- 30 Kasım 2019
- 12.441
- 39.920
- 598
- Konu Sahibi handemiray
Hemen evlenmeyi düşünmüyorsanız gönlünüzce yaşayın ilişkinizi. Hem birbirinizi daha net tanırsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır tanışalı çok az oldu 1-2 ay anca ki zaten dönüyorum Türkiye’ye. O da geleceğini söyledi. Bu konu açıldı aslında ve gayet istekli. Evlenirsem boşanmak istemiyorum gibi birşey söyledi ve konuyu kendi açtı. Hani daha önceki ilişkilerim hep voalla ben evliliğe inanmıyorum mehehehe falan yapmadıHemen evlenmeyi düşünmüyorsanız gönlünüzce yaşayın ilişkinizi. Hem birbirinizi daha net tanırsınız.
Kimse boşanmak için evlenmiyor ama şartlar gerektiriyorsa yapılıyor. O yüzden o dediklerine pek bakma bence. :) Ama dediğim gibi yaşa hayatı tanı adamı. :)Hayır tanışalı çok az oldu 1-2 ay anca ki zaten dönüyorum Türkiye’ye. O da geleceğini söyledi. Bu konu açıldı aslında ve gayet istekli. Evlenirsem boşanmak istemiyorum gibi birşey söyledi ve konuyu kendi açtı. Hani daha önceki ilişkilerim hep voalla ben evliliğe inanmıyorum mehehehe falan yapmadı
Aynen öyle adam aynı söyledikleriniz..devam edeceğim ilişkiyeE adam kibar,nazik..
İsi,gücü var..
İnsanı vasiflari da yerinde anladığım kadarıyla..
YURT DİSİNDA Türk gibi düşünme bacım..
O hava merakı bir bizde var..
Diplomalı olup nice muhendislerin,ogretmenlerin boşta gezdiğini gördü bu gözler..
İnsan olmak,kadir kıymet bilmek; tahsile bakmaz.
Sizi anliyorum lakin bu tarz telaslar artik dunyadaki egitim seviyesinin dusmesiyle 2010larda kaldi . Duygu frekansiniza denk sizi seven mutlu etmek icin ugrasan birini bulmak ask ve huzur bulmak oyle mesakkatli ki . Bir sans verin aşka. Bunu one surenleri de duymayinÇok teşekkür ederim eski konularım korkunçtu. Benden ayrılıp 4 yıllık eski sevgilisine dönüp bir de aynı anda beni idare etmeye çalışan bir üni mezunu tipitip vardı. ilk defa böyle düzgün biri çıktı karşıma. İnşallah zamanla tam olarak benim de içime siner ben de mutlu olmak istiyorum artık..
Verdik bakalım hayırlısı. Buraya danışmadan iş yapmıyorum artık başıma gelenlerden sonraSizi anliyorum lakin bu tarz telaslar artik dunyadaki egitim seviyesinin dusmesiyle 2010larda kaldi . Duygu frekansiniza denk sizi seven mutlu etmek icin ugrasan birini bulmak ask ve huzur bulmak oyle mesakkatli ki . Bir sans verin aşka. Bunu one surenleri de duymayin
Içine sinmemiş bence sinse bunu düşünmezdin.benim hayatımda ortaokul mezunu biri olmuşti ki ben hayatımda lisans harici birini dinlemiyordum bile.öyle bir önyargı vardı. Ama adam 28 yaşında tanıdığım en zeki erkek çıktı. Aklımda soru işareti kalmamıştı benim.sende bu olmamış.Merhaba kızlar. Şuanda iş için bir Avrupa ülkesindeyim. Burada iş dolayısıyla biriyle tanıştım, kendisi buralı, Türk değil. Eski konularımda da kötü bir ilişkiden çıkmıştım.
Burada tanıştığım kişi, bana çok yardım ediyor, her işime koşuyor, hoşlanıyor mu, beni kullanmaya mı çalışıyor, vakit mi öldürüyor gibi şeyler sormayacağım, hiç öyle hissettirmedi. Hoşlandığını ve bir ilişki istediğini zaten saklamadı hiç. Çok nazik, çok kibar, ilk defa biri bana bu kadar özenli davranıyor diyebilirim.
Ama kafama takılan bir şey var. Bu kişi özel bir şirkette çalışıyor ve üniversite eğitimi bile yokbenim de üni eğitimi yanısıra yüksek falan ne ararsanız var, kariyer olarak çok yükseğim yani. Tabii öyle okumamış, dan dun bir insan falan değil, inanın anlamazsınız üni mezunu olmadığını. Yani tamam parasını kazanıyor anladığım kadarıyla maddi sıkıntıda da değil, hesaplarımı hep ödemeye çalışıyor, ben izin veremiyorum öyle şeylere o ayrı..
Çok, çok üzgünüm. İlk defa bu kadar içime sinmişti. Sizce ne yapmalıyım bu eğitim farkını takmamalı mıyım? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim![]()
Avrupada böyle ayrımlar yok bu sadece bize özgü bir şey tadını çıkar bence iyiyseMerhaba kızlar. Şuanda iş için bir Avrupa ülkesindeyim. Burada iş dolayısıyla biriyle tanıştım, kendisi buralı, Türk değil. Eski konularımda da kötü bir ilişkiden çıkmıştım.
Burada tanıştığım kişi, bana çok yardım ediyor, her işime koşuyor, hoşlanıyor mu, beni kullanmaya mı çalışıyor, vakit mi öldürüyor gibi şeyler sormayacağım, hiç öyle hissettirmedi. Hoşlandığını ve bir ilişki istediğini zaten saklamadı hiç. Çok nazik, çok kibar, ilk defa biri bana bu kadar özenli davranıyor diyebilirim.
Ama kafama takılan bir şey var. Bu kişi özel bir şirkette çalışıyor ve üniversite eğitimi bile yokbenim de üni eğitimi yanısıra yüksek falan ne ararsanız var, kariyer olarak çok yükseğim yani. Tabii öyle okumamış, dan dun bir insan falan değil, inanın anlamazsınız üni mezunu olmadığını. Yani tamam parasını kazanıyor anladığım kadarıyla maddi sıkıntıda da değil, hesaplarımı hep ödemeye çalışıyor, ben izin veremiyorum öyle şeylere o ayrı..
Çok, çok üzgünüm. İlk defa bu kadar içime sinmişti. Sizce ne yapmalıyım bu eğitim farkını takmamalı mıyım? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim![]()
Ya inşallah zamanla kaybolur benim de çok yeni tanıştık. Ben de sizin gibi keskin düşündüm başta. İçine sinmemişse sinmemiştir kardeşim next gibi. Ama o kadar iyi davranıyor ki o kadar iyi biri kiIçine sinmemiş bence sinse bunu düşünmezdin.benim hayatımda ortaokul mezunu biri olmuşti ki ben hayatımda lisans harici birini dinlemiyordum bile.öyle bir önyargı vardı. Ama adam 28 yaşında tanıdığım en zeki erkek çıktı. Aklımda soru işareti kalmamıştı benim.sende bu olmamış.
Yok ayol babam ve o tarafla zaten görüşmüyorum falan karışık durumlar. Elalem yok yani bende.Kendini geliştirmişse üniversite mezunu olmamasının bir önemi yok. Zaten geliştirmemiş cahil tipe de bakmazsınız sanıyorum.
Elalem ne der diye mi çekinceniz?
Anladım çoook güzel açıkladınız çok teşekkür ederim zaten çok beğendiğim kişilerdensiniz burada. Konuma da hep tanıdıklarım yazdı çok mutlu oldum zatenAvrupaya göçeli 10 yıl olmuş valla şimdi geriye bakınca fark ettim ama şunu söyleyeyim, yer Avrupadaysa hiçbir önemi yok. Neden derseniz, eğitim düzeyi paradan bağımsız şekilde topluma homojen olarak dağılıyor. Sokaktaki çoğu insan kibar ve güleryüzlü, rastgele birini çevirsem konuşma biçiminden veya davranışlarından ne iş yaptığını anlayamam bile. Türkiyede ise durum bambaşka, sosyoekonomik sınıflar çok baskın bir şekilde parayla dağılıyor, ondan öte ailen ne iş yapıyor, ailen hangi eğitim grubunda onlar zengin mi çok fark ediyor. Kendi çalışarak kazanmış zengin olmuş bir tanıdık var, ailesi bir İç Anadolu şehrinder yaşayan normal yurdum insanı, kendisiyle ne zaman konuşsam aileden zengin İstanbullu adamlara özeniyor, parasına rağmen kendini onlarla aynı yerde görmüyor. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir, Türkiyede sınıflar çok keskin şekilde ayrılıyor, farklı sınıflardan insanlar paylaşacak, konuşacak şok şey bulamıyor. Ünv mezunu erkekler nispeten yontulmuş diyoruz, ama ünv mezunu erkeklerden de pekala kaba ve saygısız olanlar çıkıyor, kadın düşmanı tipler çıkıyor, küfür hakaret benzeri kelimeleri bolca kullananalar çıkıyor .... yani bizim memlekette diploma = eğitim değil asla, kibar ve saygılı insan bulmak çok çok zor.
Bizlere gelince toplum sürekli aynı şeyleri kodluyor, sınıfınız denk olsun, para miktarınız denk olsun, aileler denk olsun..... Bunları kafaya kafaya itince kafada tabi ki tonla önyargı birikiyor, onları atmak kolay değil. Sizin için konuşayım, oturunca muhabbet edip keyif alıyorsanız eğitim seviyeniz denktir. Şimdi ben ünv mezunuyum, adam değil nasıl olur demeyin dediğim gibi Avrupada eğitim diplomayla dağılmıyor, topluma homojen dağılıyor önce de dediğim gibi. Kısacası bu adamla mutlu olacaksanız bu kafayı toptan kaldırıp atmanız gerek. Madem birbirinizi seviyorsunuz, kocakarıların haminnelerin lafıyla bu işi harcamayın derim. Mutluluklar dilerim![]()
Seni de tanıyorum tarzın bu zaten bibibella mesajın alınmıştırNe alakaşaka yapiyorsun dimi
Cherry sen eski konularımı biliyorsun belki hatırlamazsın ama hep kötü şeyler yaşadım. Gerçekten pırıl pırıl bir adam var karşımda bu sefer ilk defa ben de çok şaşkınım. Umarım bu kafamdaki şeyden kurtulurum da mutlu olurum artık. Bu hafta ilk defa beraber kalacağız hattaAvrupaya göçeli 10 yıl olmuş valla şimdi geriye bakınca fark ettim ama şunu söyleyeyim, yer Avrupadaysa hiçbir önemi yok. Neden derseniz, eğitim düzeyi paradan bağımsız şekilde topluma homojen olarak dağılıyor. Sokaktaki çoğu insan kibar ve güleryüzlü, rastgele birini çevirsem konuşma biçiminden veya davranışlarından ne iş yaptığını anlayamam bile. Türkiyede ise durum bambaşka, sosyoekonomik sınıflar çok baskın bir şekilde parayla dağılıyor, ondan öte ailen ne iş yapıyor, ailen hangi eğitim grubunda onlar zengin mi çok fark ediyor. Kendi çalışarak kazanmış zengin olmuş bir tanıdık var, ailesi bir İç Anadolu şehrinder yaşayan normal yurdum insanı, kendisiyle ne zaman konuşsam aileden zengin İstanbullu adamlara özeniyor, parasına rağmen kendini onlarla aynı yerde görmüyor. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir, Türkiyede sınıflar çok keskin şekilde ayrılıyor, farklı sınıflardan insanlar paylaşacak, konuşacak şok şey bulamıyor. Ünv mezunu erkekler nispeten yontulmuş diyoruz, ama ünv mezunu erkeklerden de pekala kaba ve saygısız olanlar çıkıyor, kadın düşmanı tipler çıkıyor, küfür hakaret benzeri kelimeleri bolca kullananalar çıkıyor .... yani bizim memlekette diploma = eğitim değil asla, kibar ve saygılı insan bulmak çok çok zor.
Bizlere gelince toplum sürekli aynı şeyleri kodluyor, sınıfınız denk olsun, para miktarınız denk olsun, aileler denk olsun..... Bunları kafaya kafaya itince kafada tabi ki tonla önyargı birikiyor, onları atmak kolay değil. Sizin için konuşayım, oturunca muhabbet edip keyif alıyorsanız eğitim seviyeniz denktir. Şimdi ben ünv mezunuyum, adam değil nasıl olur demeyin dediğim gibi Avrupada eğitim diplomayla dağılmıyor, topluma homojen dağılıyor önce de dediğim gibi. Kısacası bu adamla mutlu olacaksanız bu kafayı toptan kaldırıp atmanız gerek. Madem birbirinizi seviyorsunuz, kocakarıların haminnelerin lafıyla bu işi harcamayın derim. Mutluluklar dilerim![]()
Cherry sen eski konularımı biliyorsun belki hatırlamazsın ama hep kötü şeyler yaşadım. Gerçekten pırıl pırıl bir adam var karşımda bu sefer ilk defa ben de çok şaşkınım. Umarım bu kafamdaki şeyden kurtulurum da mutlu olurum artık. Bu hafta ilk defa beraber kalacağız hatta![]()
Ben de çok şaşkınım bu kadar olur ya cherry o kadar el üstünde tutuyo ki beni, o kadar iyi kii. Bak mesela kardeşim gelicek yanıma haftaya beraber alalım diye teklif etti falan, ve kaç kilometre yol, ben küçük bir towndayım. kafama takılan tek nokta buydu işte..Karşıma şu noktadan sonra düzgün, dürüst bir erkek gelirse açıkçası ben de düşüp bayılıcam. Şerrolara alıştım ne yapayım![]()
bence eğitimden çok , ülkesine bak . kültürürne bak . arap kültürürnden uzak dur derim . hangi ülkeMerhaba kızlar. Şuanda iş için bir Avrupa ülkesindeyim. Burada iş dolayısıyla biriyle tanıştım, kendisi buralı, Türk değil. Eski konularımda da kötü bir ilişkiden çıkmıştım.