Tam bir baş belasıııııı...

wuu

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
352
109
333
Nişanlımın eski sevgilisi beni katil etmek istiyor
biz 4 yıldır nişanşıyız 2 yıl önce nişanlımın eski sevgilisi nişanlımı aradı nişanlım telefonu bana getrdi ben de kıza aramamasını söyledim
gecenlerde nişanlımın face adresine bir sürü mesaj yazmş nişanlım görmemiş çünkü diğerleri klasörüne kayıtlı bütün mesajları okudum ve cooook sinirim bozuk ben cook kıskanç biriyim nişanlıma söyledim engelle sil mesajları da dedi deli ile deli olma cewzp yazma dedi ama ben deli oldum profil resmi koymuyordu nişanlım ben de siyah beyaz bi foto muz vardı o yaptım profil resmimizi kızı engellediğim halde görüyor nişanlımın face sini cünkü aynı gün o da profil fotosunu siyah beyaz bir resim yaptı ve cıkma tarihlerini paylaştı heep bakmayim diyorum sunun profiline ama bakıyoruuuum napıcm ben bu sinirleeeeeee......:18::18:

Yapılacak tek şey...Tıpkı erkek arkadaşının yaptığı gibi "Umursamamak".. Bence sen biraz takıntı yapmışsın bırak,yaşa hayatını aşkını mutluluğunu.. o da orda zavallıca tepinsin dursun :)

Ha tacize devamsa! O zaman = :104: ve sonuuçç = :) Tabi bu işin şakası

Son düzenleme:
var sayki face icat edilmrmi$
adama hayati zindan etme yani ni$anlina
kapat face hesaplarini kimseyi gormezin boylece :)

Ne derler"essegin aklina karpuz kabugu dusurme" :)
Arkadasim, o kizin nisanlin icin hicbir onemi yok belli ki.sen de unut gitsin. Durup dururken gundeminize oturmasin.

sıkıntı ne biliyor musun hala nişanlım onu seviyor ona dönecek sanıyor bizi ayırabileceğini düşünüyor cok oyunlar da oynadı ama ben hep nişanlıma güvendim karlı cıktım ama gel gör nasıl bi sabır vardı su an sabır bitti aynen dediğini yapcam en sonunda yaaaa

Ne derler"essegin aklina karpuz kabugu dusurme" :)
Arkadasim, o kizin nisanlin icin hicbir onemi yok belli ki.sen de unut gitsin. Durup dururken gundeminize oturmasin.

evet zaten sırf onun için buraya yazdım nişanlıma patlamamak için çünkü bir hatası olmadı ama ben cok sinirliyim yaa

sırf o kız için face mi kapatmak zoruma gider gercekten

bana gore face gerksiz bi $eyde ondan oyle dedim :)

4 yil az deil, bunun onceside vardir , ni$anmin artik senin sayilir
kiskanacak bi$ey yok, telefonu bile sana veriyor çocuk daha napsin
sadece kizin densizlikleri yuzunden hayati kendinede ni$anlinada zehir etrme, bi hafta girmemeyi densen sonra unutursun bence onun profiline bakmayi

evet öyle olur bu iyi bir fikir hem kız kardeşimin de bir lafı var kendi kendime onu söylüyorum sürekli ''kendi çalıyo kendi oynuyo boşweeer'' ama demesiyle yapması zor kıskanç oldugum için çok sabretmem lazım:18:

Sen sahip olduğuna yanıyorsun oda şuan sahip olamadığına
Yalnız büyük bir fark var sen sevgilinle berabersin o ise değil... Kıskanması gereken sen değilsin yani o... Sen onu kıskanmakla uğraşırken onu amacına ulaştırırsın relaks biraz kendine ve ilişkine güven...

Ben anlamadım 4 yıldır nişanlısımız bu kız en başından değil siz 2 senelik nişanlıyken aramak aklına geliyor. Neden açıyor nişanlınız ve neden telefonu size verme gereği duyuyor artık teknoloji diye birşey var numarayı engellersin, özel numaralara kapatırsın daha olmadı hattını değiştirir hiç aklına da gelmeyecek birinin üzerine alırsın hattı bulamaz. Zaten kapatırsa numara bulma hatlarına öyle de bulamaz. Face desen nişanlınıza mesaj yazdıysa daha öncede yazmıştır nişanlınızın görmemesi mümkün değil 4 senede nasıl vazgeçmemiş 4 senedir sürekli yazıyorsa mutlaka görür ama nişanlınız engellese sonra da silse asla nişanlınızı aratsa da ismini bulamaz. İsmini bulamayacağı için de mesaj yazamaz. Siz neden sürekli profiline bakıp duruyorsunuz takıntı haline getirmişsiniz. Mutlaka sizin baktığınızı biliyordur. 4 senedir kızın ne takınsıtıymış bu ki yani hiç mi hayatına bu vakte kadar kimse girmemiş ta 2 sene önce aramış hala hiçbir önlem alınmamış garip doğrusu. Peki 4 senedir nişanlısınız baya uzun bir süre nişanlılık için ne zaman evleneceksiniz. Siz de davetiyenizi paylaşırsınız o da bakıyordur sizin profilinize öyleyse görür işte evlendiğinizi vazgeçer artık.

4 Yıl Nişanlı Kalınırmı Yaa Neden Süre Bu Kadar Uzun Evlenemediğiniz İçin Bu Kadar Endişeli Olabilirmisin?

Ne Bileyim Bi Kadın Karşı Taraftan Yüz Bulmadıkça Hala Nasıl Yapışıyor:26:

Engelleyin Face'ten Numarayı da Telden Engelleyin Olmadı Biran Önce Evlenin Nişan Süresi Uzadıkça Kız Ümit Bağlıyor Bence

Hem Nişanlanalı 2. Yıldan Sonra Nerden Bela Olmak Aklına Düşmüş ki

Bu Sorulara Cevap Lazım :44:

bu dediğim kişi nişanlımdan ayrıldıktan sonra ruh sağlığına yatmış o kadar.. gerisini siz düşünün

cnm sana ayrıntılı bi cewap yazcam tamam müsait olunca gün içinde.

Ben şunu anlamadım. Nişanlın o kızla neden seni muhatap ediyor ki? O kız bitti ise, tamamen hayatından çıktı ise bir şekilde tüm bağlarını koparır, telefonunu değiştirir, gerekirse facebook'u kapatır. Yapar yani bir şeyler. Ama asla senin huzurunu bozmaz, seni onunla muhatap etmez. Nişanlın anladığım kadarıyla bir kenara çekilmiş, kızı seninle muhatap bırakmış. Bu doğru değil.

Bir de haddim değil ama neden 4 yıl sürdü nişanlılığınız ki?

şimdi olayın aslı şu ki nişanlımın da benim de daha biz ilk cıkmaya başladığımızda nişanlımın isteği üzerine numaraları değişti zaten. bu kız ilk aradığında ben nişanlımlaydım önce bir arkadaşı aradı kardeş h..e numaranı istedi benim de kafam güzeldi kendimde değildim verdim numaranı dedi. nişanlım yanımda konuştuğu için arkadasının sesi bana da geldiği için öğrenmem öyle oldu ve zaten 5 dk içinde kız mesaj atmaya başladı ben aldım telefonu nişanlı birine mesaj atıyorsunuz dedim ve tam numarayı engelleyecekken kız aradı nişanlım kasıtlı olarak al bak eski sevgilim arıyor ac demedi yani. neyse bu olay numarayı engellememizle bitmeyecek diye düşündüm cünkü baska numaralardan arayabilirdi ben de konustum kızla dedim artık o nişanlı sen de kendi işine bak bizi rahatsız etme ve kapattım tlf kız tekrar aradı nişanlıma verdim söyle rahatsız etmesin kimse bu dedim o da beni arama rahatsız etme deyip yüzüne kapattı. sanırım kız o gün numarayı sildi. cünkü bir daha aramadı. biz de unuttuuuk gittiii o zaman nişanlımın da bnm de face adresimiz yoktu actığımızda da ben o kzı coktan unutmustum sanırım nişanlımın da engellemek hiç aklına gelmedi o da unuttugu için. kız yaklaşık altı aydır mesaj atıyormus ama nişanlım da ben de görmedik ki bizm adreslerimiz zaten aramaya kapalı nasıl etti de ulaştı bilmiyoruz direk mesaj klasörne düşmedi mesajları o yüzden görmedik diğerleri diye bi klasöre düşmüş ve nişanlıma cok kızdm gördü ve bna söylemedi sandım mesajları okuyunca hiç cevap yazılmadıgını görülmediğini anladım sildim ve engelledim ama önce tabi baya bir fırcaladım.

ben 16 yasımdaydım biz tanıştık nişanlımla ve bana sevgilisi olmamı istediğini söyledi aslında komsuyuz biz ama ben liseyi dısarda okudum o da üni deydi hiç enk gelmemiştik ben de sevgili olmayı tek sartla kabul ettim annemle tanısıp onayını alması sartıyla. o da kabul etti ve anemle tanıstı ben de onun ailesiyle sonra biz oradan baska bir ile tasınacaktık aynı yıl içinde yüzük taktık öyle davullu zurnalı değil ama aile arasında söz mü diyim nişan mı öyle bişi oldu ben o zmn lisedeydim çok çalştım onun gittiği üniversiteyi kazandım ilk yılımda ve bu yıl btiriyorum sırf beraber bitirmek için 4 yıllık okulu 3 yılda bitiriyorum hem de aynı bölümde okuyoruz aynı sınıftayız su an 20 yasındayım nişanlım 23 yasında okulu bitirince ve askerliğini yapınca evleneceğiz okul bitince büüyük bir nişan yapmayı düşünüyoruz herkes biliyor aslında ama içimde kalmasını istemiyo ailesi ve nişanlım

Bizde de o tarz bir baş belası var Kendi yapmaya çalıştığımı söyliyim.. Profiline bakma, Mesaj gelirse direk sil.. Nişanlına hiç bişey söyleme, zorla aklına sokma o kişiyi.. Nişanlın hattını değiştirsin.. Gerekirse yeni face açın ve kimse göremesin hesabı, kimse ekleyip mesaj atamasın.. O ayarları da yapın.. Sonra kafanız rahat olsun.. Nişanlınız sizi seviyor onu sevseydi şimdi yanındaki kişi siz olmazdınız

o size sen ona takmışsın
bırak boşver şekerim
elindeki sahip çık sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…