Doğru düzgün iş güç sahibi görünüp pislik şizofren binlerce insan var aramızda...yeni birini def ettim ..adam tam bir pislik b.k çuvalı.zerre karakter barındırmıyormuş...
Allah böylelerinden korusun.aranıza salındı yeni bi pislik aman dikkat edin.güzel söz Ve davranışlarına aldanmayın..
Yalan,aldatma has safhada...zaten her sözü yalan olmuş artık.bi söylediğini inkar eden sözünde durmayan varsa yoksa seks ve bilgisayar bağımlılığı.içi boş teneke..
Dışarıdan beyefendi aklı başında iş güç sahibi görünür...
Tam bir ş..Xz miş .
Hayır yani Türkiye'den umudumu kestim artık bu ülkede adam gibi biri kalmamış evlenecek .
Yazmasam patlardım.karşımda olsa yüzüne tükürmek isterdim .yüzünü bişe görmek istemiyorum artık.
Birde pişkin birde utanması Yok...birde arsız ki sormayın..tam bir lanet .
Aman kızlar bacılar aman...bi adamı tanırken hemen evlenmeyin gerçek yüzünü çıkarmasını bekleyin çok sürmüyor zaten ...
Hayır o aldattığı kadın da bi pislik bile bile beraber oluyormuş..Allah böylelerine huzurlu bi yuva nasip etmesin .insanların duygu ve onurlarıyla oynayıp dalga geçmek neymiş görsünler inşallah..aynısı başlarına gelmeden ölmesinler...Âmin âmin
Duayla bitireyim kızlar; Benim gibi Yalnız ve üstelik aldatılanlara da hayırlı güzel ,değer veren sevgiyle saran ,sımsıkı ellerimizi tutacak eşler nasip etsin âmin milyon kere milyon aminnnnnn