takmıyorum da.. Neymiş arkadaş dedim böyle.. Bir de öteki insanlar neyse de eşim deyince bozuldum biraz yani eşime :63:

İleride o tam anne olanın çocuklarının yorumları önemli.. Yani eşinde ayıp etmiş.. :63:
Bu arada eşin hiç tam anne olmuş mu? O kişi için tam anne deme hakkını buluyor?
Eğer çocuğunuz varsa eşin tam bir baba mı?
Çocuk yoksa umarım yakın zamanda babalığını görürsün..

merhabalar .. Ne zamandır konu açacam bi fırsat bulamadım :) mesele şu ki; tam bir anne olmak nedir, hangi vasıflarla tam anne olunuyor :işsiz:
Bir arkadaşım doğum yaptı diğer arkadaşla konuşuyoruz eee diyorum E.nin Nasıl gidiyo bebişle" ay E.tam bir anne olmuş yani " cevabı
Sonra bir arkadaş doğum yapmış, soruyoruz yakın arkadaşına alıştı mı nasıl iyi mi falan, cevap " aaa sorma H. Tam bir anne oldu , tam bir anne"
Geçenlerde eşim de işyerinde benle yakın zamanda doğum yapmış arkadaşından bahsederken, "Nasıl oluyor anlamıyorum, P. Tam bir anne resmen ya, sanki 3 çocuk büyütmüş "demezmi.. Şakayla bu tam annelik nasıl oluyorsa, maşallah dedim güldüm ama; içten içe de bozuldum bayağı ya.. Benim Hakkımda kimsenin Ooo o mu ya tam bir anne oldu bir bilsen diyeceğini sanmıyorum yani :KK64: Ne yani ben beceremiyor muyum? Nedr bu tam anne vasıfları:KK14::KK61:
bence kizip.bagirmayan cocugunu engellemeyen olabilir anne.
ama abarti yani.nisbet yapar gibi birilerinim.birilerini.ovmelerini negatif buluyorum. kimseyi de ovmem yani.

ben ne kadarligim acaba ? tespit etmek icin.ne yapmak lazim ? arkasiniza sorsaniza kan.testi ile cikar mi .:KK8:

Belki önceliklerinin değişmesi, kendinden önce çocuğunu düşünmesi, işte ne bileyim yedirmeyi içirmeyi ögrenmesi demek istiyorlardır. Mesela bebek sahibi olmadan önce bebeğe bal yedirilmemesi gerektiğini bilmezken, anne olunca bunu öğrenmek gibi...

Valla benim de arkamdan öyle konuşulmadığını biliyorum. Daha anne olmadım ama mesela güzel bir bayan sayılırım. Millet birilerini çekiştirirken ayy çok güzel kız yaa falan diye konuşuyor. Hem de o kadar güzel olmamasına rağmen. Bana hiç denmiyordur bence, yoksa bize mi öyle geliyor, anlamadım :D

bence kizip.bagirmayan cocugunu engellemeyen olabilir anne.
ama abarti yani.nisbet yapar gibi birilerinim.birilerini.ovmelerini negatif buluyorum. kimseyi de ovmem yani.

ben ne kadarligim acaba ? tespit etmek icin.ne yapmak lazim ? arkasiniza sorsaniza kan.testi ile cikar mi .:KK8:
Hihhohohhoyt :KK53: yada şöyle şıklı test yapsalar bakardık aslında, objektif olurdu hem:dondurma:

İleride o tam anne olanın çocuklarının yorumları önemli.. Yani eşinde ayıp etmiş.. :63:
Bu arada eşin hiç tam anne olmuş mu? O kişi için tam anne deme hakkını buluyor?
Eğer çocuğunuz varsa eşin tam bir baba mı?
Çocuk yoksa umarım yakın zamanda babalığını görürsün..
Bebeğim var canım 9 aylık:KK46: :KK68:

Tam bir anne deyince en meşhur video sitesinde bi blogger var aklıma o bayan geldi :) 2evladi var Melis ve mert

Bence kadının daha kapalı kutu olmasi. Ne bileyim bir çok şeyden vazgeçmek yada sinirli yapmak olanabilir bu kavram. Sonra da tam bir anne oldu diye düşünürken sevgili oldugunuz dönemleri ozler bu erkekler. Ondan çok takilmayin bence. kime göre beye göre kafasi :)

Kendi reklamini iyi yapan anne unvani...

Sen ne yaparsan yap, iyi bir reklamci degilsen asla o unvani alamazsin.

Sanirsam ilk kural saat başı instagrama fotoğraf atmak.

Ben 2.ye hamileyim ama tam bir anneyim diyemem yani herkesin kendince fedakarliklari var evladinin kotulugunu istemez hic bir anne ama bunu tanimlamak nasil olur bilemem. Evladini kendinden once koyan her anne tam annedir :)

Eşiniz dışardan görüp de x tam bir anne diyor da, o annelerin ev halini bilmeden görmeden görünen kısmıyla konuşması kolay. Siz evde uykusuz , bazen bakımsız , yorgun , bitkin , oradan oraya koşturan bir haldeyken siz tam olmuyorsunuz galiba onun gözünde.ya da çok pasaklı, çocuk olunca herşeyi salmış falan mısınız da böyle söylüyor. Böyle saçma sapan bir kıyaslama olamaz. Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür durumu bu.

belkide lafın altında yatan mana şudur:
o tam anne olmuş denilen insanlar öncesinde çocuk bakmak namına hiçbirşey yapmamış insanlarsa eğer, şimdi çocuklarına Normal bir anne gibi bakıyorlarsa şayet, görenlerin şaşırması sonucu böyle birşey dediklerini düşünüyorum.
yani yine abartı bir benzetme bana kalırsa.
eminim sizde çocuğunuza yeten tam annesiniz. Rabbim ayırmasın İnşaallah.

Çocuğuyla ilgili gözüken, her konu hakkında etrafına tavsiyelerde bulunan, hamarat gözükenlere "tam anne olmuş" diyorlar bence. Çünkü o işi iyi yapıyormuş izlenimi veriyor, belki gerçekten yapıyor yapmıyor. Ama bunu söylerken eşinin seni inciteceğini düşündüğünü sanmıyorum. Kadının anaç tavırlarına şahit olmuştur ve mesela o kadından öyle bir tavır beklemiyordur ?..

İyi de insanlar sizin anneliğinize laf etmemiş ki, niye lafı evirip çevirip kendinize getiriyorsunuz anlamadım. Siz sırf varsayım üzerinden millete kızıyorsunuz burada. Sizin hakkınızda öyle düşünmeyecekleri sizin düşünceniz yani sonuçta. Ayrıca yazdığınız dialoglarda " tam anne" demekle ne kastettikleri gayet açık. Siz anlamamışsınız sadece. Olay tam annelik, eksik annelik, vs durumu değil. Ortada size gelen bir laf da yok.

bazı insanlar anaçtır ama o bebeği kucağına alınca tamamen anne oldukları düşünülür. belki onlarda öyledir. neden bu kadar taktınız ki?? aslında çok güzel bişey . ben her anne için kullanabilirim. (şiddet yanlısı, çocuğunu başıboş bırakanlar hariç)

Tam bir anne diye bir kavram yoktur "Anne" olmak vardır, bir çoklarının maalesef idrak edemediği, çocuk doğurmanın annelik için yeterli olduğunu sandığı, saldım mevlam çayıra bir nevi... Boşverin siz takılmayın bu sözlere...

Kebap mi bu tami yarimi olsun
Anne iste yahu anne
Cok da uzerinde durulasi bir durum yok, ozel bir vasif kazandirmiyor insana. Annesin tamam. Havalara girmeye gerek yok. Anne oldum kadinligimi anladim,hayata bakis acim degisti, hayatim anlam kazandi, tam bir insan oldum onceden yarimdim diyenleri hiiiiic anlamiyorum anlamayacagim da. Azcik kitim sanirim

Back
X