- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Xykoordination
O "tam anne" ler 20 sene sonra "tam kaynana" oluyorlar.. o yuzden tam olmak gibi bir endisen olmasin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler Allah razı olsun:) yanı evet ilk örnekte geçen kişi öyle. Ben de öyle düşünüyorum. Eskiden bıcır bıcır kız çocuğu gibiydi, sanki hiç büyümeyecek gibi:) çocuk olunca birden olgunlaşma diye düşünülebilir,ama diğerleri Nasıl bişi çözemedimbelkide lafın altında yatan mana şudur:
o tam anne olmuş denilen insanlar öncesinde çocuk bakmak namına hiçbirşey yapmamış insanlarsa eğer, şimdi çocuklarına Normal bir anne gibi bakıyorlarsa şayet, görenlerin şaşırması sonucu böyle birşey dediklerini düşünüyorum.
yani yine abartı bir benzetme bana kalırsa.
eminim sizde çocuğunuza yeten tam annesiniz. Rabbim ayırmasın İnşaallah.
İyi de benim anneliğime laf ettiler demedim zaten:) kalkıp buna üzülüp ağlamıyorum korkmayın:) o gün hatta eşimle de konuştuk bu tabir Nasıl bişey ya. Herkonıda bilgisi olduğu için mi böyle düşünüyorsun dedim. Konuya hakim olma gibi bişi mi.. Yok öyle de değil Nasıl anlatılır ki acaba anlatamıyorum dedi. Öyle bozuldum dediysem triplere girmedim, Cidden merak üzerine konuştuk net bicvp çıkmayınca bi de buraya açayım şu konuyu dedim.. Millete de kızmayın derken de bakıyorum kime kızmışımİyi de insanlar sizin anneliğinize laf etmemiş ki, niye lafı evirip çevirip kendinize getiriyorsunuz anlamadım. Siz sırf varsayım üzerinden millete kızıyorsunuz burada. Sizin hakkınızda öyle düşünmeyecekleri sizin düşünceniz yani sonuçta. Ayrıca yazdığınız dialoglarda " tam anne" demekle ne kastettikleri gayet açık. Siz anlamamışsınız sadece. Olay tam annelik, eksik annelik, vs durumu değil. Ortada size gelen bir laf da yok.