Yapılacak tek şey...Tıpkı erkek arkadaşının yaptığı gibi "Umursamamak".. Bence sen biraz takıntı yapmışsın bırak,yaşa hayatını aşkını mutluluğunu.. o da orda zavallıca tepinsin dursun :)
Ha tacize devamsa! O zaman = :104: ve sonuuçç =:) Tabi bu işin şakası
var sayki face icat edilmrmi$
adama hayati zindan etme yani ni$anlina
kapat face hesaplarini kimseyi gormezin boylece :)
Ne derler"essegin aklina karpuz kabugu dusurme" :)
Arkadasim, o kizin nisanlin icin hicbir onemi yok belli ki.sen de unut gitsin. Durup dururken gundeminize oturmasin.
sırf o kız için face mi kapatmak zoruma gider gercekten
bana gore face gerksiz bi $eyde ondan oyle dedim :)
4 yil az deil, bunun onceside vardir , ni$anmin artik senin sayilir
kiskanacak bi$ey yok, telefonu bile sana veriyor çocuk daha napsin
sadece kizin densizlikleri yuzunden hayati kendinede ni$anlinada zehir etrme, bi hafta girmemeyi densen sonra unutursun bence onun profiline bakmayi
Ben anlamadım 4 yıldır nişanlısımız bu kız en başından değil siz 2 senelik nişanlıyken aramak aklına geliyor. Neden açıyor nişanlınız ve neden telefonu size verme gereği duyuyor artık teknoloji diye birşey var numarayı engellersin, özel numaralara kapatırsın daha olmadı hattını değiştirir hiç aklına da gelmeyecek birinin üzerine alırsın hattı bulamaz. Zaten kapatırsa numara bulma hatlarına öyle de bulamaz. Face desen nişanlınıza mesaj yazdıysa daha öncede yazmıştır nişanlınızın görmemesi mümkün değil 4 senede nasıl vazgeçmemiş 4 senedir sürekli yazıyorsa mutlaka görür ama nişanlınız engellese sonra da silse asla nişanlınızı aratsa da ismini bulamaz. İsmini bulamayacağı için de mesaj yazamaz. Siz neden sürekli profiline bakıp duruyorsunuz takıntı haline getirmişsiniz. Mutlaka sizin baktığınızı biliyordur. 4 senedir kızın ne takınsıtıymış bu ki yani hiç mi hayatına bu vakte kadar kimse girmemiş ta 2 sene önce aramış hala hiçbir önlem alınmamış garip doğrusu. Peki 4 senedir nişanlısınız baya uzun bir süre nişanlılık için ne zaman evleneceksiniz. Siz de davetiyenizi paylaşırsınız o da bakıyordur sizin profilinize öyleyse görür işte evlendiğinizi vazgeçer artık.
Ben anlamadım 4 yıldır nişanlısımız bu kız en başından değil siz 2 senelik nişanlıyken aramak aklına geliyor. Neden açıyor nişanlınız ve neden telefonu size verme gereği duyuyor artık teknoloji diye birşey var numarayı engellersin, özel numaralara kapatırsın daha olmadı hattını değiştirir hiç aklına da gelmeyecek birinin üzerine alırsın hattı bulamaz. Zaten kapatırsa numara bulma hatlarına öyle de bulamaz. Face desen nişanlınıza mesaj yazdıysa daha öncede yazmıştır nişanlınızın görmemesi mümkün değil 4 senede nasıl vazgeçmemiş 4 senedir sürekli yazıyorsa mutlaka görür ama nişanlınız engellese sonra da silse asla nişanlınızı aratsa da ismini bulamaz. İsmini bulamayacağı için de mesaj yazamaz. Siz neden sürekli profiline bakıp duruyorsunuz takıntı haline getirmişsiniz. Mutlaka sizin baktığınızı biliyordur. 4 senedir kızın ne takınsıtıymış bu ki yani hiç mi hayatına bu vakte kadar kimse girmemiş ta 2 sene önce aramış hala hiçbir önlem alınmamış garip doğrusu. Peki 4 senedir nişanlısınız baya uzun bir süre nişanlılık için ne zaman evleneceksiniz. Siz de davetiyenizi paylaşırsınız o da bakıyordur sizin profilinize öyleyse görür işte evlendiğinizi vazgeçer artık.
Ben şunu anlamadım. Nişanlın o kızla neden seni muhatap ediyor ki? O kız bitti ise, tamamen hayatından çıktı ise bir şekilde tüm bağlarını koparır, telefonunu değiştirir, gerekirse facebook'u kapatır. Yapar yani bir şeyler. Ama asla senin huzurunu bozmaz, seni onunla muhatap etmez. Nişanlın anladığım kadarıyla bir kenara çekilmiş, kızı seninle muhatap bırakmış. Bu doğru değil.
Bir de haddim değil ama neden 4 yıl sürdü nişanlılığınız ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?