Tam birleşememe ve acı

zalimsin32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
154
53
123
Söyle bi sorunum var. 10 günü geçti evlendim. İlk gün kanamam oldu fakat tam bir birleşme olmadı kanamadan sonra ara verdik ilişkiye ve günlerdir idrarımı yapamadım. Bi kaç denemede yine kanamam oldu ilişki anında ağrım oluyor . Eşim anlayışlı fakat ben kendimi çekince bazen sinirleniyor. İki hafta olacak başaramadık bi türlü. Öneriniz var mı tecrübe falan. Bide bu sürekli idrar hissi normal mi ve bu acı veriyor

Yeterince ön sevişme yapıp, ıslanmanızı sağlıyor musunuz?

Söyle bi sorunum var. 10 günü geçti evlendim. İlk gün kanamam oldu fakat tam bir birleşme olmadı kanamadan sonra ara verdik ilişkiye ve günlerdir idrarımı yapamadım. Bi kaç denemede yine kanamam oldu ilişki anında ağrım oluyor . Eşim anlayışlı fakat ben kendimi çekince bazen sinirleniyor. İki hafta olacak başaramadık bi türlü. Öneriniz var mı tecrübe falan. Bide bu sürekli idrar hissi normal mi ve bu acı veriyor
Sen üstte olmayı dene bizde bi hafta sonra bu şekilde tam birleşme oldu az acılı , 2 yıllık evliyim hala acı var ama yavaş girmeye çalışsın eşin ve ıslaklık çok önemli gir çek gir çek yapacak tam birleşme olana kadar yanı biz hala öyle yapıyoruz yada kayganlaştırıcı kullanın benim eşim istemiyo o yüzden bu şekilde yapıyoruz biz

Acin varsa doktora git enfeksiyon olabilir. Bende oyle olmuştu. 3 ay dtedavi gördüm.

Sen üstte olmayı dene bizde bi hafta sonra bu şekilde tam birleşme oldu az acılı , 2 yıllık evliyim hala acı var ama yavaş girmeye çalışsın eşin ve ıslaklık çok önemli gir çek gir çek yapacak tam birleşme olana kadar yanı biz hala öyle yapıyoruz yada kayganlaştırıcı kullanın benim eşim istemiyo o yüzden bu şekilde yapıyoruz biz
Kayganlastorıcı aldık aldık ama pek faydasını göremedim. Üste olarak ta denedim bi duvara cakılıyor sanki gene kanamam olur diye korkuyorum

İlk zamanlar oluyor öyle ama şimdiye olması lazımdı parmak egzersizi filan deneyin olmazsa bir doktora görünün

Kayganlastorıcı aldık aldık ama pek faydasını göremedim. Üste olarak ta denedim bi duvara cakılıyor sanki gene kanamam olur diye korkuyorum
Canım ben 3 gün yere oturamadım ilk birleşmeden sonra ama kanama olunca rahatlıyosun ve her seferinde olmuyor merak etme dediğim gibi eşin yavaş bi şekilde gir çık yapacak komple girene kadar sende acımayacak diye düşün kasma kendini ama sabırlı olun biraz uzun sürüyo çünkü birleşme olması

Duvar meselesi bende de var sanki takılıyo bir yere ben bunun için doktora gitmedim ama sen bi git çünkü zarın kalın olabilir benim bi arkadaş öyleydi ameliyetla açtırdı şimdi sıkıntısı yok bence fazla zorlama ilerde daha dçfazla sıkıntı olur

Ben kendi parmağıma prezervatif geçirip kayganlaştırıcı kullanarak denemiştim. Daha sonra eşinizin parmağıyla denersiniz yavaş yavaş 1 parmak 2 parmak oraya tamamıyla bişey girip çıktığını kafanızda anlayınca o duvar gibi diyorsun ya o gidiyor. Kendini çok kastığın için kanıyor hasar oluşturuyor

Ben kendi parmağıma prezervatif geçirip kayganlaştırıcı kullanarak denemiştim. Daha sonra eşinizin parmağıyla denersiniz yavaş yavaş 1 parmak 2 parmak oraya tamamıyla bişey girip çıktığını kafanızda anlayınca o duvar gibi diyorsun ya o gidiyor. Kendini çok kastığın için kanıyor hasar oluşturuyor
Bunu deneyeceğim teşekkürler

Bunu deneyeceğim teşekkürler
Ben de yaşadıklarınızın benzerini yaşadım 15 gün kadar oturup ağlıyordum hatta neden olmuyor vajinusmus muyum diye. Ama ne olursa olsun yapıcam dedim inandım denedim kendi kendş bi çok kez ve oldu. Şimdi 1 yıllık evliyim gülüyorum o hallerime:)

Ben de yaşadıklarınızın benzerini yaşadım 15 gün kadar oturup ağlıyordum hatta neden olmuyor vajinusmus muyum diye. Ama ne olursa olsun yapıcam dedim inandım denedim kendi kendş bi çok kez ve oldu. Şimdi 1 yıllık evliyim gülüyorum o hallerime:)
Bende vajinusmus oldugumu düşündüm başlarda araştırmalar bile yaptım ama şimdi öyle düşünmüyorum aşacağım inanıyorum

Benimde ilk haftalarda kanamam ve çok şiddetli ağrılarım oluyordu
Sonra dr gitmeye karar verdim iyikide gitmişim
Meğerse iltahap varmış
Fitil verdi ,4 gün civarı kullandım bu süreçte birlikte olmadık
Sonrasındaki demememizde olmuştu ve canım acımamıştı
Sizde bir doktora danışın en iyisi

Doktora git enfeksiyon ya da mantar oluşmuş olabilir. Ben 2 senelik evliyim mantar oluşumu yüzünden aynı şeyleri yaşıyorum doktora gittim fitil verdi geçecek inşallah.

eşinizi kabullenmek önemli olan .....

kabul olmuyorsa ağrı da gelir vajinusmus da gelir her şey gelir . siz istemedikçe gönülden hiç bir şey olmaz .

aynı şeyi ben yaşadım . eşim dediğim adamı o kadar çok severken ilişkiye gelince anlamsız bir acı hissettim . söyledim geri kaçtım . sağolsun iyi davrandı bana .......jel aldık , jel sürdü üstüne ............... fazla konuşmayayım...

gayet düzenli olmuştu ...

Enfeksiyon da olabilir ama alışma dönemi de olabilir ben bir yıllık evliyim son bi kaç aydır rahat yapabiliyoruz ben kendimi kasmadan. Pozisyon da değiştirebilirsiniz ama öncelikle senin rahat olman lazım.

Back
X