tam bir rezalet!

Erkeklerden ne beklenir ki başka akılları fikirleri bu konularda !! burda bu konularda dalga geçerler,evleneceği kişi için birden namus bekçisi kesilirler,burda zor durumda olan belki kendi eşleri,kardeşleri de olabilir..

Son düzenleme:
Bu kadar ahlaksızlık olamaz .Bunların başka işleri güçleri yok galiba.

Saldırıya yarına geçeceklermiş kızlar.

Simdi hepimiz orgut uyesiymisiz dogru mu anladim :9:

1yildan 3 yila kadar hapis istemi vs. :9: bana 1 yil versinler mumkunse yeni dogurdum ben cikana kadar oglanin uyku duzeni oturur :60: bende mapusta boncuktan cuzdan falan yaparim :60:

Ben de sözcü olabilir miyim acaba :) Çenemi tutamadığım için kendimi sözcü kezban seciyorum :D hepimiz kezbanız!

Amirimi yormayalım, bunları deniz yıldızındaki saf komiser çözer :D ya da ercüment çözer :D

ercü tek nokta atışı yapar. tam psikopat, haklısın ona verelim:D

Bittabi.
Sen doğrudan basın sorumlusu, halkla ilişkiler şeysi falan ol.
Akşam akşam ne güldüm ya.
İnsanın evrimi yarım kalınca...:51:

Bütün apoletlerimi de taktığıma göre rahat rahat ban yiyebilirim kazenden :)

Bize yazdıklarını hayretler içinde okuyorum ama entellektüel gelişimimizi tamamlayamamışız :D

yıllarca kadınları aptal yerine koydular

bi baktılar kadınlarda altta kalmamış

hep kadınlar ren geyiği gibi dolaşıyordu

şimdi erkeklerde ren geyiği oldu

ama biz alıştık bi yere takılmıyoruz toslamıyoruz da onlara kafalarında taşıdıkları fazla ağar gelmiş

sağa sola çarpıyorlar

aaaa kizlar ask olsun bize idam etmeleri lazim bizi
gidiyoruz melek gibi saf temiz erkekleri zorlayarak iliski yasiyoruz sonra baska masum erkekler bizle evlensinler diye diktiriyoruz. bu zavalli erkeklere cok ayip ediyoruz ya seytaniz biz seytan biz istemesek erkeklerin aklina gelirmmi hic cinsellik :D :D :D

gelecekleri varsa görecekleri de var kızlar
kk öyle kendi kıytırıktan sözlüklerine benzemez
endişeye mahal yok
yönetim gereğini yapar.:47:

Ondan şüphemiz yok da bu arada sinirlerimiz yıpranıyor. O kadar söyledim Kazene beni Mune Yard. yap yüksek lisansımı bitirdimdiye ama dinlemedi beni :D

kk gerçekten kıskanılıyor...
çünkü en büyük ve geniş portal burası..

yazık yazık, illaki bir şeylerin sırtından pirim yapmak hoş değil!..
ayrıca nereye kadar yapılabılır ki??
meyve veren ağaç taşlanırmış.

anlayan anlamıştır umarım.

Son düzenleme:
aaaa kizlar ask olsun bize idam etmeleri lazim bizi
gidiyoruz melek gibi saf temiz erkekleri zorlayarak iliski yasiyoruz sonra baska masum erkekler bizle evlensinler diye diktiriyoruz. bu zavalli erkeklere cok ayip ediyoruz ya seytaniz biz seytan biz istemesek erkeklerin aklina gelirmmi hic cinsellik :D :D :D

Kadının kalktığı yere şeytan otururmuş yeni üye.

Sen de yeni üyesin ama maşallah her şeyden haberin var.

Bütün apoletlerimi de taktığıma göre rahat rahat ban yiyebilirim kazenden :)

Bize yazdıklarını hayretler içinde okuyorum ama entellektüel gelişimimizi tamamlayamamışız :D

Yerim onların tamamlanmış entelliğini.
Çok tamamlamış ama zar konusunda evdeki parkeyle aynı düşünüyor.:)
O entelse ben milyon kez kezbanım.

Back
X