• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam dert denmez ama

Xeniapooh

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
1.084
1.049
333
İstanbul
ben ne zamandır bazı sebeplerden ötürü akıllı telefonuma veda edip tuşlu old school telefon kullanmak istiyorum lakin yadırganmaktan biraz çekiniyorum sonuçta benim yaşlarımda olup artık tuşlu telefon kullanan yok gibi bir şey yani en azından ben hiç rastlamadım. bir de şimdi amcalar teyzeler bile kullanınca daha çok çekiniyorum. orta okuldayken özel okulda olduğum için çoğu arkadaşımda son model telefon vardı ve ben modası geçmiş bir telefon kullanıyordum bu yüzden bir arkadaşımın alay konusu olmuştum sanırım bu durum beni çok etkiledi. telefon kullanmayi seven biri değilim zaten telefon kullanmaya da son 2 yıldır falan başladım ve çok vaktimi yediği için düz sade bir telefon kullanmak istiyorum. bu bir dert değil farkındayım ama sizlerin ne düşündüğünü merak ediyorum. bu durumu nasıl aşabilirim?

ben ne zamandır bazı sebeplerden ötürü akıllı telefonuma veda edip tuşlu old school telefon kullanmak istiyorum lakin yadırganmaktan biraz çekiniyorum sonuçta benim yaşlarımda olup artık tuşlu telefon kullanan yok gibi bir şey yani en azından ben hiç rastlamadım. bir de şimdi amcalar teyzeler bile kullanınca daha çok çekiniyorum. orta okuldayken özel okulda olduğum için çoğu arkadaşımda son model telefon vardı ve ben modası geçmiş bir telefon kullanıyordum bu yüzden bir arkadaşımın alay konusu olmuştum sanırım bu durum beni çok etkiledi. telefon kullanmayi seven biri değilim zaten telefon kullanmaya da son 2 yıldır falan başladım ve çok vaktimi yediği için düz sade bir telefon kullanmak istiyorum. bu bir dert değil farkındayım ama sizlerin ne düşündüğünü merak ediyorum. bu durumu nasıl aşabilirim?
Neyi aşacaksın insanlar artik telefonu da mi yadirgiyor? Kac yasindasin?

Toplum olarak genel sorunumuz bu bence sadece bu konuda degil,her konuda. Millet ne der.

Siz nasıl istiyorsanız öyle yapın. Herkes akıllı telefon kullanacak değil. Ki keşke bende kullanmayabilsem.

bazı kişiler 'alo' desin yeter..diyor...bazılarıda son model takılıyo...

Madem bu kadar telefondan rahatsızsın kullan gitsin kime ne ?
En güzeli hatta, bunların esiri oldu çoğu insan. Gördükçe üzülüyorum.

çok vaktini almaması senin elinde. dirayetli olabilirsin. yok engel olamıyorum diyosan da insanlara kulaklarını tıka. ayrıca gerçekten kaldı mı öyle telefona dikkat edenler.

Akıllı telefonlar çıkıp, alıp yürüdüğünde, herkesin eli dokunmatik modellerle istila edildiğinde, hala klavyeli blackberry kullanıyordum. Çok seviyordum çünkü. Kimse de bir şey demiyordu valla. 1 buçuk 2 sene öncesine kadar da keyifle kullandım.

Deseler ne olacak ki hem, niçin umurunuzda olsunlar?

Tuşlu telefon kullanıyorsun diye seni yadırgayacak olana söyleyecek iki çift lafın vardır herhalde :-)
Benim de aklımdan geçmiyor değil bazen tuşluya dönmek

Madem eski tip bir tlf kullanmak istiyorsun o zaman kullan.Kime ne?soran olursa da akilli tlflar fazla vaktimi aliyor onunla gećireceğim zamanda daha yararli isler yapiyorum o yüzden böyle radikal bir karar aldim dersin.Marjinal takilirsin yani cnm havan olur ok :))

kimin ne dediğini umursamayın
ne münasebet
insan nasıl rahat hissediyorsa onu yapar

Benim cevremdede var bi kac kisi senin dusuncende ve tuslu telefon kullaniyor. Kimsenin yadirgadigi yok hatta mantikli buluyorlar

İstersen son model telefonuda alo desin yeter yapabilirsin. Kaldır bütün uygulamaları interneti kapat. Hattına tanımlanmış paket int kaldır bitti gittiEn Büyük TÜRKİYE

Back
X